Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

beraycım nasılsın senide burda gördum sanırım senin kociş evde oldugunda fazla takılmıyon buralara

beraycım nasılsın senide burda gördum sanırım senin kociş evde oldugunda fazla takılmıyon buralara

Merhaba Canım Ben iyiyim çok şükür:KK16::KK16:
Yoo giriyorum hep. Bir hafta sonları eşim evde olduğunda girmiyorum. Hafta İçi genelde hep Burdayım:KK16::KK16::KK16:

kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrr minicik iki haftalık bebeğimin size selamı varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

oyyyyyyyyyyy yerim onu bennn.....değerin kaç çıktı tatlımmm.????doktor dikkat etmen gerekenleri söyledimi...dikkat et kendinee hemde çoooooooooookkkkkkkk....hiç bişeyin canını sıkmasına izin verme,,üzülmeee....kaldırma indirmee:))))hayırla sağlıkla al kucağına inşaallahhh:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Ayyy ayy ayy Belli oldumu tatlımm:KK9::KK9::KK9::KK9: Çook sevindim:KK52::KK52:
Yerim ben O minicik Bebeğini:KK16::KK16::KK16: Allahım sağ salim Kucağına Almayı nasip etsin İnşallah Kuzumm:KK19::KK19::KK19:

çok sevindim ayberk ece diğer topikte yorum yazdım ama görmedin sanırım allahım sağ salim kucagına almayı sağlıklı bi hamilelik gecirmeni nasip etsin sen ne zaman yenmiştin vajiyi

tebrikler cnm hislerin seni yanıltmamış ay ne kadar guzel bi duygudur kimbilirr:)))))))))))))))))))))

ayyy ben yirim onuuuuuu:KK16::KK16::KK16: belli oldu demek, çok tebrik ederim canımmmm süper bi haber

oyyyyyyyyyyy yerim onu bennn.....değerin kaç çıktı tatlımmm.????doktor dikkat etmen gerekenleri söyledimi...dikkat et kendinee hemde çoooooooooookkkkkkkk....hiç bişeyin canını sıkmasına izin verme,,üzülmeee....kaldırma indirmee:))))hayırla sağlıkla al kucağına inşaallahhh:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar çok teşekkür ederimmmm Allahım herkese taddırsın bu mutluluğuuu :KK49::KK49: ben vajiyi 16aralıkta yenmiştim, değerim çok yeni 79,04 çıktı minnacık dahaaaa :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

cnm sen nasılsın

kızlar çok teşekkür ederimmmm Allahım herkese taddırsın bu mutluluğuuu :KK49::KK49: ben vajiyi 16aralıkta yenmiştim, değerim çok yeni 79,04 çıktı minnacık dahaaaa :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

AMİNNNNNNNN:KK16::KK16:canımmm benimmm Rabbim daim etsin mutluluğunu...Rabbim nazarlardan korusun siziiiii:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

cnm sen nasılsın

iyiyim canımm sağoll,inşallah herkes iyidir!!....bugün bakıp bakıp çıkıyorumm kaç gündür biraz evimi ve kendimi ihmal ettimmm toparlıyorumm artık Allahın izniyleee...yeniliyorum kendimi resetlemeye çalışıyorumm tabiri caizse(mümkün değil ama olduğu kadar:))şimdi yine çıkıyorumm hepinizi öpüyorumm Allaha emanet ediyorumm şimdilik...

canım ne oldu böyle?canın sıkılmış biraz.pişmanlık falan demişsin ya inan hayat pişman olmak için bile çok kısa.pişman olmaktansa ya acılarımıza son vermeliyiz yada bunlarla başa çıkmayı öğrenmeliyiz.hani bir söz var ''ya bu deveyi güdersin yada bu diyardan gidersin'' diye...şaka maka burda birçok şeyden konuşup gülüp eğleniyoruz tiye alıyoruz vs ama bunlar bir noktadan sonra bizi gerçekten acıtıyorsa bir çözüm bulmak gerek.senin için gerçekten dua ediyorum.canım inşallah istediğin gibi bir hayat yaşarsın.rabbim özlemini duyduğun herşeyi sana yaşatsın canım benim...moralini bozup anı kaçırma...

eceeeeeem :KK52::KK52::KK52: canım çok sevindim :KK76::KK76::KK76: sen burda sıkıntısını yenip hamile kalan ikinci kişisin hepimize umut veriyorsunuz :KK16::KK16:Allah ım tamamına erdirsin inşaallah :KK16::KK16: hayırlısıyla birlikte sağ salim kucağına almayı nasip etsin canımbenim:KK16::KK16:

canım gözün aydın öncelikle bişey çıkmamasına çok sevindim inşallah en kısa sürede dedi bebişind eolur Allah isteyen herkese versin aminn

bitanesin elabıııım :KK16::KK16::KK16: Allah razı olsun, amiiiin amin :KK16::KK16: inşaallah hayırlısıyla birlikte isteyen herkese nasip etsin Allah ım çoooook öpüyoorum özledim kız seni :KK16::KK16: hiç görüşemez olduk

eceeeeeem :KK52::KK52::KK52: canım çok sevindim :KK76::KK76::KK76: sen burda sıkıntısını yenip hamile kalan ikinci kişisin hepimize umut veriyorsunuz :KK16::KK16:Allah ım tamamına erdirsin inşaallah :KK16::KK16: hayırlısıyla birlikte sağ salim kucağına almayı nasip etsin canımbenim:KK16::KK16:

Canimmmmm ne kadar guzel dedin oyleee :KK16: Bu cok guzel bisey birilerine umut olmak harika bi duygu :KK16: cok sagol rabbim hayirli zamanda hayirlisini versin sana ve tum isteyenlere :KK16:

kızlarr merhabalar herkesee...ben bugün randevu aldım..haftaya salı kadın doğum dr.na gidiyorum ve şimdiden heycan bastı ne yapıcam kızlar ben bana yardım edinn..alttan muayene edermikii???:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:
ilk defa kadın doğumcuya gidince fazla heycan yaptım galibaa :))

canım ben de sen gibiydim inan çok tedirgindim anlıyorum seni :)) ama korkma hiç birşey olmuyor. şikayetlerimi sordu bana. ben daha önce test yaptırmıştım onu gösterdim bir de bebek düşünüyoruz dedim onun için değerlerime bakılmasını istiyorum dedim. ultrasonla baktı ilk önce temiz dedi çok şükür, sonra alttan bakalım dedi o anda alabora oldum ben çünkü derse ultrasonla bakalım dicem diye gitmiştim :) tedirginim onun için dedim karar ver dedi bana ben de hadi hopefor dedim sen bunu öyle veya böyle yaptıracaksın (kadınız sonuçta inşaallah iyi şeyler için gerekir ) kalk bu kadar olmuşken bunu da at sırtından kurtul dedim veeee tamam dedim :KK52::KK52: dedim ama bir e içime sor güp güp atıyor kalbim neyse ayrıca bir bölme var oraya girdim hazırlandım ve o alete oturdum. bi alet çıkardı. ben biraz gerildim ve malum önce sıkıntıdan kurtulalı 2 ay oldu... gerilince sıktım ve sıkınca doğal olarak miniminnacık bir sızı oldu söyledim gevşet gevşet diye telkin verdi bana veeeee çıktığını hissetmedim bile ve galiba parmağını da soktu bir ara...ooohhhhh anlatırken bile heyecan yaptım :KK9::KK9: benim de sen gibi ilkti canım evet tedirginlikler yaşadım ama sonucun net olması için gereken şeyler bunlar... şimdi için rahat çok şükür :KK16::KK16: yanılmıyorsam 7 yıllık evliydin mutlaka ultrasonla baktır allttan isterse de baktırmaya çalış en azından inşaallah yoktur ama olumsuz birşey var mı yok mu onu görür ve için rahatlamış olur. yukarda sızı hisseettim dedim ama gözünüzü korkutmak için değil bilgilendirmek için. ben sıktığım için oldu kendinizi hazırlayın aynı egzersizlerdeki gibi( ben ilk olunca heyacandan o zaman düşünemedimm.) o zaman hiç bir şey hissetmezsin, çünkü kendimi bıraktığımda ne sonrasını ne çıktığını ne de parmağını alıp çıkardığını hissetmedim...
benimki de diğer topicteki başarı hikayesine döndü :KK9::KK9::KK9:
cumartesiye kadar docam evde :KK16::KK16: o yüzden giremiyorum hepinizi çooooooook öpüyorum :KK16::KK16:

X