Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

Hu hu kimse var mı tabletten girdiğim için çevrimiçi olanları göremiyorum

Oy canlarım ne güzel burdasınız ya ne yapim kizlar ya yemekte misafir vardi yemek yedik sofrayi kaldirdim bulasiklari makinaya dizdim cayi koydum simdi de camasir katliyorum yoruldum sankim

ben de eşimi bekliyorum:KK16: gerçi daha 2 saat var gelmesine:KK1: mutfağa gircem birazdan daha oraya sıra gelmedi:KK1:

bende birazdan çıkıcam bu ara en sakin benimm yorucu haftadan sonra sadece dinleniyorumm:KK9::KK9::KK9:

Dinlen sen canimcim buna ihtiyacin var

Hiim merak ettim öyle kastamonulu bir gelinimiz var bizimde:-)

eşim kastamonulu kız almayın dicekmiş herkese:KK1::KK1: adetlerimizden bıkmış öyle diyor:KK1::KK1: aslında pek bi zorlayıcı adetimizde yoktur ama tabi kültürler farklı olunca eşimle onada zor geliyor:KK9:

sohbete doyum olmaz çok pc başında kaldım bugün azıcık çıkayım yine gelirim inş...hepinizi öpüyorummm :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

eşim kastamonulu kız almayın dicekmiş herkese:KK1::KK1: adetlerimizden bıkmış öyle diyor:KK1::KK1: aslında pek bi zorlayıcı adetimizde yoktur ama tabi kültürler farklı olunca eşimle onada zor geliyor:KK9:

Hep zaten büyük konuşanlarin başina gelir böyle seyler:-) almayin demis kendi almis nasip kader iste :-)

Hep zaten büyük konuşanlarin başina gelir böyle seyler:-) almayin demis kendi almis nasip kader iste :-)

yok kız şimdiden sonra dicekmiş:KK1::KK1: önceden demiyomuş:KK1::KK1: aman erkekler zora gelemiyo zaten bu düğün işlerinde.. ne söylesen zor geliyor, yoksa kastamonulu olmak bahane:KK9::KK9:

Bende dershanede çok zayif çelimsiz bişeydim eşimde beni ilk gördügunde bu kizi kim alir demiş sonra ayni sinifa dustuk asik olmus bana kac yil dolandi pesimde simdi diyom demek kim alir öylemi :-)

yok kız şimdiden sonra dicekmiş:KK1::KK1: önceden demiyomuş:KK1::KK1: aman erkekler zora gelemiyo zaten bu düğün işlerinde.. ne söylesen zor geliyor, yoksa kastamonulu olmak bahane:KK9::KK9:

Himm yanlis anlamisim evet canim kadinlar gibi dusunmuyolar onlar adetleri falan ondan zor geliyo biz herseyi daha ayrintili dusunuyoruz

Bende dershanede çok zayif çelimsiz bişeydim eşimde beni ilk gördügunde bu kizi kim alir demiş sonra ayni sinifa dustuk asik olmus bana kac yil dolandi pesimde simdi diyom demek kim alir öylemi :-)

inanmıyorummmm:KK52::KK52: bak kader işte:KK16::KK16: bende çok çelimsizdim kara kuru bişeydim:KK1: eşim şimdi der, sen güzelleştin boy attın :KK1::KK1: tabi doğru diyo daha 18 yaşımdaydım:KK9:

sohbete doyum olmaz çok pc başında kaldım bugün azıcık çıkayım yine gelirim inş...hepinizi öpüyorummm :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
Gule gule canim kendine dikkat et
inanmıyorummmm:KK52::KK52: bak kader işte:KK16::KK16: bende çok çelimsizdim kara kuru bişeydim:KK1: eşim şimdi der, sen güzelleştin boy attın :KK1::KK1: tabi doğru diyo daha 18 yaşımdaydım:KK9:

Ya aynen oyle bizimki de oyle diyo güzellestin sonradan kilo falanda aldim yani bizimki de dogru diyo simdi ki halimle eski halim arasinda cok fark var tabi bende 18 yasindaydim ozamanlar

X