yarım yamalak ben de varımmKİm varr acabaa ???:26::26::26:
Kızlarr Hadi Hepinizee Kocamann İyii GecelerrrGörüşürüzzzz
evet ya beroşş niye kimse olmuyo artık bende giriyom bakıym kimse yok çıkıyom
tatlımm ne yaptın acabaa:44::44::44::44::44:ne durumdasınnn güzel habereri bekliyoruzz inş..
Canım sabah kan verdim sonuç yarın çıkacak ben bugün hatta biraz önce başka bir markayla yine test yaptım o da pozitif
inanamıyosun dimi:)))ama hamilesin bu kesinnn inan artıkk...şimdi inşaallah gebeliğin sağlıklı devam eder ve pamuğuna kavuşursunnn...bizde tiyje oluruzz İNŞAALLAH yarın sonucu alıncada paylaş inş. sonucı bizimlee...dikkat et kendine gengeli beslenn,uykuna dikkat et...Rızkıyla bereketiyle gelir kavuşursunuz inşallah:)))
selam hopeforcum nasılsınnnnnnn
bana geldiler bugun acaip ruhum daralıyor şimdi girdim nete duayıda okudum amaaa ...uffffffffff
pufffffffffffffff
ufffffffffff
duaaaaaa
işte ben öyleyim canım :))) senin neden canın sıkılıyor döndünmü evine ?
hamile topicne yazmıştım doktor yorumumu.. hadi bakalım gelecek aya inşlh teyze oluruz...
bende işte uffff nedense pişmanlıkları aklıma gelyorrrr canım sıkılyor.... keşke diyorum yaklaşık 3 saattir.... keşke
keşke
keşke
bakarım canım oraya...
neden kaşıyorsun ki gökçe ( sen bana bakma ben de yaparım ara sıra) biliyorum insanın bu durumdayken kendine söz geçirmesi zor ama geçmişi bugüne getirip istediğin hali almayı sağlayamazsın ki... sadece canın bir kez daha bir kez daha sıkılacak. geçmişte beni üzen, keşke yapmasaydım dediğim şeyleri düşününce daha fena oluyorum bende hemen kaçıyorum o duygudan çünkü onlar için yapabilecek birşeyim yok,keşke yapabilsem ama yapamamki bize tek kazandırdıkları şey bugüne ışık olmaları...
şimdi sen de kaçıyorsun onlardan, dön arkanı ve dümdüz yürü arkaya dönüp bakma sakın yapışırlar sırtındanşiarın aynı pişmanlıkları bir daha yaşamamak, aynı keşkeleri cekmemek için geçmiştekilerden ders çıkarmak olsun tatlı bacım
annenmişin gibi hissettim kendimi