valla tam çıkıyodum canımcım begenileri gördüm kimse de yok kim olaki bi bakıyım didim senmissinbizde zaman zaman ne izleyecegimizi şaşırıyoruz nerden indiriyorsun yazar mısın tatlışım. ıgı ıgı yok maalesef çalışıyor docam ama hafta içi benim olacak inşaallah
canım kaç gün var senin adete de baktın valla ben 7 sini bekliyorum test yapmak için, hatta benim her zaman normal tarihinden 2-3 gün sonra gelir hatta o günlerinde mi geçmesini beklesem diyorum, bi de ne gibi belirtiler gördün bakıyım. bende de var mı? benim 3-5 gündür gögüslerim şiş ve dokunca sızlıyor mesela...
olsun tatlımmm hafta içi acısını çıkartırsınn:))))vizyonfilmizle.org canımm burdan ama part part yaa sinir ettii başlamış da bulundum bi kere neyseki 6 part dan 1 tane kaldıı:9
tamam tatlımm ben seni tutmiyimm zaten bende öyle bi bakimmm dedimmm yoksam tutmaz beni internetin başında:)))çıkarım bende öpüyorummm kocamaaannnn
canım tutmak ne demek olur mu öyle şeysenle konuştuktan sonra çıkarım senden hiiiiiiiç önemli değil dostum benim ama docan var senin docalar vaken nete girme taraftarı değilim ben o yüzden hadi bakalım docanın ducana yat da izleyin filminizi
zati ben gitmezsem obeni alır :)))en iyisi kendi arzu ve isteğimle gideyimmmdışarı çıkmak istemedim bugün bari evde tuttuğuma deysin adamceğize...özel hayatımızz zati malummm devre arasıı:)))))hepiinizi docamaannnn öpüyorummm şimdilik Allaha emanet ediyorummm veee kaçıyorummm docamın yanınaa
canım benim bat 14şubat daha 11gün var benim belirtiler başladığında adetime 20gun filan vardı ilk kasık ağrım başladı sağ kasığımda sonra göğüslerim hassaslasti ve agrisi giderek daha da arttı ve sonra hafif hafif bel agrm başladı giderek o da arttı şimdi sanki adet olacak gibi bel ve kasık ağrım oluyor bi de ağzımda kotu bi tat var böyle benim belirtiler :)
Kİm varr acabaa ???:26::26::26:
ben varım, ama beter böceğim gelir birazdanyemek yicez napıyosun bakim beroşum
Ayy sıkıntıdann Çatlıyorumm Kuzumm yaaa
Kocam nöbetçi bende yalnızımm
bu gece bende yalnızımzor olucak bu gece bizim için desene
Hmm Tesadüfe bak
İyi o zaman burda olursan iki laflarızz
gece 4 e 5 e kadar burdayım valladün kimse yoktu sıkıntıdan patladım bugün sen varsın ohh aynen laflarız
İyi o zaman bebem. Eee napıyosunn Bakalım ??
yemek yaptım bugünşimdi eşim dışarı çıktı hava alıp gelicem dedi onu bekliyorum , çok da acıktım