- Konu Sahibi huzurummmm
Sana yardımcı olabilirimNasil yendiginizi yazarmisiniz. Cok duaciniz olurum. Bunalimdayim olmuyo yapamuyorum. Esime yazik ya daha da olmazsa bosanicam;(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana yardımcı olabilirimNasil yendiginizi yazarmisiniz. Cok duaciniz olurum. Bunalimdayim olmuyo yapamuyorum. Esime yazik ya daha da olmazsa bosanicam;(
Nasil olacaksiniz acaba. Ben 4 parmagimi birdrn sokwbiliyorum. Ama esimle olmuyo bi tur1luSana yardımcı olabilirim
Hayır öyle bişey değil canım.belden oluyor buAnestezi derken ben anestol kullaniyorum onun gibi bisrymincanim
Ya kizlar yaziyim mi yazmiyim mi bilemedim ama en iyisi ben yazayim fikri bilgisi olan arkadaslarim da bilgi versin bana lutfen .
Simdi vajinusmus konularini okuyorum internetten arastiriyorum vajin olan arkadaslar sanirim islanma olsun olmasin iliskiye kesinlikle giremiyorlar heralde .
Doktora hic gitmedim 6 aylik evliyim heralde yeni evliyim vucut anca alisacak diye dusunup zaman verdim kendime o yuzden de doktoru ihmal ettim onemsemedim pek en son care giderim dedim ama soyle anlatayim size
Ben esimle iliskiye normal sartlarda giremiyorum. Ama burada bazi arkadaslarin anlattigi gibi bacagimi kapatiyorum dokunduramiyorum kendim bile bakamiyorum dokunamiyorum gibi sikintilarim olmadi hic .
Kayganlastirici jel kullandigimiz surece rahatlikla iliskiye girebiliyorum.
Yani ilk temasta birazcik yanma illaki oluyo fakat oyle dayanilmayacak gibi de degil . Biraz daha ilerledikten sonra acisiz iliski yasiyorum .
Burdaki vajinusmus konularini okumadan once kendimi vajinusmus diye adlandirdim son zamanlar fakat arkadaslarin anlattigi gibi yaklastirmama dokundurmama korkma bacaklari kapatma eşi itme gibi olaylarim hic olmadigi icin aklim karisti .
Şimdi sizce ben vajin mi sayiliyorum , yoksa sadece islanma sorunum mu var ?
Canım EPC hastanesin de Dr Pınar doğanadanada nerde tedavi oldun ne yaptılar canım bende adana da oturuyorum yardımcı olur musun
Nasıl yapıyorsun canımBana ulaş istersen bir kaç gün önce burdan bir arkadaşa daha yardımcı oldum artik o vajiden kurtuldu gelin oldu
EPC hastanesi Dr Pınar doganadanada nerde tedavi oldun ne yaptılar canım bende adana da oturuyorum yardımcı olur musun
Ben yendim canım darısı sana insallahGuaydin canlarim ynmis birisi olarak yardimci olabilirim
Bir buçuk yıl uğraştım her gittiğim yer parmak egzersizi dedi ama yapamadım.epc hastanesin de parmak egzersizi olmadan tedavi ettıklerını duymuş kaynanam o götürdü bizi iki günde çözdüler şükürBen yendim canım darısı sana insallah
Ne zaman gittiniz pki orayaBir buçuk yıl uğraştım her gittiğim yer parmak egzersizi dedi ama yapamadım.epc hastanesin de parmak egzersizi olmadan tedavi ettıklerını duymuş kaynanam o götürdü bizi iki günde çözdüler şükür
Sekiz dokuz ay olmuştur canımNe zaman gittiniz pki oraya
Ben de bu derdi çok iyi bildiğim için herkese yardım etmeye calısıyorumNe zaman gittiniz pki oraya