Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy gokcemm iki kez test yaptim ikisinde de ikinci cizgi silik cikti yarin kan testi yaptircam Rabbim utandirmasin insallah onda da cikar dua edin :)
Canim benim gozun aydin insallah yarin tam sonucu alirsin
saol tatlim insallah yarin hayirli haberler veririm :)
ecem neler duyuyoruuum hadı hayırllısı canım allah heveesni tamamlasın inşaallah
yaaaaa ayberk ecemde halletti inşlh çocuğnuda alırsa kucağnaaaa oh ohhh baya baya teyze oluyoruz yaaaa bereketli bir yıl oluyor 2013... Inşallah
darısı sana hopeforcummmmmmm
amin canımbenim amin inşaallah hayırlısıyla birlikte tüm isteyenlere nasip etsin allah ım
amin canımbenim amin inşaallah hayırlısıyla birlikte tüm isteyenlere nasip etsin Allah ım
yaaaaa ayberk ecemde halletti inşlh çocuğnuda alırsa kucağnaaaa oh ohhh baya baya teyze oluyoruz yaaaa bereketli bir yıl oluyor 2013... Inşallah
darısı sana hopeforcummmmmmm
evet ya ayberk ece 2 sefer yaptı testi ikisindede silikçe çıkmış 2.çizgi.. Bakalım hayırlısı olur inşlh... Onun sanırım 7 şubattı regl tarihi Bana baksana kendim hariç herkesin çetelesini tutar oldum
Bakalım belli mi olur birde senden teyze olursak yılın en fazla teyzesi olan kişisi olcam... Inşallah
Bacım sen nasılsın... Yahu benim bacımda batıda oturyor acaip sıcak havaaa bugun harikaaa ... Bir doğulu olarak sıcağı seviyorum böyle güneşli olsunda yakmasın beni... Eminim sizin oralar daha harikadır ağaçlar böcekler kuşlar ohhhh harika.... Sen docanla yapmışındır pazar keyfini... Ben adamı anasına bıraktım buraya geldim... Kafa dinlemeye
inşallah canımmmm
yarın olsa bi de kan da göreydim iyiydi
7 şubat olan benim bacım, inşaallah canım ya hayırlısıyla birlikte :)))
yok gökçe ya ne pazar keyfi docacığımı bile ele geçirebilsem Pazartesi bizim tatiller hatta şubat tatilini de hafta içi yapcaz müd. Yrd. Olunca sadece 4 gün tatilimiz (( bugün bizim burası da soguk hatta baya soğuk kasvetli inşaallah hafta içi iyi olur. Ohhh dinlen üç beş gün bacının yanında şöyle gönene gönene
evet ben dinleniyorum vallaaaa.... Az kaldı yaaa tatilde bitiyor... Ya şaka maka sayılı gün tez geçiyor geçen de öürden geçiyor... Vaktiyle umutt diye bir arkdş vardı ben baya eski vajililerdenim ya baya kişiyle aynı devre oldum.... Neyse o aynenn şöyle yazmıştı yahu arkadaşlar ömrümün en güzel en dinamik zamanlarımı bebeğimle geçirmem onu eğitmem gerekirken ben neler yaşıyorum diye.... Hala aklımda sözü... Ve bebeğim olsaa çok iyi olur amaa tek başınada olmazki çocuk.. Istek şart...uf bana da dua edinnn ne olur.. Kocam yalvarsınn bebek için
Bura sıcak bacımmmm bu arada demek sendin 7 şubat ama yok ya ayberk ecede 7 şubat yahut 14 şubattı öyle aklımda kalmış
inşaallah bacım gitmeeee diye yalvadığı gibi bebeeeek diye de yalvarsın inşaallah
Umut da doğru söylemiş benim bebişim şimdi olsa aramızda 33 yaş olcak düşünsene... Siz de inşaallah mevcut sorunları bi atlatın da ona da gelsin sıra
hopeforummm galiba da bi tek sen varsın dostummfilm istedi benim docam da bi tane indirip izleyeli diye...ona bakıyorum indiriyorumm çokda anlamam daaa iştee yapmaya çalışıyorumm:)))bugün pazar malummm docacıklar evdee tabiii dururmuyum hazır geçmişken başına bi bakayımmm bizimm kızzlar napıyor dedimmmsenin docan yolmu evde bacımm:)))