Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

çıkmış canım kardeşim benim oyyyyyy sarılasım geldi valla bi de netten araştırmış üsenmeden :KK16::KK16::KK16:

ben de baktım ecrin ama o kadar telaşlı baktım ki anlamadım sen o baktığın yerlere göre yazdın iyi orta diye, 2. ve 3. normal aralıklar bana daa normal değerlere göre iyiymiş gibi geldi ama bakalım dr ne dicek ayın 7 sen de adet zamanım bakalım dört gözle bekliyorum gelmesini geçmek bitmedi bi türlü:KK31::KK31:
bi de ecrin ben folidoce aldım ama 2 gündür içemedim teyzem folik asitin iyiyse belki gerek yoktur bi dr a danış öyle ic dedi ama nerdeyse her yorum mutlaka için diyor. ben de en azında iki günde bir içsem diyorum dr a pzrtsi gittcem biliyosun. bi de eczacı tok karna iç dedi prospectus ta aç karna diyor dr ne dedi sana
offffffff ne kadar çok soru sordum :KK37::KK37:

:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19: canımıcım bak bi link veriyorumm kadınlar kulübünün zati ama ben burdan bakmadımm da şimdi gördümm orayıda vaktin olunca oku...edetli olup olmamakda etkiliyo sanırım bazı hormonları...

kadınlarda hormon seviyeleri - Kadınlar Kulübü

www.kadinlarkulubu.com › ... › Kadın, Anne & Çocuk Sağlığı › Jinekoloji

folik asidi doktor veriyo hamile kalmayı duşunenler için tabi yanlış hatırlamıyorsam

doğru canım ben de çok araştırdım herkes kullanma noktasında birleşiyor

yok balımmm folik asit çok önemmliiii mutlaka ne olursa olsun doktor veriyor hemen...bak benim doktor daha düşünüyoruz dediğim ilk gün verdi hormonlara bakmadannn folidoce yi...ben kullanıyorum halaa %50 çocuklardaki sakatlıkları engelliyomuş bu hemde annenin direnci içinde önemlii...zararlı bişi değil...folidoce de b12 de var bizim içinde faydalı...hergün iç mutlaka evet canımmm benimkide öleee yok dedi aç yazıyooo.açken emilimi daha iyi diyo ben aç içtim bazen unutuncada yok içtim:))istersen tok içmeye başla doktorlada istişare eder aç veya tok olmasına öylede devam edersin...

ben de öyle biliyorum tatlışım ama aklım karıştı işte. tam anlamadım dr aç mı iç dedi tok mu iç dedi. başlıyım ben de en azından pzrtsiye kadar o zaman belli olur zaten

doğru canım ben de çok araştırdım herkes kullanma noktasında birleşiyor

ben de öyle biliyorum tatlışım ama aklım karıştı işte. tam anlamadım dr aç mı iç dedi tok mu iç dedi. başlıyım ben de en azından pzrtsiye kadar o zaman belli olur zaten

doktor bana nasıl kullanmam gerektiğini söylemedi canımm ben prospektüsünde aç yazıyo die aç kullandımm daha çokk...ama bunu eczaneyede tekrar sorabilirsinn neden siz tok dediniz bi sebebimi var yada hatalı basımmı felan diyee:KK34:

Kizlarrr bende folik asit kullaniyorum dr verdi gunde bir adet ac karnina ismi folbiol :KK16:

:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19: canımıcım bak bi link veriyorumm kadınlar kulübünün zati ama ben burdan bakmadımm da şimdi gördümm orayıda vaktin olunca oku...edetli olup olmamakda etkiliyo sanırım bazı hormonları...

kadınlarda hormon seviyeleri - Kadınlar Kulübü

www.kadinlarkulubu.com › ... › Kadın, Anne & Çocuk Sağlığı › Jinekoloji

ecrin bir saattir dediğin yeri arıyorum bulamadım tatlım

ece hoşgeldin tatlım nasıl gidiyor durumlar :KK34: sıkıntı yok dimi :)) bi de eşin naptı inşaallah güzel bir cevap almıştır başvurusuna

Selamm Canlarımm Ben Geldimmm:KK16::KK16::KK16:
Ayy Çok Yoruldumm ben yaaaa:KK5::KK5:
Temizlik yaptım Bu saate kadar. Canımm Çıktıı:KK53::KK53::KK53:
Neysee Ohhh evimm Mis Gibi oldu. Elime sağlık:KK9::KK9::KK9:
Bu arada yarın sınavım varrr şans dileyin banaa:KK9::KK9::KK9::KK9:

hoş geldin cnm hoş geldin

hoş geldinn canımmmm eline sağlık güle güle pislet:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
sınavın da Allah yardımcın olsun inşaallahh....herşeyi bil:)))

ben birazdan çıkıcam haberiniz olsun hani pat diye birden kaybolursamm anlayınn:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

hoşgeldiiin :)) Allah yardımcın olsun canım heyecanlanmamaya dikkat et geri gelir inşaallah

ben birazdan çıkıcam haberiniz olsun hani pat diye birden kaybolursamm anlayınn:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

vefalı şekerim benim, ben de dedğin yerlere daldım çıkamadımc :))) güle güle git güle güle gel canımbenim

hoşgeldiiin :)) Allah yardımcın olsun canım heyecanlanmamaya dikkat et geri gelir inşaallah

vefalı şekerim benim, ben de dedğin yerlere daldım çıkamadımc :))) güle güle git güle güle gel canımbenim

Evet Kuzum. Yok Heyecanım :nazar::nazar: Heyecan yapmamda. İşte soruları Merak ediyorum:KK9::KK9:

hoşgeldin canım:KK16::KK16: ayy inşallah güzel geçer sınavın bebişşş:KK16::KK16:

cızlar benim de çıkma zamanım yaklaşıyor tel gelir gelmez çıkarım :)) şimdilik buralardayım ama çıkıverirsem şimdiden iyi akşamlar herkese
beraycım sana da başarılar sınavda, merak iyidir böylece bi sonraki ne acaba diye çabuk çözersin soruları:KK52::KK52::KK52:

X