Vajinismus

Ben vemcain spreyi denedim ama her türlü kendimi itiyorum hiç bir şekilde kalcamin itmesi.gecmiuor denemediğim şey kalmadı bilmiyorum delirmek uzereyim
Kulak çöpünü girişe getirdiginde bekle ,burnundan derin bir nefes al tut ve ağızdan iki katı sürede yavaşça üfleyerek ver. Verirken minicik it kulak çöpünü..goreceksin minicik girecek,bekleye bekleye yap bunu..kulak çöpünü strecle jel sur kaygan olsun

Son düzenleme:
Gider...kulak çöpü aşamasıni geçince heves gelecek ve daha çok yapmak isteyeceksin..ve en sonunda göreceksin ki ne itersen it gidiyo kalinligi hiç önemli değil o kısmın yapısı buna müsait çocuk çıkıyor düşün...ben eşimle denerken bacaklarim titriyordu..bikac gin musade istedim çalıştim ve oldu çok şükür darısı her isteyene

Şöyle düşün sönmüş bir balona elini soksan elin kadar açılır elini çıkarınca yine daralır..vajen yolu da öyle

Tedavi merkezine de gitsen sana bunları önerecek yine sende bitecek para vermeye gerek yok

Allah razı olsun yazıyorsun ediyorsun dediğin herşeyi yaoicam insAllah vemcain spreyile.hiraz denerim ilkin
Senden de canım valla çok zor bir durum yaşadım biliyorum yardımcı olmak isterim tabi

Ben de yenı yendım ıkı ay odlu kendım yendım kızlar elımden ne gelirse yardımcı olmak ıstıyorum herkese

Aynı konu hakkında bir dünya başlık açılmış sürekli aynı muhabbet evliyim.yok bes yıllık evliyim iiliskiye giremedim.. yiyor muyuz??? Hayirrr... Ha yok mu en fazla üç beş ay olabilir o da çok az.kiside..inanmıyoruz yanii !!!, sırf açmış olmak.icin açmayın lütfen .. .. biz gündemden başlık açarken muhalefetlik yapanlar nerde????neden bu tarz konulara akıl .verip de bize şu konuyu açma.bu konuyu açma diye karışma.ihtiyacini, o hakki kendinizde görüyorsunuz..?? Sözüm millete karışanlara . . Bu tarz sorunu gercekten..olan arkadaşlar Allah aşkınıza buraya istediğimiz yorumu yapalım duzelmeyecek .. psikologa gidip yardım.almadikca..

Aynı konu hakkında bir dünya başlık açılmış sürekli aynı muhabbet evliyim.yok bes yıllık evliyim iiliskiye giremedim.. yiyor muyuz??? Hayirrr... Ha yok mu en fazla üç beş ay olabilir o da çok az.kiside..inanmıyoruz yanii !!!, sırf açmış olmak.icin açmayın lütfen .. .. biz gündemden başlık açarken muhalefetlik yapanlar nerde????neden bu tarz konulara akıl .verip de bize şu konuyu açma.bu konuyu açma diye karışma.ihtiyacini, o hakki kendinizde görüyorsunuz..?? Sözüm millete karışanlara . . Bu tarz sorunu gercekten..olan arkadaşlar Allah aşkınıza buraya istediğimiz yorumu yapalım duzelmeyecek .. psikologa gidip yardım.almadikca..
İster yiyin ister yemeyin o kadar insan bu dertle uğraşıyor. Bu ne biçim uslüp ya. Bu kadar insan yalan söyleyemez. Ne amaçla söyleyecek zaten. Bi çok insan buradan bilgilenerek destek alarak yeniyor. Böyle hassas bi konuda bu konuşmanız hiç hoş değil. Bu hastalığı çeken bilir. Belki maddi durumu yok yani. Kimse keyfinden yazmıyor buraya. Böyle bi hastalığınız yoksa da okumayın formu yazmayın buraya. Anlayışlı olalım lütfen kardeşim

İster yiyin ister yemeyin o kadar insan bu dertle uğraşıyor. Bu ne biçim uslüp ya. Bu kadar insan yalan söyleyemez. Ne amaçla söyleyecek zaten. Bi çok insan buradan bilgilenerek destek alarak yeniyor. Böyle hassas bi konuda bu konuşmanız hiç hoş değil. Bu hastalığı çeken bilir. Belki maddi durumu yok yani. Kimse keyfinden yazmıyor buraya. Böyle bi hastalığınız yoksa da okumayın formu yazmayın buraya. Anlayışlı olalım lütfen kardeşim
Kesinlikle öyle bundan dolayı eşiyle ters düşen var ve bu hastalık keşke anlasalar

Yine sen yine anlamsız yorumların. cahillikten bahsediyorsun ya hep bunu derken kendini bi sorgula derim :) bunu yıllarca yasayan kadınlar tanıyorum başına gelmeyen bi olay hakkında boş boş yorumlar yapma . Kimse sana bu konuya yorum yaz diye yalvarmıyor. Ilgilendigin konu başlıklarını açarak devam edebilirsin mesela . Kimse sana biseyi yedirmeye çalışmıyor. Burda aynı dertten muzdarip kadınlar yardımlasiyor. Yani seni ilgilendiren bir durum yok

Bu kadının tüm konu ve yorumları böyle absürt zaten boşverin kimse onu inandırma çabasında değil sadece kendini fazla önemsiyor ve kültür dehası kendisi😁😁

X