vajinismus

Bu egzersizlerle kizlik zari bozulmaz ben de hic denemelerde kan gelmedi, egzersizler cok nazik oluyor zaten kizlik zari esnek birsey. Benim defalarca iliskiden sonra kanadi kanadi derken kan degil ufak pembelik sinek isirigi diyelim. Egzersizlerde parmagijiza zar gelmeyince anlayacaksiniz beyniniz de kendine yeni format cekecek

ne dicem guzellik icin her turlu aciya katlaniyoruz agda vs neden bu kadar aslinda kolay olan birsey icin caba gostermiyoruz ve kactik yillarca. 5 sene kactim 2 haftada ugrastim egzersiz yaptim ve cozdum. Bence karar vermek lazim cozmek istemek lazim. Kacmakla bir yere varilmiyor. Parmak egzersizi sart cunku o dokulari hissedip insanin ici sicacik oluyor cesaret geliyor ondan sonra yavas yavas basarmanin sevinciyle yeni duygularda ekleniyor. Kadin oldugunun farkina variyorsun

Zarmidir nedir her ne haltsa o ki ben ona rastlanadin egzersizlerde hayatinizi karartmasina izin vermeyin.

cnm dokunma egzersizlerine basladim iki gun oldu parmagimla ayirabiliyorum inceliyorum alismaya calisiyorum tanimaya calisiyorum önce basarabilckmiyim bilmiyom

cnm inceledikce bi umuda kapiliyorum icimi bi mutluluk kavriyo hergun yapicam insallah cnm iyiki varsiniz Allh razi olsun bi dr la gorustm netden 5000 tl para istedi maddi sikintidayim tedaviyi kendi kendime yenmeye gayret edicem ins. cnm Allh herkese yardm etsn

Tatlım bence doktora git doktorun tavsiyesiyle yap herseyi (egzersizleri ) öncelikle kafanı rahat tut sevdiğin adam dokunuyor sana hep böyle düşün ben yasamadim çok şükür ama burda okuduğum kadarıyla pek çok arkadaş yaşamış ve atlatmis demekki sabır ve istekle atlatilacak bişey yeter ki sen elinden geleni yap

Denedim az once zeytinyagi kullandim ve once ilk parmak sonra 2 si birden deneidm ve aci cekmeidm suan kendimi cok ii hissediyorum asıcam inaniyorum

Cok sevindim, devam basaracaksiniz, guzel haberleri bekliyorum! Egzersize devammmm

Merhaba, bence hiç üzülmeyin işi dahada zorlaştıyorsunuz, aynı duyguları bende yaşadım çok iyi anlıyorum sizi, tavsiye ediyorum'dan Psikolog REKLAMLAR'yı buldum ve şükürler olsunki çok kısa bir süre çözdük:))isterseniz bir araştırın:)))

Son düzenleyen: Moderatör:

Bırakın bunu hastalarınız yazsın !

canım 3 ay geçmiş yazalı ama varmış bi gelişme ?

Ya bnde vajinismusum 1 sene olacak evleneli vajinal bi sorun yok dedi doktor hala iliskiye giredik psikolojim bozuldu aile baski yapiyo cocuk diye esimde cok uzuluyo nolur nasil atlatabilirim yardim edin psikolog caremi ona gidemiyoruz esim asker surekli goreve gidiyo es olmadan psikologa gidilmiyomus

Ben psikologtan yardim aliyorum canim tabi benim kolayligim psikologumun tanidik olmasi . Zaten burda konusulanlarin aksi birsey demiyor . Hangi asamadasin bu onemli mesela vajinal bolgene dokunabiliyo musun once ordan baslaman lazim sonra parmak egzersizi geliyor o sekilde kademe kademe gidiyor sen ne durumdasin ona gore yontem soykeyelim sana

Sırt üstü yatın bacaklarınızı kendinize çekin ve vajinanın üzerine ve delikten içe doğru bolca anestezik sprey sıkın. 2 dakika o şekilde bekleyin uyuşma olduktan sonra eşle ve aparatla deneyin acı olmayınca kolay olur xylocaine veya vemcaine pump sprey alın. Kayganlaştırıcı ve vazelin kullanın

Canim ben vajinama dokunabiliyorum asiri kasmamda yok aslinda ama o duruma geldimi esim icerei giremiyo kasiyorm duvar var sanki diyo o kadar zorlamaya olmuyo parmagimi bi kere soktm icere sonra denemedim

Canim ben vajinama dokunabiliyorum bi kez parmagimi denedim oldu daha sonra denemedim cok zorluyoruz ama o kdar zorlamaya esim bi turlu iceri giremiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…