Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

Evett Sağol Bebekim benim. ÇOOK Öpüyorumm seni. Görüşürüzz Yineee

İnşallah sağol Bebekim Sen Aldınmı ehliyet ?? Soruları Filan aynı diyolar hep.

yok canım almadım eşim ve kardeşim girmişti.. hatta kardeşim 3 kez girdi o da dedi aynıymış sorular.. kolay oluyomuş ama benim kardeşim ilk yardımda çakıyodu hep

yok canım almadım eşim ve kardeşim girmişti.. hatta kardeşim 3 kez girdi o da dedi aynıymış sorular.. kolay oluyomuş ama benim kardeşim ilk yardımda çakıyodu hep

Hmm anladım Bebekimm. Ben geçerim ya. Hepsini su gibi yaladım yuttum. Kendimee Güveniyorumm

ecrin bir saattir dediğin yeri arıyorum bulamadım tatlım

ece hoşgeldin tatlım nasıl gidiyor durumlar sıkıntı yok dimi :)) bi de eşin naptı inşaallah güzel bir cevap almıştır başvurusuna

Hosbulduk tatlisimm hersey guzel esim hala beklemede basvuru yaptigi yer daha alim yapmaya baslamadi sanirim bu ay baslicak olumlu yanit bekliyoruz rabbim hayirli bi kapi acar insallah :)

bende bikaç ay önce aldım ehliyeti sadece çıkmış soruları ezberledimhep aynıları çıktı
Allah yardımcın olsun.bu arada tam saatinde orda ol ben bir dk geç kalmıştım bi sefer almadılar beni affetmiyolar valla

Hmm anladım Bebekim Benim .Çok sağol. Evet Öyle diyolar Çıkmış soruların aynısı çıkıyo diyee
Ben Yarım Saat Önceden Orda Olucam bebekim. Zaten Okul evime 5 Dakika uzaklıkta

VAyyy süperr seçim yapmışsın kuzum. Çok Güzel Olmuştur eminim

güzelmiş canım bende ilk salona girerken kayahandan seninle herşeye varım ben çalmıştı.dans müziğimizde klasik ama hastalıkta sağlıkta.bana çok anlamlı geliyo

ayy çok güzelmiş canım müziklerin

ya salona girerken çok güzel oldu o müzikle beraberay bazen yeniden düğün yapasım geliyo
eşime diyorum aslında hakettik bi düğünü nikah tazeleyelim hem yeni gelinlik alırımya benimki duruyo ama farklı olsun canımmm
ben evlendim hala gelinlik ve mobilya görünce dayanamıyorum

aynen bende senin gibiyim canım yaaa, düğünümde pek istediğim gibi olmadı zaten.. diyorum ilerde 30 40 kişilik bi kutlama yapalım gelinlik giymem de bembeyaz bi elbise giyerim tüllü müllü bişey benimde gelinliğim duruyor, ama onla dış çekim yaptırcam tekrardan, çok güzel bi fotoğrafçıyla anlaşıp

demekki hep aynıyızbende eşime diyorum öle bişi yapalım die.düğünm benimde istediğim gibi olmadı hatta başlarda düğün cd vardı onu bile izlemiyodum.dedim eşime yapalım öle bişey yakın arkadaşları çağıralım bide nikah şekeri yaptırmayı unuttuk biz onuda yaptırırım diyorumay valla nikah şekeri içimde kaldı yada çocuk doğunca ona yaptırırken 50 tanede kendime yaptırcam

bak dış çekim düşüncenide beğendim,çaldım düşünceyi senden bende yapıcam öle bişeytabi bizim koca delirdinmi dicek,ancak başka ile gidersek orda tanıdık olmazsa öle yaptırır

bak dış çekim düşüncenide beğendim,çaldım düşünceyi senden bende yapıcam öle bişeytabi bizim koca delirdinmi dicek,ancak başka ile gidersek orda tanıdık olmazsa öle yaptırır

benimkide öyle saçmalama falan diyo da ben ağzından girer burnundan çıkarım ikna ederim düğünde çekindik ama fotoğrafçımız daha öğrenciydi , çok güzel oldu ama istediğim pozların çoğunu veremedim.. vakit sıkıntısı da vardı düğün günü dış çekim çok yorucu olmuştu yap tabi karamsarcım , ikna et enişteyi çok eğlenceli oluyo dış çekim

bugün çok yoruldum çok iş yaptım ev işleri topiğine yazdım sizede yazayım

wc yi duvarlarıyla beraber güzelce bi yıkadım.paspası yıkayıp temiz temiz serdim
banyoyu temizledim duşakabini sildim,duşakabinin içini domestosla ovdum
salondaki koltukları çektim altını sildim süpürdüm,salon tertemiz oldu
oturma odası aynı şekilde kanepeleri çektim halıyı kaldırdım güzelce temizledim
koltuk örtülerini makineye attım yıkandı astım
misafir odasını temizledim
yatak odasını temizledim
mutfak kaldı sadece oda yarım saatlik iş,çok bişey yok
birde bikaç parça ütüm kaldı...
şimdi eşim gelcek yemek hazırlayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…