Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

sen 27 yaşlı diyorsan bişey demiyorum ben sana gökçe kız...

canım Allah razı olsun inşaallah iyi cıkar sonuçlarım. Allah ım dert verip derman aratmasın

sen 27 yaşlı diyorsan bişey demiyorum ben sana gökçe kız...

Canım allah razı olsun inşaallah iyi cıkar sonuçlarım. Allah ım dert verip derman aratmasın
yok yaşlı değildeee devlet hastanesine helede gittiğim yerdeki gebelerin çoğu 20 ve 25lerinde oluncaaa ee bende vajiden 3yıllık evliikden çocukda olmadı diyince azcıkda o zamanlar düzensizdi regl ondan diyinceee hmmmmmmmmmm öylemi hemen yapalım diyincee yaşıma bağladımmm :)

AMİN RABBİM DERT VERMESİN

Son düzenleme:
çok güzel diyorsunda bacımmm...

YA GEÇMİŞİMDEKİ TEK KEŞKEM "KOCAM" SA

:26::26: Allah tez zamanda içinde bulunduğun durumdan kurtarsın canım, kocana da sana da ağız tadı nasip etsin inşaallah dualarım seninle

üzülme tatlımmm Allah sağlık versin onlarada sana da bazen var olduklarını bilmek bile yetmerli oluyor...Allah eksikliklerini göstermesinnn

çooooooooookkk güzel ifade etmişsin canımmmm doğru söze ne hacet!!!aynen katılıyorummm

Bacım çağırıyorrrr ben kaçarrr.. Görüşürüz... Bu yazımı okuyan benim için 1 felak 1 nas okusun ruhuma göndersin lütfennnnnnn acaip daraldımmmmmmm acaip.....

Bana dua edinnn
''keşkeler ŞEYTANA GÖTÜRÜR ...(HADİS)''keşke demek yerine (zor olsada)bulunduğun durumdaki seçenekleri değerlendirmeye çalış bacımmm arkaya geçmişe bakıp keşke dersen bugününü de çöpe atarsınnn...ölümden başka herşeyin çaresi vardırr..arayıp Allaha dua edip doğru çözümler almak lazımmm...Rabbimm yardımcın olsun gökçecimmm..bu arada sure oldukları için onları okuyamıyorum ama dua ediyorumm senin için....Rabbim gönlünü feraha kavuştursun tez vakitte....sevgiyi saygıyı huzuru bereketi anlayışı her türlü güzelliği hanenden ve hanelerimizden eksik etmesin İNŞAALLAH

Tatlım Şu anda hissettiklerini O kadar İyi Anlıyorum ki.Bende aynen Senin olduğun gibi oluyorum.
Gurbetteyiz haliyle annemizi,babamızı göremiyoruz. Ee bir gördük mi bırakmak istemiyoruz. Böyle Bişey İşte Gurbette Yaşamak.
Offf Neyse yazmaya devam edersem ağlıcamm

canım gözün aydın öncelikle bişey çıkmamasına çok sevindim inşallah en kısa sürede dedi bebişind eolur Allah isteyen herkese versin aminn

canım benim inş Allah kocana hidayet verir kendini yıpratma canım dua et yapacak bişey yok

oy oy kıyamam size zor valla gurbette olmak ben 3 yıl yaşadım zordu

Evet Tatlım Gerçekten Çok zor. Amaa İşte ne yapalım elden hiç bişey gelmiyo.:26::26:

çok kötü oldum canım ya ev bomboş kaldı çok zoruma gitti yatakları boş mutfağa gidiyorum sanki annem bişi diyo

Nasilsin Canim? Benim bu hafta cok kosturmacali gecti...Evde de s1k1l1yorum artik, is yok, arkadas yok...pek giresim de gelmiyor siteye...egzersizlerde hala ayniyim,zaten oraya git, o geldi derken deneme yapamadik ki. simdi de adet bekliyorum bugun yarin gelir. ama sunu anladim kasmayinca acimiyor.kasinca parmak bile girmiyor.

kızlarr merhabalar herkesee...ben bugün randevu aldım..haftaya salı kadın doğum dr.na gidiyorum ve şimdiden heycan bastı ne yapıcam kızlar ben bana yardım edinn..alttan muayene edermikii???
ilk defa kadın doğumcuya gidince fazla heycan yaptım galibaa :))

kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrr minicik iki haftalık bebeğimin size selamı varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrr minicik iki haftalık bebeğimin size selamı varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ayyy ayy ayy Belli oldumu tatlımm Çook sevindim
Yerim ben O minicik Bebeğini Allahım sağ salim Kucağına Almayı nasip etsin İnşallah Kuzumm

çok sevindim ayberk ece diğer topikte yorum yazdım ama görmedin sanırım allahım sağ salim kucagına almayı sağlıklı bi hamilelik gecirmeni nasip etsin sen ne zaman yenmiştin vajiyi

Kuzumm daha ne zaman Penis denemesine Geçmeyi düşünüyosun ?? Napıcaksın sen adet olmayı. Sen yapsanaa gelsin yada gelmesin.
Bebekimm daha beklemee artık Nolurr yaaa

Hayırdır Tatlım ? Neden Gidiyosunn ?? Bebek için filan mı ??:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…