Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

ecem neler duyuyoruuum hadı hayırllısı canım allah heveesni tamamlasın inşaallah

yaaaaa ayberk ecemde halletti inşlh çocuğnuda alırsa kucağnaaaa oh ohhh baya baya teyze oluyoruz yaaaa bereketli bir yıl oluyor 2013... Inşallah

darısı sana hopeforcummmmmmm

yaaaaa ayberk ecemde halletti inşlh çocuğnuda alırsa kucağnaaaa oh ohhh baya baya teyze oluyoruz yaaaa bereketli bir yıl oluyor 2013... Inşallah

amin canımbenim amin inşaallah hayırlısıyla birlikte tüm isteyenlere nasip etsin Allah ım:KK16::KK16::KK16:

amin canımbenim amin inşaallah hayırlısıyla birlikte tüm isteyenlere nasip etsin Allah ım:KK16::KK16::KK16:

inşallah canımmmm

yarın olsa bi de kan da göreydim iyiydi :KK9:

Vallaaa ben bu ay 29 unda olması gereken reglimi 4 gün erkenden olarak dengeleri iyice bozmuş oluyorum

evet ya ayberk ece 2 sefer yaptı testi ikisindede silikçe çıkmış 2.çizgi.. Bakalım hayırlısı olur inşlh... Onun sanırım 7 şubattı regl tarihi :21: Bana baksana kendim hariç herkesin çetelesini tutar oldum :KK52::KK52:

Bakalım belli mi olur birde senden teyze olursak yılın en fazla teyzesi olan kişisi olcam... Inşallah :KK52: :KK52:

7 şubat olan benim bacım, inşaallah canım ya hayırlısıyla birlikte :)))

Bacım sen nasılsın... Yahu benim bacımda batıda oturyor acaip sıcak havaaa bugun harikaaa ... Bir doğulu olarak sıcağı seviyorum böyle güneşli olsunda yakmasın beni... Eminim sizin oralar daha harikadır ağaçlar böcekler kuşlar ohhhh harika.... Sen docanla yapmışındır pazar keyfini... Ben adamı anasına bıraktım buraya geldim... Kafa dinlemeye:21:

yok gökçe ya ne pazar keyfi docacığımı bile ele geçirebilsem:KK9::KK9: pazartesi bizim tatiller hatta şubat tatilini de hafta içi yapcaz müd. yrd. olunca sadece 4 gün tatilimiz :KK43:(( bugün bizim burası da soguk hatta baya soğuk kasvetli inşaallah hafta içi iyi olur. ohhh dinlen üç beş gün bacının yanında şöyle gönene gönene :KK9::KK9::KK9::KK9:

canım kaç gün var senin adete de baktın valla ben 7 sini bekliyorum test yapmak için, hatta benim her zaman normal tarihinden 2-3 gün sonra gelir hatta o günlerinde mi geçmesini beklesem diyorum, bi de ne gibi belirtiler gördün bakıyım. bende de var mı? benim 3-5 gündür gögüslerim şiş ve dokunca sızlıyor mesela...

7 şubat olan benim bacım, inşaallah canım ya hayırlısıyla birlikte :)))

yok gökçe ya ne pazar keyfi docacığımı bile ele geçirebilsem:KK9::KK9: Pazartesi bizim tatiller hatta şubat tatilini de hafta içi yapcaz müd. Yrd. Olunca sadece 4 gün tatilimiz :KK43:(( bugün bizim burası da soguk hatta baya soğuk kasvetli inşaallah hafta içi iyi olur. Ohhh dinlen üç beş gün bacının yanında şöyle gönene gönene :KK9::KK9::KK9::KK9:

evet ben dinleniyorum vallaaaa.... Az kaldı yaaa tatilde bitiyor... Ya şaka maka sayılı gün tez geçiyor geçen de öürden geçiyor... Vaktiyle umutt diye bir arkdş vardı ben baya eski vajililerdenim ya baya kişiyle aynı devre oldum.... Neyse o aynenn şöyle yazmıştı yahu arkadaşlar ömrümün en güzel en dinamik zamanlarımı bebeğimle geçirmem onu eğitmem gerekirken ben neler yaşıyorum diye.... Hala aklımda sözü... Ve bebeğim olsaa çok iyi olur amaa tek başınada olmazki çocuk.. Istek şart...uf bana da dua edinnn ne olur.. Kocam yalvarsınn bebek için:KK43:

Bura sıcak bacımmmm bu arada demek sendin 7 şubat ama yok ya ayberk ecede 7 şubat yahut 14 şubattı öyle aklımda kalmış

Ben vajiliyken her ay yapyordum nerdeyse test:KK52: :KK52:
Sonra yendim neyse yapayım dedimmm beni bulur yaaa test herzaman 1 çizgi veren test yapınca hiç bişey çıkmadııı nasıl heyecanlandım... Halbuki geçersiz oluyor ya test bişe çıkmayıncaaa.... öyleeee 1000 de 1 oluyormuş o bozukluk beni buldu . Güzel bir heyecandı amaa olmasa da

evet ben dinleniyorum vallaaaa.... Az kaldı yaaa tatilde bitiyor... Ya şaka maka sayılı gün tez geçiyor geçen de öürden geçiyor... Vaktiyle umutt diye bir arkdş vardı ben baya eski vajililerdenim ya baya kişiyle aynı devre oldum.... Neyse o aynenn şöyle yazmıştı yahu arkadaşlar ömrümün en güzel en dinamik zamanlarımı bebeğimle geçirmem onu eğitmem gerekirken ben neler yaşıyorum diye.... Hala aklımda sözü... Ve bebeğim olsaa çok iyi olur amaa tek başınada olmazki çocuk.. Istek şart...uf bana da dua edinnn ne olur.. Kocam yalvarsınn bebek için:KK43:

Bura sıcak bacımmmm bu arada demek sendin 7 şubat ama yok ya ayberk ecede 7 şubat yahut 14 şubattı öyle aklımda kalmış

inşaallah bacım gitmeeee diye yalvadığı gibi bebeeeek diye de yalvarsın inşaallah :KK52::KK52::KK52:
umut da doğru söylemiş benim bebişim şimdi olsa aramızda 33 yaş olcak düşünsene... siz de inşaallah mevcut sorunları bi atlatın da ona da gelsin sıra

Bişeyler atıştırıcam...çok nete giriyon diyor bana..şimdi laf anlatamamda onaaaa:21:

Görüşürüz yine sağlıcakla kal emi.............. Iyi bak kendine...

inşaallah bacım gitmeeee diye yalvadığı gibi bebeeeek diye de yalvarsın inşaallah :KK52::KK52::KK52:
Umut da doğru söylemiş benim bebişim şimdi olsa aramızda 33 yaş olcak düşünsene... Siz de inşaallah mevcut sorunları bi atlatın da ona da gelsin sıra

bakalım hayırlısı ile inşlhhh olur dileyen herkese... 33-35 bence ideal yaşlarrr yaaa... Abartı yok hani bence... çünkü annemle benim aramdada 24 yaş var... Ve en küçük kardeşimle annem arasında 33 yaş var.. Iyi anlaşırlarrr öyle bence ideal yaşş sen anne ol inşallahhh :)

hopeforummm galiba da bi tek sen varsın dostumm:KK16::KK16::KK16:film istedi benim docam da bi tane indirip izleyeli diye...ona bakıyorum indiriyorumm çokda anlamam daaa iştee yapmaya çalışıyorumm:)))bugün pazar malummm docacıklar evdee:KK16::KK16::KK16: tabiii dururmuyum hazır geçmişken başına bi bakayımmm bizimm kızzlar napıyor dedimmm:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:senin docan yolmu evde bacımm:)))

hopeforummm galiba da bi tek sen varsın dostumm:KK16::KK16::KK16:film istedi benim docam da bi tane indirip izleyeli diye...ona bakıyorum indiriyorumm çokda anlamam daaa iştee yapmaya çalışıyorumm:)))bugün pazar malummm docacıklar evdee:KK16::KK16::KK16: tabiii dururmuyum hazır geçmişken başına bi bakayımmm bizimm kızzlar napıyor dedimmm:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:senin docan yolmu evde bacımm:)))

valla tam çıkıyodum canımcım begenileri gördüm kimse de yok kim olaki bi bakıyım didim senmissin :KK16::KK16: bizde zaman zaman ne izleyecegimizi şaşırıyoruz nerden indiriyorsun yazar mısın tatlışım. ıgı ıgı :KK50: yok maalesef :KK14::KK14: çalışıyor docam ama hafta içi benim olacak inşaallah :KK52::KK52::KK52:

X