Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

kızlar kardeşim yanıma geldi kaç gündür giremiiyorum nasılsınız ?aramızda yeni hamişler varmı en son ecrix si kutladıkk varmı yeni gelişmelerrrr??geçmişe bakamadım baya ilerlemişiniz biri bana kısaca özetlermi?

hayır yok cnm hamiş falan yalnız ecrinde bebeğini düşürdüü (((((((((((((888

cnm çok üzüldüm daha yeni giriyorum uzun zamandırr çok geçmiş olsunn cnm allah tekrar nasip eder üzülme lütfen biz hep yanındayızz

cnm çok üzüldüm daha yeni giriyorum uzun zamandırr çok geçmiş olsunn cnm allah tekrar nasip eder üzülme lütfen biz hep yanındayızz

Allah razı olsun canımmm aminnn inş.zaten topik olmasa kimle dertleşicektim bilmemiyiyim şimdi çok şükür...yaramazlık yok dahada iyi olucaz inş..

ya bende gitmiştim dr a bi sıkıntı varmı bebek için die.kan testi yaptı ve aşağıdan bakmak istedi sadece.o dediğiniz adetin üçüncü olan testi hiç söylemedi:44:

ya niye hemen alttan muayene istiyolarkii alttan muayene yapmayan doktorlarda var

ben geldim... eşimin babannesinin mevliti vardı, yardım ettim , bittii ohh keyif yapıcam evimde insanın evi gibisi yok ya

ya niye hemen alttan muayene istiyolarkii alttan muayene yapmayan doktorlarda var

canımmm evli olan için en garanti kontrollerden biri alttan:)))maalesef ama acı yokkk....kist miyom(doğru yazmışımdır inş:)))gibi şeyleri bu yöntemle görüyolar karından ultrasonla gözükmüyo bunlar fazla

ecrinim bak yazıyorum sadece hormonları yazıyorum ama, karamsar da gitmiş test yaptırmış heralde burdaysan sen de baksana karamsar bir fikir verin bana

benim değerim değer eşikleri

ths : 1.5431 \\\ 0.35-4.94
serbest t3 : 2.97 \\\ 1.71-3.71
serbest t4 : 0.98 \\\ 0.70-1.48
prolaktin : 24.77 \\\ 5.18-26.53
Lh : 6.18 \\\ 1.-8.6
fsh : 2.53 \\| 1.5-7.7
estradiol : 211
folat : 4 \\\ 3.1-20.5
vitamin b12: 261 \\\ 187-883
ferritin : 34.92 \\\ 4.63-204.00

ecrinim sonuçlarım bunlar. bi bak bakalım

Son düzenleme:
ay gıcık oldum şimdi bide ben özele gittim biiisürü para verdim daha ii ilgilensinler dieya benim adetimin 3.günü yarın cumartesiye geliyo

karamsarcım ben de özele gitcektim sonra dedim ki bi baktıralım bakalım testler falan yapılsın Allah korusun bir problem çıkarsa özele gidelim dedik, gerçi dr a gösteremedim ama ben dr a bile gitmedim dedim ki bebek düşünüyoruz ama önce kan testi yaptırıp değerlerimi kontrol ettirmek istiyorum dedim sağolsun kız da bana hamilelikle ilgili testlerin de içinde olacağı testleri hatta dahiliye den yaptırdı daha cçabuk alırım diye ve öylece yaptırdım. ama önce dr a gidip sonra kan testi yaptırmak daha mantıklı ben yer bulamadığım için önce test yaptırdım. pazartesi gösterecem bakalım inşaallah. aklında bulunsun canım

ama ben bu testi yaptırırken adet değildim haa kızlar yani onu bilmiyordum

cnm benm arkadaş gidiyo özele bebiş için sorun varmı diye ama doktoru hiç alttan muayene etmiyo ve sorunu olmadıgını söylemiş ondan yazdım hani evliyiz ya hemen aç diyolar anlamadım bende

senin mesajın yanına ekledim yazıları ama umarım çıkar canımmm

cnm benm arkadaş gidiyo özele bebiş için sorun varmı diye ama doktoru hiç alttan muayene etmiyo ve sorunu olmadıgını söylemiş ondan yazdım hani evliyiz ya hemen aç diyolar anlamadım bende

keşke bakmasalar psikolojim bozuluyo hele düşük için gittiğimdee(hatırlamak bile istemiyorummm üniversite hastanesiydi doktor ve asistanları felannn ıyyyyyyyyyy Allahım muhtaç etmesin eksikliklerinide göstermesinn...

senin mesajın yanına ekledim yazıları ama umarım çıkar canımmm

çıkmış canım kardeşim benim oyyyyyy sarılasım geldi valla bi de netten araştırmış üsenmeden

ben de baktım ecrin ama o kadar telaşlı baktım ki anlamadım sen o baktığın yerlere göre yazdın iyi orta diye, 2. ve 3. normal aralıklar bana daa normal değerlere göre iyiymiş gibi geldi ama bakalım dr ne dicek ayın 7 sen de adet zamanım bakalım dört gözle bekliyorum gelmesini geçmek bitmedi bi türlü
bi de ecrin ben folidoce aldım ama 2 gündür içemedim teyzem folik asitin iyiyse belki gerek yoktur bi dr a danış öyle ic dedi ama nerdeyse her yorum mutlaka için diyor. ben de en azında iki günde bir içsem diyorum dr a pzrtsi gittcem biliyosun. bi de eczacı tok karna iç dedi prospectus ta aç karna diyor dr ne dedi sana
offffffff ne kadar çok soru sordum

folik asidi doktor veriyo hamile kalmayı duşunenler için tabi yanlış hatırlamıyorsam

yok balımmm folik asit çok önemmliiii mutlaka ne olursa olsun doktor veriyor hemen...bak benim doktor daha düşünüyoruz dediğim ilk gün verdi hormonlara bakmadannn folidoce yi...ben kullanıyorum halaa %50 çocuklardaki sakatlıkları engelliyomuş bu hemde annenin direnci içinde önemlii...zararlı bişi değil...folidoce de b12 de var bizim içinde faydalı...hergün iç mutlaka evet canımmm benimkide öleee yok dedi aç yazıyooo.açken emilimi daha iyi diyo ben aç içtim bazen unutuncada yok içtim:))istersen tok içmeye başla doktorlada istişare eder aç veya tok olmasına öylede devam edersin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…