CANIM İNŞ ÇÖZMÜŞÜNDÜR BEN.YILIN SONUNDA REYYAN ÖZCAN HOCAMLA ÇÖZDÜM ÇÖZEMEDİYSEN DİREK GİT DERİM MUTLULUĞUNU BOZDUĞUNA DEĞMEZbir yllık evliyim hala eşimle ilişkiye giremedim kendimi çok çaresiz yalnız hissediyorum .bıktım artık bu illetten ne yapacağımı bilmiyorum burada ki başarı hikayelerini okuyorum hevesleniyorum ben deneyince olmuyor.. buradan başka bir yere de derdimi anlatamıyorum... yine canım çok sıkkın her şeyin en kötüsünü düşünmeye başladım ....
canım rahat ol uzun bir sevişmeden sonra ust pozisyonda penisi o bölgene yerleştir ıkın derin nefes alıp otur eger evren ileri değilse bu çözüm olabiliyormuşMerhabalar hanimlar yenenleri tebrik ederim gözlerim doldu sanki ben yenmisim gibi maalesef ben yurtdisinda yasiyorum ve burda uzmanini bulamiyorum turkiyeye gelme imkanim yok maalesef ne yapcagimi sasmis durumda cok üzgünüm.tedavi olan biri tavsiyede bulunabilir mi acaba...Hep bahsedilen parmak egzersizi, dilatorler hakkinda detayli bilgi verebilirseniz cok sevinirim.Cok darda kaldim insallah sesimi duyan olur :..(((
Merhaba, bence hiç üzülmeyin işi dahada zorlaştıyorsunuz, aynı duyguları bende yaşadım çok iyi anlıyorum sizi, tavsiye ediyorum'dan Psikolog REKLAMLAR'yı buldum ve şükürler olsunki çok kısa bir süre çözdük:))isterseniz bir araştırın:)))
bir yllık evliyim hala eşimle ilişkiye giremedim kendimi çok çaresiz yalnız hissediyorum .bıktım artık bu illetten ne yapacağımı bilmiyorum burada ki başarı hikayelerini okuyorum hevesleniyorum ben deneyince olmuyor.. buradan başka bir yere de derdimi anlatamıyorum... yine canım çok sıkkın her şeyin en kötüsünü düşünmeye başladım ....
CANIMMMM KURTULACAKSIN MERAK ETMEcanım 3 ay geçmiş yazalı ama varmış bi gelişme ?
Acımıyor mu yaa[/QUOT
Biraz aciyo ama dayannamicagin oyle abartildigi gibi bi aci degil.
Ne diyeyim darısı bana
Canım vajinismusu tedavi olarak yendim ,darısı sana iki günde bitti herşey tedavi olman gerek .lütfen zaman kaybetmeBennkulak copunu denedim ucu bile girmedi oluyorum sandım çok kızıyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?