Zarmidir nedir her ne haltsa o ki ben ona rastlanadin egzersizlerde hayatinizi karartmasina izin vermeyin.[/QUOTE
tesekkurler bende bugun baslayacagim egzersize aslinda vajinal bolgeme dokunmaktan mutluluk duyan biriyim yani oyle hic tanimayan biri degilim insallah bu benim isimi biraz daha kolaylastirir
Tatlım bence doktora git doktorun tavsiyesiyle yap herseyi (egzersizleri ) öncelikle kafanı rahat tut sevdiğin adam dokunuyor sana hep böyle düşün ben yasamadim çok şükür ama burda okuduğum kadarıyla pek çok arkadaş yaşamış ve atlatmis demekki sabır ve istekle atlatilacak bişey yeter ki sen elinden geleni yapBnde 3 haftalik evliyim ama hala yapamadik . Psikolojim yavas yavas cökuyo hiasediyorum .esim cok anlayisli ama onun anlayisli olmasi bile üzüyo beni. Onu bekletiyorum diye yani. On sevismede gayet hersey iyi giderken iliski esnasinda kasılıyorum esim vajina bolgesine yaklastikca ben kendimi geri cekiyorum ve on aevismede gelen sivi aninda o esnada kuruyo. Egzersize basliycam bugun kendim burada okuduklarjmdan yola cikarak keske hersey kendiliginden olsa egzersiz suresinde de korkuyorum sonuc alamiycam diye kafayi yemek uzereyim telkin edin beni nolur
Denedim az once zeytinyagi kullandim ve once ilk parmak sonra 2 si birden deneidm ve aci cekmeidm suan kendimi cok ii hissediyorum asıcam inaniyorumBu egzersizlerle kizlik zari bozulmaz ben de hic denemelerde kan gelmedi, egzersizler cok nazik oluyor zaten kizlik zari esnek birsey. Benim defalarca iliskiden sonra kanadi kanadi derken kan degil ufak pembelik sinek isirigi diyelim. Egzersizlerde parmagijiza zar gelmeyince anlayacaksiniz beyniniz de kendine yeni format cekecek
bir yllık evliyim hala eşimle ilişkiye giremedim kendimi çok çaresiz yalnız hissediyorum .bıktım artık bu illetten ne yapacağımı bilmiyorum burada ki başarı hikayelerini okuyorum hevesleniyorum ben deneyince olmuyor.. buradan başka bir yere de derdimi anlatamıyorum... yine canım çok sıkkın her şeyin en kötüsünü düşünmeye başladım ....
Merhaba, bence hiç üzülmeyin işi dahada zorlaştıyorsunuz, aynı duyguları bende yaşadım çok iyi anlıyorum sizi, tavsiye ediyorum'dan Psikolog REKLAMLAR'yı buldum ve şükürler olsunki çok kısa bir süre çözdük:))isterseniz bir araştırın:)))
bir yllık evliyim hala eşimle ilişkiye giremedim kendimi çok çaresiz yalnız hissediyorum .bıktım artık bu illetten ne yapacağımı bilmiyorum burada ki başarı hikayelerini okuyorum hevesleniyorum ben deneyince olmuyor.. buradan başka bir yere de derdimi anlatamıyorum... yine canım çok sıkkın her şeyin en kötüsünü düşünmeye başladım ....
malesef canımmm yokkcanım 3 ay geçmiş yazalı ama varmış bi gelişme ?
Parmak egzersizi filan denedin mimalesef canımmm yokk
Ya bnde vajinismusum 1 sene olacak evleneli vajinal bi sorun yok dedi doktor hala iliskiye giredik psikolojim bozuldu aile baski yapiyo cocuk diye esimde cok uzuluyo nolur nasil atlatabilirim yardim edin psikolog caremi ona gidemiyoruz esim asker surekli goreve gidiyo es olmadan psikologa gidilmiyomus
Ben psikologtan yardim aliyorum canim tabi benim kolayligim psikologumun tanidik olmasi . Zaten burda konusulanlarin aksi birsey demiyor . Hangi asamadasin bu onemli mesela vajinal bolgene dokunabiliyo musun once ordan baslaman lazim sonra parmak egzersizi geliyor o sekilde kademe kademe gidiyor sen ne durumdasin ona gore yontem soykeyelim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?