Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

hhahah haklisin :)) ama ya parmagi yerlestirirken hissediyorum hani, ama aparat yerlestirirken bi his yok, bakiyorum girmis. cikarirken sadece hissediyorum garip degil mi? hani penS denedigimde de böyle olacaksa guzel valla :)))

pns aparattan çok daha kolay

iki çocuğu bide kocası var.çok gezer o.gezerkende yanında beni götürürofffffffff ne yapcam ben bilemiyorumki....biliyorum bide evin anahtarını isteyecek çoğaltacak...onun evinde kalıyozya bişi diyemiyoz...

canım valla zor gerçekten ya inşallah akşam eşinle bir çıkış yolu bulursunuz kardeşin falan yok mu senin o yanına gelse ya da annen gelse yanında ailenden biri olursa sıkılmazsın belki bilemedim ki şimdi ne desem:44:gezmeye götürmeye kalksa rahatsızım de bir bahane bulmaya çalış sınavım var diyodun ders çalışacam de

onlar bilmiyo sınavım olduğunu geçtim dedim.sonra kaldım die laf yapacaklar.eşimin tarafı pek anlamaz böyle ders işlerinden.uzaktan konuşurlar sadece...dua edin akşama bi çıkış yolu bulabilelimmm

onlar bilmiyo sınavım olduğunu geçtim dedim.sonra kaldım die laf yapacaklar.eşimin tarafı pek anlamaz böyle ders işlerinden.uzaktan konuşurlar sadece...dua edin akşama bi çıkış yolu bulabilelimmm

inşallah canım bir yol bulursunuz seni de götürsün yanında onlar tek kalsınlar

ay öle biihtimal olsa bir dakika durmamda,iş arkadaşlarıyla gidiyo

gitsin ne olcak eğer otelde kalcaksa ikiniz ayrı bir oda tutarsınız kendinize o gider işine gelir akşamları da gezersiniz ne güzel olur

Son düzenleme:
gitsin ne olcak eğer otelde kalcaksa ikiniz ayrı bir oda tutarsınız kendinize o gider işine gelir akşamları da gezersiniz ne güzel olur

odalar falan ayarlanmış.iş yeri ödüyomuş ücretleride.artık bi yol bulmalıyız dua et nolur kurtulayım şu sıkıntıdan

odalar falan ayarlanmış.iş yeri ödüyomuş ücretleride.artık bi yol bulmalıyız dua et nolur kurtulayım şu sıkıntıdan

üzüldüm şimdi ya inşallah canım ya seni anlıyorum ben eşimin ailesinin evine gittiğimde bile o bir kaç saat bir yerlere gitse gitme diyom beni tek bırakma diyom sıkılıyom hemen ki bizimkiler öyle laf sokan tipler değil sessiz sakinler ama yine de eşim olsun istiyom senin durumunda sıkıcı ama İNŞALLAAHHHHHH bir çıkış yolu bulursunuz eşinde bu konuda anlayışlı anladığım kadarıyla yani kalmak istemediğini biliyosa bir sonuca bağlarsınız inşallah sende kendi memleketine git diycem ama

memlekete onlar gidince gitmeyi düşünüyorum.ankaraya işim var diye gitcektim.memlekete gidersem bizden kaçıyo derler.neyse artık ayarlarız inş bi şekilde

ya niye burda kimse olmuyo.bi sohbet edeyim diyorum kimse yok.e diğer topiği meşgul etmek istemiyorum.
neyse bende kendi kendime sohbet edeyim
.birazdan eşim gelcek.poğaça yaptım.normal poğaça hep yaparım ama katmer poğaça yaptım bugün merdaneyle açtım falan.güzel oldu.fotoğraf makinem yok olsa çeker koyardım.babam fotoğraf makinesi almış bana ama daha elime ulaşmadı.ya canım babam evlenmeden önce almadığı için içinde kalmış almış
tek başıma bukadar konuştum işte

bitanecimmmm bende kimse yok diye yazmıyorum hep burdayım ben eline sağlık canım valla canım çekti ama hiç uğraşamam şimdi benimde adetim bitti duşumu aldım dinleniyorum battaniyenin altında

bitanecimmmm bende kimse yok diye yazmıyorum hep burdayım ben eline sağlık canım valla canım çekti ama hiç uğraşamam şimdi benimde adetim bitti duşumu aldım dinleniyorum battaniyenin altında

benimde yeni başladı adetim yani bebiş yokgel beraber yiyelim
ya bizde öle zamanlarda yazışıyozki senle ne zaman yazışsam eşim gelioyemek yapmadım bu akşam poğaça yesin.ekmek yok pasta yesin
dün yaptım çok yapmışsın dedi 2 çeşit vardı:44:tek çeşit olcakmış.gerçi bizim adam hergün yumurta yap yemek yapma dio.işte bunları söylüyo yemek yapasım kaçıyo benimde
malesef çıkmam lazım şimdi

uff gene sohbet edemicez neyse görüşürüz canımmm

canım diğer topikte senin dediğinden sonra denk gelmiş senin yazını görmedim bilee...kasıtlı sana zıt bişey olsun diye yazmadığımı tahmin etmişsindir ama benim içim rahat etmedii....öylede bi yazmışımki sakın sakınn!!!diyee....senin yazını okumadan yazdımm.. tecrübe eden arkadaşlar vardı ve onsuz yapamadıkları için öyle yazdımm....accukk yeni yenince ilk zamanlar zor olsada cesaretli olsun hemen olmayınca parmağa egzersize gitmesin sonra bağımlılık yapıo die

ben paylaştıktan sonra yazını da görünceee orda yazmadımm meşkul etmiyelim diee...ben bu aralar hassasım galiba kendi kendime tuhaf oldummm...senin beni doğru anladığına eminim ama içime gel bunu anlatt...şimdi kendimi ifade ettim rahatladımmm

ayy canım vallahi aklıma bile gelmedi.. sen söyle söyliceksende alınmamki ben sana bende cesaret veriyorum zaten arkadaşa biliyosun beni evlenip ,en erken yenenlerdenim herkese örnek olsun diye anlatıyorum bazen herkesten benim yaptığım gbi yapmasını beklemediğim için, arkadaşımızda hüsrana uğramasın tekrar diye öyle yazmıştım ben... canımsın yahuuu senin gibi insanlar az bulunur

Son düzenleme:

canımm yaa eminim zaten aklına bile gelmedide beni -kendimi rahatsız ettii işteesen zatiii ölee anlamadınnn bende öööleee demedimmm ozaman sıkıntı yoookkk anlaştıkkk :13::13::13::13::13:

canımm yaa eminim zaten aklına bile gelmedide beni -kendimi rahatsız ettii işteesen zatiii ölee anlamadınnn bende öööleee demedimmm ozaman sıkıntı yoookkk anlaştıkkk :13::13::13::13::13:

evet anlaştık.. seviyorum seni keşke herkes senin kadar düşünceli olsa, ödü kopsa karşımdakini kırarmıyım diye ama nerdeee, ki sen bişey bile yapmadın

evet anlaştık.. seviyorum seni keşke herkes senin kadar düşünceli olsa, ödü kopsa karşımdakini kırarmıyım diye ama nerdeee, ki sen bişey bile yapmadın

bende seniii bende seniibu aralar heralde accukda hassasmıyım neyim ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…