Allah razı olsun canımmm aminnn inş.zaten topik olmasa kimle dertleşicektim bilmemiyiyim şimdi çok şükür...yaramazlık yok dahada iyi olucaz inş..
tünaydın canım nassın bağalıııım :))))
ne zamandırr girmiyorumm cok üzüldümm canımmm yhhaaaaa hayırlısı olsunn bi daha denersinizzz =((((
Kızlarr Merhabaa hepinize. Ben Geldim
Bildiğiniz Gibi Bugün Ehliyet sınavına girdim. Sınavım Gayet Güzel Geçti. Soru Sayısını Düşürmüşler.
120 soruydu 60'a düşmüş. Bu Bizim için avantaj mı dezavantajmı Bilemedim
Mutlaka 2-3 yanlışım vardır. Çünkü hiç görmediğim farklı sorular vardı.
Neyse artık ama sınavdan geçtiğime eminim. Önemli olan geçerli puanı almak zaten
canımcımmm çıkmak zorunda kaldımmm...iyiyim iyiyimm çok şükür seni burda gördüm daha iyi oldumm:))))
:) ben çıkmışım sen girmişsin tatlım
Bildiğiniz Gibi Bugün Ehliyet sınavına girdim. Sınavım Gayet Güzel Geçti. Soru Sayısını Düşürmüşler.
Neyse artık ama sınavdan geçtiğime eminim. Önemli olan geçerli puanı almak zaten
kızlarrrrrrrrr size bi müjde veriyim miiiiiiiiiiiii
kızzzzz niye heyecan yaptırıyosunnn...çabuk de hele:)))))))))))))
ben çıkıyorum millettt dua edinnnn
inşşaaalah hayırlısıyla hamileliğin vardır ve sağlıklada devam eder....hemen kan testi yaptır ve takibini yap dikkatli oll...ayaklarını üşütme bişey kaldırma uzanmaa dikkat et kendineee....Hadi hayırlısı bakalımmmm...
kız çok sevindim yaaa inşallah vardır bebişkesin sonucu ne zaman öğrenceksin, hemen öğren çatlarım bennn
kiz sormaaa sen bide beni dusunnnn 4-5gun sonra tekrar test yapicam bat tarihimde de kan testi yaptircam 11gunnn tabi dayanabilirsemmmmama bende ki belirtiler en basindan beri farkli ilk kez olan seylerdi ve hissetmistim ibsallah Rabbim utandirmaz kan testinde de olumlu sonuc alirim