azcık beklermsn cnm bakayım özelden yazabilirsem yazayım ok
tamam canımm bekliyorumm
o mesajın geldii diğeridde gelir:))
şimdik sohbet edelim sen neden hep geç uyuyosun
canımmm bak sana kan testi yap dememin sebebii....benimde senin gibi olmammdı.belirtilerimm 15 gün kala başlamıştıı...hatta diğer hamile topiğinde paylaşmıştımmm..bi akşam test yaptımmm önce yok diye koydummm sonra yarım saat sonra flan baktımm iki çizgi gittim hemen yazdımmm dedimmm iki çizgi var ama sonradannn çıktıı...dediler başka bi test yap sabahh başka markaylaa ve sabah yaptımm koca tek çizgii... hafta sonuydu ve ben hemen pazartesi kan testi yaptımmm ve bhcg 100 dü..yani hamileydimmm..daha önce yapsaydımmm daha tedbirli olurdummm dikkat ederdimmm...bende senin gibi temizlik yaptımmm deli gibi hemdee sonra günüm vardııı misafir ağırladımmm falan ondan sonrada baktıkkii bişeyler kötü gidiyo ve düşürdümmm...hem kafan rahat olurr varsa vardır zatennn kan da çıkar yoksada ümitlenmezsinnn...benden sana söylemesii...Rabbim inş.. sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinnn...
canimmm dayanamadim bu sabah ilk idrarimla yeniden yaptim testi eger varsa yine cikar diye ve ilk 5dk icinde ikinci cizgi silik bir sekilde cikti yeni oldugu icin net degil sanirim hayirlisi artik :)
gebelik testlerinde silik dahi olsa ilk 10 dk. da çıkıyosa gebelik kesin olarak kabul ediliyo ve onlar testler yani hisseder hale gelmişse(idrara geç çıkıyor bhcg)kesin hamilesinn...benden sana kocamannn tavsiyeee mutlaka bi hastaneye git pazartesiii günü lütfen....önlemini al...bu sıradada çok dikkat et....ayaklarını falan üşütme...fazla eğilip kalkma,,uzanma sakın hiçbişeye...HAMİLELİĞİN NET CANIMMM...doktorlar diyoki silik deolsa idrarda çıkarsa ilk 10 dk içinde kesin hamilelik var....bebeğin hayırlı sağlıklı bi şekilde sana sıkı sıkı tutunsunnn...Rabbim ikinizi de korusun hertürlü kötülükten....öpüyorum seni çiçeği burnunda annee16: :
canim benimmmmm cok tesekkur ederim ay gozlerim dolduuuuyarin kan testi icin hastaneye gidicez insallah orda da gozukur
gözükür canımmm merak etme sen...sen sadece kendine ve bebeğine dikkat et...doktora sor vitamin falan da gerekiyosa versinnn folik asit dışında....sen sormazsan sölemiolar maalesef....gözünüz aydınnn olsunnnn umutlarınız solmasın inşaallah
canim benimmmmm cok tesekkur ederim ay gozlerim dolduuuuyarin kan testi icin hastaneye gidicez insallah orda da gozukur
ayber ece yanlış mı anladım hamilesin dimi..... wawwwwwwwwwwwwwww ne hız maşallah bacımama çok istiyordun ayy olsun harikaaa inşallahh
ayy gokcemm iki kez test yaptim ikisinde de ikinci cizgi silik cikti yarin kan testi yaptircam Rabbim utandirmasin insallah onda da cikar dua edin :)
wawwwwww harikaaa vallaaaa inşallah istediğin olur.. evinize bolluk bereket mutluluk getirir inşallah... ayyy çok sevindim.... ne güzel erkencikden olması... harikaaa vallaa.. hadi bakalım yarın güzel haberlerini alırız inşlh... unutma folik asiti calsiyum b vitamini durumlarını alayımmı takviyeleri sor doktora.. sormassan sallamıyolar sanki 40.cı çocuğunu doğuruyon gibi umurlarına değil adamların... hadi bakalım dikkat et çok yorma kendini belini ağır bişeyler kaldırma iş yapma çok ve xraylerden alışveriş merkezi bile olsa uzak dur... olurmu.... dikkat et bacımmm ayrıcaaa çiğ sebze ve çiğ köfteden ve az pişmiş ettende uzak dur...ilk 3 ay çok öenmli
hadi bakalımmm hayırlısı olsun sizler adına
insallahhh canimmm cok sagol hepsine dikkat edicem cig kofte olayi olmadi ama katlancaz artik esimde dun cig kofte yapmisti artik hepsini kendi yicek
Rabbim isteyen herkese en kisa zamanda versin insallah :)
Canım senin adına çok sevindimm
Yarın herşey tam Rayına Oturur. Kan Testindede Pozitif Çıkarsa Bu İş tamamdır
Yarını Bekleyelim O zamann heyecanlaa