Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

demekki hep aynıyız:KK9::KK9:bende eşime diyorum öle bişi yapalım die.düğünm benimde istediğim gibi olmadı hatta başlarda düğün cd vardı onu bile izlemiyodum.dedim eşime yapalım öle bişey yakın arkadaşları çağıralım bide nikah şekeri yaptırmayı unuttuk biz onuda yaptırırım diyorum:KK9::KK9::KK9::KK9:ay valla nikah şekeri içimde kaldı yada çocuk doğunca ona yaptırırken 50 tanede kendime yaptırcam:KK52::KK52::KK52:

benimki düğün cdmizi hala izlemez, bende izleyemiyorum napim:KK1: dış çekimin yanında bi de düğün hikayesi klibi çektirelim biz karamsarcım:KK1:

benimkide öyle saçmalama falan diyo da ben ağzından girer burnundan çıkarım ikna ederim:KK1: düğünde çekindik ama fotoğrafçımız daha öğrenciydi , çok güzel oldu ama istediğim pozların çoğunu veremedim.. vakit sıkıntısı da vardı:KK1::KK1: düğün günü dış çekim çok yorucu olmuştu:KK23: yap tabi karamsarcım , ikna et enişteyi:KK16: çok eğlenceli oluyo dış çekim:KK1:

ya bide ortam ii olmalı konyadayım ben yokki öle ortam.inş başka bi ile gideriz hayırlısıyla orda yaparım zaten benim kilo alacağım yok yine giyerim gelinliği:KK9::KK9: dur ben birazdan söyleyeyim dış çekim meselesini bakalım nasıl tepki verecek:KK52::KK52:

bugün çok yoruldum çok iş yaptım ev işleri topiğine yazdım sizede yazayım:KK1:

wc yi duvarlarıyla beraber güzelce bi yıkadım.paspası yıkayıp temiz temiz serdim:KK16::KK16::KK16:
banyoyu temizledim duşakabini sildim,duşakabinin içini domestosla ovdum:21::21::21:
salondaki koltukları çektim altını sildim süpürdüm,salon tertemiz oldu:KK9::KK9:
oturma odası aynı şekilde kanepeleri çektim halıyı kaldırdım güzelce temizledim:KK9::KK9:
koltuk örtülerini makineye attım yıkandı astım
misafir odasını temizledim
yatak odasını temizledim
mutfak kaldı sadece oda yarım saatlik iş,çok bişey yok
birde bikaç parça ütüm kaldı...
şimdi eşim gelcek yemek hazırlayayım

oh oh maşallah valla mis gibi yapmışsın evi:KK16::KK16: ben kalkıcamda daha ohooo:KK1::KK1: ben bu aralar tembelleştim galiba:KK30:

benimki düğün cdmizi hala izlemez, bende izleyemiyorum napim:KK1: dış çekimin yanında bi de düğün hikayesi klibi çektirelim biz karamsarcım:KK1:

kız eşime dış mekan fikrimi söyledim.normal karşıladı yani yaz gelsin olabilir tabi dedi:KK16:
tabi o sırada tv izliyodu beni başından savmak için sölediyse onu bilemiyorum ama söyledi yani:KK1::KK1::KK1:

Teşekkür ederim öyle baktığın için
Teşekkürler aklımda kaldığın için
Karanlıktan korkmuyorum eskisi gibi
Senin yanın en aydınlık beyaz benim için

günaydın herkese :)))))))))))

Teşekkür ederim öyle baktığın için
Teşekkürler aklımda kaldığın için
Karanlıktan korkmuyorum eskisi gibi
Senin yanın en aydınlık beyaz benim için

günaydın herkese :)))))))))))

Gunaydin uzun zamandi yoktun yine

günaydııııııııııııııııınnnnnnnnnnnn:KK16::KK16: