VAJİNİSMUS
2 buçuk yıllık evliyim vajinismusum eşimle hiç ilişkiye giremiyorum nasıl atlatabilirim ilk gece ağrısı nasıl bir ağrı önerdiğiniz doktor var mı kesin iyleşebilecegim
VAJİNİSMUS
2 buçuk yıllık evliyim vajinismusum eşimle hiç ilişkiye giremiyorum nasıl atlatabilirim ilk gece ağrısı nasıl bir ağrı önerdiğiniz doktor var mı kesin iyleşebilecegim
Canım sakın erteleme daha fazla. Ben tam 4 yıl sonra yendim. Vah geçip giden o 4 yılıma diyorum hep… Ben evde yapılacak tüm şeyleri denedim en son emla krem sayesnde yendim.
Adana da Elif Doğan sungur çok öneriliyor okadar piskolojim yerlerdeki umudum yok Adanalı arkadaşlarımız varsa bilen varsa elif hoca hakkında bilgi verebilirler mi rica etsem
VAJİNİSMUS
VAJİNİSMUS
VAJİNİSMUS
Ben 1,5 yıl sonunda yendim Dr.Saygın Micozkadıoğlu sayesinde . Kesinlikle öneririm denemediğim yöntem kalmamıştı evde kendi başıma çözemedim ben dokunamıyordum bile kendime . Kesinlikle ertelemeyin tamamen zihnimizdeki korkulardan dolayı bence. Psikolojiyi de çok etkiliyor çünkü ben o dönem çok kötüydüm. İnşallah en kısa sürede atlatırsınız.Şuanki maliyetini bilmiyorum saygın beyin ancak kesinlikle değer hayatınızı etkiliyor çünkü . Biz eşimle boşanacaktık neredeyse.