- 4 Aralık 2010
- 1.444
- 738
- 323
- 39
Aneztezi ile denemeye devam et yaptıkça açılıp alışıyor orası sonra vajina içi kayganlaştırıcı al onlar daha iyi oluyorNasil biseydirki. Bu hergun agliyorum yakin arkadaslarimin yada benden sonra evlenen yakinlarimin hamile oldugunu duyunca ölmekden beter oluyorm kocama da haksizlik ediyoruk soyluyorum ona bana mecbur degilsin ben sana kadinlik yapamiyorum daha ne kadar bekleyeceksin diye saolsun esim bana hep destek oluyor bir seneyi geçti bi kere oldu oda anestezi ile
O zaman evde içine kadar bolca aneztezik sprey sıkarak uyuşturun ince uzun ucu var spreyin rahatça giriyor. bekleyin 3 dk falan hissizleşince kayganlaştırıcı ile yapın o zaman kolay oluyor alışınca uyuşturmadan yapmaya devam edersinizCanim anestezi hastanede oldu 500 tl verdik sonuc verse yine giderim para onemli degil yeterki sonuç versin
Sen eczanede lokal anestezik sprey diye sor ben 18 liraya almıstımAnealmıştım canım. Bir kere kullandım biraz yaktı diye Vazgeçtim ama zaten öyle oluyormuş :) ben de yine deneyeceğim onunla da preuin adi ne peki alalim
http://www.sanaleczanemiz.com.tr/ilacrehberi/xylocain-pump-spray-10-50-ml-lik-sise-7854/ kremlere göre daha etkili uyuşma sağlıyor kremde 100de 5 sprey 100 de 10 daha etkili hiç acı hissedilmiyoAnestezik spreuin adi ne peki alalim
Hera vajinismus tedavi derneğinde maddi imkanı olmayan hastalara ücretsiz tedavi yapılıyor ama fakir olduğunuzu belgelemeniz için bir takım şartları var ve ücretsiz belli sayıda hasta kabul ediyorlar . Bunun için hera klinik dr.şenay eserdağ ile görüşünPara yuzunden tedavi olamayanlardan biri benm;(
Hera vajinismus tedavi derneğinde maddi imkanı olmayan hastalara ücretsiz tedavi yapılıyor ama fakir olduğunuzu belgelemeniz için bir takım şartları var ve ücretsiz belli sayıda hasta kabul ediyorlar . Bunun için hera klinik dr.şenay eserdağ ile görüşünAynen cnm ayni durumdayiz sirf para yuzunden caresizlige katlanmak zorundaym
Aynen insanların çaresizliğinden faydalanıyorlar. Onların yaptırdığı egzersizler evde de yapılabilir.Insanlarin caresizligini paraya donusturuyoar ya sonucta cok zor bi durum neden boyle yaparlarki anlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?