Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrr minicik iki haftalık bebeğimin size selamı varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
beraycım nasılsın senide burda gördum sanırım senin kociş evde oldugunda fazla takılmıyon buralara
kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrr minicik iki haftalık bebeğimin size selamı varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
demek denk gelmiyorun cnm
Ayyy ayy ayy Belli oldumu tatlımm Çook sevindim
Yerim ben O minicik Bebeğini Allahım sağ salim Kucağına Almayı nasip etsin İnşallah Kuzumm
çok sevindim ayberk ece diğer topikte yorum yazdım ama görmedin sanırım allahım sağ salim kucagına almayı sağlıklı bi hamilelik gecirmeni nasip etsin sen ne zaman yenmiştin vajiyi
tebrikler cnm hislerin seni yanıltmamış ay ne kadar guzel bi duygudur kimbilirr:)))))))))))))))))))))
ayyy ben yirim onuuuuuu belli oldu demek, çok tebrik ederim canımmmm süper bi haber
oyyyyyyyyyyy yerim onu bennn.....değerin kaç çıktı tatlımmm.????doktor dikkat etmen gerekenleri söyledimi...dikkat et kendinee hemde çoooooooooookkkkkkkk....hiç bişeyin canını sıkmasına izin verme,,üzülmeee....kaldırma indirmee:))))hayırla sağlıkla al kucağına inşaallahhh
oyyyyyyyyyyy yerim onu bennn.....değerin kaç çıktı tatlımmm.????doktor dikkat etmen gerekenleri söyledimi...dikkat et kendinee hemde çoooooooooookkkkkkkk....hiç bişeyin canını sıkmasına izin verme,,üzülmeee....kaldırma indirmee:))))hayırla sağlıkla al kucağına inşaallahhh
kızlar çok teşekkür ederimmmm Allahım herkese taddırsın bu mutluluğuuu ben vajiyi 16aralıkta yenmiştim, değerim çok yeni 79,04 çıktı minnacık dahaaaa
AMİNNNNNNNNcanımmm benimmm Rabbim daim etsin mutluluğunu...Rabbim nazarlardan korusun siziiiii
cnm sen nasılsın
Ayyy canım gözün aydınn Allah kucağına almayı nasip etsin çok sevindim buna da halay çekilir
diğer topicde gördüm oraya yazmıştım ama burayada yazayım Allah tamamına erdirsin.rabbim bizede nasip etsinkızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrr minicik iki haftalık bebeğimin size selamı varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım gözün aydın öncelikle bişey çıkmamasına çok sevindim inşallah en kısa sürede dedi bebişind eolur Allah isteyen herkese versin aminn
eceeeeeem canım çok sevindim sen burda sıkıntısını yenip hamile kalan ikinci kişisin hepimize umut veriyorsunuz Allah ım tamamına erdirsin inşaallah hayırlısıyla birlikte sağ salim kucağına almayı nasip etsin canımbenim
kızlarr merhabalar herkesee...ben bugün randevu aldım..haftaya salı kadın doğum dr.na gidiyorum ve şimdiden heycan bastı ne yapıcam kızlar ben bana yardım edinn..alttan muayene edermikii???
ilk defa kadın doğumcuya gidince fazla heycan yaptım galibaa :))