Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

Yasemincim ciktin galiba canim bende cikiyorum isim bitti kocisimle cay keyfi yapayim dedim sende cikmadiysan git bulasiklarini diz iyi aksamlar canimcim

ya neden hiç kimse yok akşamları önceden olsa sayfa epeyi ilerlerdi şimdi ise anca iki üç sayfa ilerliyo

canım sen kadar olmaz belki ama çok üzüldüm. içimizde sıkıntısını atlatıp ilk hamile kalandın, o yüzden bu kadar çok sevindik belki de... ama bazen hayat bizim istediğimiz şekilde gitmiyor napalım o bize uymuyorsa biz ona uyarmış gibi yapıp onu kandırmaya çalışcaz :) işte hayatın meşgalesi de bu...
"Allah tan hayırlısını istedim hayırlısını verdi" yüreğinden dökülen bu sağlam inanç sahibi sözlerle sen ne güzel de ifade etmişsin tatlım benim Allah herşeyin hayırlısını versin canım ve bir daha gülümsemeni yüzünde dondurup yarım sevinçler yaşatmasın... her sevincin tam her gülümsemenn kocaman olsun.
"3 ay daha korunucaz ve sizi teyze yapamıcam" ne demek sizi teyse yapamıcam 3 ay sonra Allah ın izniyle yine teyse olcaz

aslında geçmiş konu kaşımak istemezdim ama çok değerlisin benim için kayıtsız kalamadım kusuruma bakma belki maddi olarak yanında olamayız ama zaman zaman görüşemesek de manen yanında olduğunumuzu bil tatlım bak ne demiş orhan baba :

Çıkmaz bir sokağa giripte kalsanda
Pişmanlık duyduğun bir hata yapsanda
Ümitler bizimdir çareler bizim
Gönülden çok derin yaralar alsanda
Baksana yaşamak tüm güzelliğiyle devam ediyor
Herşeye ağlamak insana ömrü haram ediyor
Üzülme kahretme ağlama
Hayat devam ediyor

bu sefer de ben geldim ama siz yoksunuz

çok sinirliyim kendime, dr randevum vardı ve ben kaçırdım yetişemedim.
geçenlerde bebek düşünüyorum diye nihayet karar verip kan testi yaptırdım ( çok zor dr a giden biriyim maalesef) o gün dr radevu kalmadığı için gösteremedim ben de bugün için randevu aldım ama ben bu randevuyu kaçırdım ya inanamıyorum kendime çok kızgınım kendime bi de çok yakın hastane bize ölür müsün öldürür müsün neyse pazartesi ye aldım tekrar inşaallah bu defa da kaçırmam. bu arada ön tetkikler olacağı için test falan devlet hastanesinden almıştım randevuyu. bebek olduğu zaman özele gitmeyi düşünüyorum bi taraftan da dr araştırıyorum. kızlar bu süreç bile insanı tedirgin ediyor en iyiyi bulmak adına, yoksa ben mi çok titizleniyorum, burda başka topiclerde gidilmesi gerektigi konusunda çok ısrarcılar, ben de buu yüzden gaza geldim ama sonunu getiremedim neyyse hep dediğimiz gibi Allah herşeyin hayırlısını versin bunda da vardır bir hayır inşaallah

bu arada ecrinim mesaj kutun dolu canım,
kızlar hadi ama, ben yazıyorum ben okuyorum valla

canımmm Allah razı olsunnnn şimdilik kimsenin hatırlatmasına gerek kalmıyo benim hatırımdan çıkmıyor zatem:)))ama iyiyim elhamdülillahh....çok da güzel yazmışsınnn canımmsınnn yaaa.....geldiğini gördüm sevindimmm özlettin kendiniimanen yanımda olduğunuzu bilmek zaten beni daha çabuk toparlatan:)))

ne güzel söylemişşş orhan baba:)))doğru yapacak bişey yok Allahtan gelene söz bile söylenmiyor sadece bu durumu yinede benim iyiliğim için yaşattığını biliyorummm onun huzuru var

canınısıkma vardır bir hayır pazartesiye kalmasında....bebiş için çalışmaların hayırlı olsunn.iyi etmişsin tabi başından al önlemini ven dr.a gitmiştim ama regl in 3.günüde hormon testi yaptırmam gerekiyodu daha gidemeden bunlar oldu belkide sebep olan bişi var hormonlarla ilgili ...sen en başında yaptır kafan rahat olsunn..hangi testleri yaptırdınn...??

bu arada ecrinim mesaj kutun dolu canım,
kızlar hadi ama, ben yazıyorum ben okuyorum valla

oh be nihayet :)) çıkıyordum bende cıkmadan gördügüm iyi oldu:)) ben de çok özledim canım benim, sanki yllardır görşmemiş gibi hissediyorum :)) düşünmemeye çalış ecrinim ki çabuk iyileş hem psikolojik olarak hem de bedensel olarak, böylece kendini 3 ay sonraya daha iyi hazırlamış olursun. sen çok bilinçli bir kızsın gözün pek, bu inanç ve sağlam duruş olduktan sonra gerisini Allah iyi edecektir inşaallah
canım şimdi çıkmam lazım öğleden sonra girerim büyük ihtimmalle buralarda olmaya çalış :) iki lafın belini kıralım kııız dilim şişti valla

ben de bunları soracaktım ecrin sana öğleden sonra yazsam olur mu tatlım

ya bende gitmiştim dr a bi sıkıntı varmı bebek için die.kan testi yaptı ve aşağıdan bakmak istedi sadece.o dediğiniz adetin üçüncü olan testi hiç söylemedi:44:

ya bende gitmiştim dr a bi sıkıntı varmı bebek için die.kan testi yaptı ve aşağıdan bakmak istedi sadece.o dediğiniz adetin üçüncü olan testi hiç söylemedi:44:

günaydın canımm bana da söylememişti doktorummm. o yüzden doktor çok önemliiii sen söylemeden sana söylemeli yapman gerekenleri...hormon testi yapılıyor canım adetin 3. günü çocuk olmamasında yada olup tutunmamasında hormonlarla ilgili sorunlar olabiliyor önceden bakıp varsa sorun önlem almak için yapılıyor...doktorun demesini beklme adetin 3. günü git yaptırmak istiyorum de...onlara kalırsaaaa tenezzül edip ağızlarını zor açıyolarrr sanki 10 kez doğum yaptık yada gebe kaldık ,nerden bilicez onlar söylemese yanii

ay gıcık oldum şimdi bide ben özele gittim biiisürü para verdim daha ii ilgilensinler dieya benim adetimin 3.günü yarın cumartesiye geliyo

ay gıcık oldum şimdi bide ben özele gittim biiisürü para verdim daha ii ilgilensinler dieya benim adetimin 3.günü yarın cumartesiye geliyo
canım özeller öğlene kadar açık oluyo gidebilirsin...ihmal etmee bende ne görmedimse özelden görmedimm:)))paranla rezillik die buna denir heralde:)))sen genede git doktora ve kendin talep et ben hormon tahlili yaptırmak istiyorum de...

inş canım yarın gidebilirsem gideyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…