vajinismus

Merak etme arkadasim yalniz değilsin aynı sorunu ben de yasiyorum hatta kayinpederim niye hamile kalamiyorum diye öfkeleniyor :'( eşim hep destek ama ona da haksizik ediyorum Allah'ım bize yardım et..... :'(

Nasil biseydirki. Bu hergun agliyorum yakin arkadaslarimin yada benden sonra evlenen yakinlarimin hamile oldugunu duyunca ölmekden beter oluyorm kocama da haksizlik ediyoruk soyluyorum ona bana mecbur degilsin ben sana kadinlik yapamiyorum daha ne kadar bekleyeceksin diye saolsun esim bana hep destek oluyor bir seneyi geçti bi kere oldu oda anestezi ile

Bende aynen bu durumdayım 4 aylık evliyim nasıl bitecek bu kabus dolu günler allah herkese yardım etsin

bu sayfadan yardım alabilirsiniz. bende atlattım çok şükür bi oğlum var 9 aylık. kabus gibi9 aydı ve asla hatırlamak istemediğim ilk gece ve balayı. ağlamakla geçen günleriim çok zor geçti. lütfen geç kalmayın bir an önce bi yerden başlayın

Herseyin başı sabir sabretmekden baska yapacak biseyimiz yok allahim yardim etsin artik zevkinden degil esimde bende cocuk istedigimiz icin iliskiyi istiyoruz oda sogudu cinsellikden bende allah nasip edrse olursa bu is hayirlisi ile bi evlat

Suleyman eserdag var uc gunde cozumu varmis ama cok pahali bes bin tl para istedi . Bnde bir yildir ayni sorunlayim biraktim iyice kendimi

Bizim birbirimize destek olmamiz lazim. Ufacik bir yol kateden bile yazsin diğerlerine moral ve fikir versin. Ben haydar dümenin reçetesini de aldim yaklasik 200 TL tuttu. Ama son aşamada ben yine korkup kastım. Şimdi de biraz stres azaltan bir ilaç ve kas gevşetici alarak yapmayi deneyecegim. Ve o bölgeye uyuşturucu krem surecegim. Dua edin inşallah olur ya işe yararsa ilaclarin adini da verebilirim

Ben artik parasinda degilim kesin cozum olacani biliyim giderim esimde gitmek istiyor ama kesin cozum olacani bilmiyoruz onu. Icin gidemiyoruz kullandiginiz iyi gelen ilaclardan bana da soyleyin nolur

Bende duydum ama kesin cozummu kesin cozum olsun da bu durum icin para onemli degil ne isterlerse veriririz ama kesin mi

Cnm yorumlrini oku herkes memnun kalmis

Ben ilaçlarla ilk denemede ayni korkuyu yasadim doğal olarak da yine kastım. İlaçlarla evet hissetmek az oluyor ama içindeki panik gitmedikce birşey değişmiyor. İkinci denememde kaygi giderici ilaç alarak yaptim daha rahattim ama o içimdeki duvar sanki yine duruyor. Sırada başka bir yöntem var inşallah ise yarar ya bana dua edin de olsun ki ben de size anlatip yol bulayim gostereyim. Korku yok bebek istiyoruz böyle bakalım olaya :)

Çok güzel ilerleme var kizlaeme Dun gece duş aldım ve bircok dua okudum. uyuşturucu kremi sürdüm. Biraz bekledikten ve sohbet ettikten sonra işe başladık. Kasma hic yol denilecek kadar azdı ama icerideki duvar yine zorlamaya basladi. Eşim de dayanamayip bir sure sonra pes etti. İşten geldigi icin yorgundu terar denemeyedik. Ama ben cok rahatladim kasmadim kendimi. Siz de böyle bir deneyin bakalim kuziciklar

O krem uyusturuyor evet. Ama % 100 sonuç alabilir misin bilmiyorum canim korkup kendini kasmazsan olur inşallah. Ama kremi nere surersen uyusur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…