Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

bitanesin elabıııım Allah razı olsun, amiiiin amin inşaallah hayırlısıyla birlikte isteyen herkese nasip etsin Allah ım çoooook öpüyoorum özledim kız seni hiç görüşemez olduk

bende özledim seni canım ama sen hiç yoksun

çook çookk teşekkür ederim ..gerçekten seviyorum sizleri yaaa...en çıkmaz anımda hep bana ön ayak oluyorsunuz ve içimi rahatlatıyorsunuzz alllah hepinizden razı olsun..inann çok rahatladım ,okadar bi acı olsun canım zaten hiç olmıycak değil inşallah dediğin gibi herşey temiz çıkarr da iiçim dahada rahtlarr..herşey için saolun öpüyorum siziii...

Canlarımmm Ben Geldimmm
Çok Mutlu Geldim. Ehliyet sınavına girmiştim geçmişim. Sonuçlarımda gayet güzel

İLK Yardım : 93

MOTOR : 100

TRAFİK : 96

Canlarımmm Ben Geldimmm

canım tebrikler çok iyi kaldı direksiyon o zaten kolay bende ilk girdiğimde geçmiştim hepsini

hoşgeldin canım nerelerdesin özlettin kendini sınavlar nasıl geçti bakim

kuzucum sorma neler neler geldi başımıza , cuma günü iğne adaya offroad'a gitmiştik , bir trafik kazası geçirdik . Birşey olmadı çok şükür anca eve gelebildik işte ifade verme falan derken . Karşı tarafta 366 promil alkol çıktı ucuz atlattık aranızda olamayabilirdim
SInavlar bitti artık aranızdayımmmmm

canım benim çok geçmiş olsun ya sizde bişey yok demi ne diye alkollü araç kullanırlar hiç anlamam insanların hayatı bu kadar değersiz mi ya kızdım bak şimdi onlaraçok şükür aramızdasın canım ya

yok kuzum araçta 6 kişiydik. biz ve karşı aracın şoförü kimsede birşey yok maddi hasar var işte , onuda sigorta falan halletcek , evet adamın ehliyeti yokmuş zaten jandarma almış elinden daha öncede bu adamın vukuati varmış, traktördü sürdüğü araç tek farıda yanmıyordu biz motor falan sandık ilk başta farkettiğimizde çok geçti ama iyiyiz şükürler olsun.

iyi ya kimseye bişey olmamış çok şükür

Canlarımmm Ben Geldimmm

gözün aydın canımm inş. direksiyondada de böyle rakamlar alırsınn:))

Ceeeee ben geldimmmm
hoi geldin canımmm

Allah korusun canımmm onebiçim laf çokk çok geçmişler olsun tatlımm cana gelmemiş çok şükür.....

ecrincim sen nasılsın ya sende hoşgeldin canım nasıl oldun

canımmm iyiyim çokşükür iyi olmak için elimden geleni yapıyorumm..:))yarın nasip olursa son kez kan testi yaptırıcam değerimin 0 olması gerekiyor ve haftayada doktora kontrole gidicemm inş.. sorun yok der temiz der ve 3 aylık molayı azaltır da yeni umutlara yelken açarızz:))))sen nasılsınn canımmm benden haberler böylee:))

iyi ol canım ya inş hayırlısıyla kan testinde iyi çıkar Allahtan ümit kesilmez canım en kısa zamanda yeni bebiş haberiyle gelirsin inşallahbende ne olsun ev iş güç öyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…