Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar kardeşim yanıma geldi kaç gündür giremiiyorum nasılsınız ?aramızda yeni hamişler varmı en son ecrix si kutladıkk varmı yeni gelişmelerrrr??geçmişe bakamadım baya ilerlemişiniz biri bana kısaca özetlermi?
cnm çok üzüldüm daha yeni giriyorum uzun zamandırr çok geçmiş olsunn cnm allah tekrar nasip eder üzülme lütfen biz hep yanındayızzAllah hepinizden razı olsun öncelikle HEPİNİZDEN....
iyi haber dış gebelik değilim....
kötü haber bebeğimi düşürmüşüm
kan değerim 68 e kadar düşmüş baya bi muayene yapıldı serumda yedimm ama Elhamdülillah iyiyimmm...sağlıksız bi gebelik olduğu için vucut otomatik olarak atyor(muş)Rabbim böyle taktir etti(TEK TESELLİMM BU HAYIRLISINI İSTEDİMM RABBİM DE TAKTİR ETTİ HAYIRLI OLANI ),antibiyotik verdi......3 ay daha korunucaz ve sizi teyze yapamıcam....nasip olursa 3 ay sonra sağlıklı bi gebelik nasip etsin Rabbim bana...ve sizede istediğiniz an Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin....bir hafta benimle kafa yordunuz üzüldünüz hepinizden Allah razı olsunn....
Teşekkür ederim Canım. Evet seninde dediğin gibi Asker eşi olmak gerçekten çok zor.
Her Kadın Asker Eşi Kaldıramaz:26:
cnm çok üzüldüm daha yeni giriyorum uzun zamandırr çok geçmiş olsunn cnm allah tekrar nasip eder üzülme lütfen biz hep yanındayızz
ya bende gitmiştim dr a bi sıkıntı varmı bebek için die.kan testi yaptı ve aşağıdan bakmak istedi sadece.o dediğiniz adetin üçüncü olan testi hiç söylemedi:44:
hoş geldin ecrinn
ohh burdasınız çok şükür :))))))
ben geldim... eşimin babannesinin mevliti vardı, yardım ettim , bittii ohh keyif yapıcam evimde insanın evi gibisi yok ya
ya niye hemen alttan muayene istiyolarkii alttan muayene yapmayan doktorlarda var
ay gıcık oldum şimdi bide ben özele gittim biiisürü para verdim daha ii ilgilensinler dieya benim adetimin 3.günü yarın cumartesiye geliyo
canımmm evli olan için en garanti kontrollerden biri alttan:)))maalesef ama acı yokkk....kist miyom(doğru yazmışımdır inş:)))gibi şeyleri bu yöntemle görüyolar karından ultrasonla gözükmüyo bunlar fazla
ecrinim bak yazıyorum sadece hormonları yazıyorum ama, karamsar da gitmiş test yaptırmış heralde burdaysan sen de baksana karamsar bir fikir verin bana
benim değerim değer eşikleri
ths : 1.5431 0.35-4.94
serbest t3 : 2.97 1.71-3.71
serbest t4 : 0.98 0.70-1.48 bu sınıra biraz yakın ama sınırın altın da değil
prolaktin : 24.77 5.18-26.53 bu gayet iyi
Lh : 6.18 1.-8.6 bu da gayet iyi
fsh : 2.53 1.5-7.7 buda normal sayılabiliryani minimum olması gerenden yüksek
estradiol : 211 canım bu değer de bildiğim kadarıyla yüksek ama etkisi nedir bilmiyorummm normal aralığı 11-54 arası galiba
folat : 4 3.1-20.5 buda normal
vitamin b12: 261 187-883 buda normal
ferritin : 34.92 4.63-204.00 buda normal...sanırım değerlerinn hepsi normal yani minimum aralığın altında yada üstünde olması neticesinde sorun olabilir ama estradiol ün yüksekliği neden olur onu bi araştırayımm ben...:)))bu yazdıklarımda bildiğimden değil ama netten bakmıştımm yazan aralıklar var o aralığın altında üstünde olması sorun mesela tsh 0.35 altındaysa tiroidler aşırı çalışıyo eğer 4.94 ün üstündeysede az çalışıyo demek ama seninki normal..
ecrinim sonuçlarım bunlar. bi bak bakalım
cnm benm arkadaş gidiyo özele bebiş için sorun varmı diye ama doktoru hiç alttan muayene etmiyo ve sorunu olmadıgını söylemiş ondan yazdım hani evliyiz ya hemen aç diyolar anlamadım bende
senin mesajın yanına ekledim yazıları ama umarım çıkar canımmm
çıkmış canım kardeşim benim oyyyyyy sarılasım geldi valla bi de netten araştırmış üsenmeden
ben de baktım ecrin ama o kadar telaşlı baktım ki anlamadım sen o baktığın yerlere göre yazdın iyi orta diye, 2. ve 3. normal aralıklar bana daa normal değerlere göre iyiymiş gibi geldi ama bakalım dr ne dicek ayın 7 sen de adet zamanım bakalım dört gözle bekliyorum gelmesini geçmek bitmedi bi türlü
bi de ecrin ben folidoce aldım ama 2 gündür içemedim teyzem folik asitin iyiyse belki gerek yoktur bi dr a danış öyle ic dedi ama nerdeyse her yorum mutlaka için diyor. ben de en azında iki günde bir içsem diyorum dr a pzrtsi gittcem biliyosun. bi de eczacı tok karna iç dedi prospectus ta aç karna diyor dr ne dedi sana
offffffff ne kadar çok soru sordum
çıkmış canım kardeşim benim oyyyyyy sarılasım geldi valla bi de netten araştırmış üsenmeden
ben de baktım ecrin ama o kadar telaşlı baktım ki anlamadım sen o baktığın yerlere göre yazdın iyi orta diye, 2. ve 3. normal aralıklar bana daa normal değerlere göre iyiymiş gibi geldi ama bakalım dr ne dicek ayın 7 sen de adet zamanım bakalım dört gözle bekliyorum gelmesini geçmek bitmedi bi türlü
bi de ecrin ben folidoce aldım ama 2 gündür içemedim teyzem folik asitin iyiyse belki gerek yoktur bi dr a danış öyle ic dedi ama nerdeyse her yorum mutlaka için diyor. ben de en azında iki günde bir içsem diyorum dr a pzrtsi gittcem biliyosun. bi de eczacı tok karna iç dedi prospectus ta aç karna diyor dr ne dedi sana
offffffff ne kadar çok soru sordum