Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sakın erteleme daha fazla. Ben tam 4 yıl sonra yendim. Vah geçip giden o 4 yılıma diyorum hep… Ben evde yapılacak tüm şeyleri denedim en son emla krem sayesnde yendim.VAJİNİSMUS
2 buçuk yıllık evliyim vajinismusum eşimle hiç ilişkiye giremiyorum nasıl atlatabilirim ilk gece ağrısı nasıl bir ağrı önerdiğiniz doktor var mı kesin iyleşebilecegim
hangi şehirdesinDoktor a gitsem tedavi olsam atlatabilir miyim önerdiğiniz bu konuda uzman bir doktor varsa yardımcı olurmusunuz canlarım
Doktorla çözümü tabi ki vardır. Ben evde kendi kendime yendim şuan hamileyim isterseniz özelden yazınVAJİNİSMUS
2 buçuk yıllık evliyim vajinismusum eşimle hiç ilişkiye giremiyorum nasıl atlatabilirim ilk gece ağrısı nasıl bir ağrı önerdiğiniz doktor var mı kesin iyleşebilecegim
Emla krem der tek geçerim al ve kullanVAJİNİSMUS
Ben 1,5 yıl sonunda yendim Dr.Saygın Micozkadıoğlu sayesinde . Kesinlikle öneririm denemediğim yöntem kalmamıştı evde kendi başıma çözemedim ben dokunamıyordum bile kendime . Kesinlikle ertelemeyin tamamen zihnimizdeki korkulardan dolayı bence. Psikolojiyi de çok etkiliyor çünkü ben o dönem çok kötüydüm. İnşallah en kısa sürede atlatırsınız.Şuanki maliyetini bilmiyorum saygın beyin ancak kesinlikle değer hayatınızı etkiliyor çünkü . Biz eşimle boşanacaktık neredeyse.VAJİNİSMUS