Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

of off bu ne yaa bir çay molası verdik kaç sayfa ilerlemişsiniz kv havada uçuşmuşş mesela kv olunca muhabbet almış başını gitmiş sizi gidi gelinler siziii

bizde gizli alcaz evitabi onun düşüncesi şöyle 3 oğluna 3 katlı ev alcaz öle oturcaz tabi bize sormak yok.ay bide nimet gibi ev alıcam havalarında dolaşmazmı sinir oluyorum.dedim bende kimseye minnet edemem eve benim demedikten sonra ne işime yarıcak.amaaaaaaaaaaaan işte buralarda böyle yanına istemediğine şükürkonuştukça kızgınlığım artıyo
ben karadenizliyim.orda taze fasülyeyi küçük küçük doğrarız karnıyarık tenceresi oluyoya ben onda yapıyorum.fasülyelerin üzerine pirinç kouyuosun az bişey.soğan doğruyosun yağ tuz.varsa iç yağ konur bizim orda.en son az bi su koyulur ve pilav gibi kısık ateşte pişmeye bırakılır.resmini yollardım ama onu yapmayı bilmiyorum.dible tarifi yazarsan resmi çıkar.biz çok seviyoruz güzel oluyo.bak canım çekti

sana ne oldu bacımmmmmmm aman dikkat et ... işler nasıl düzeldimi eşinin kayın pederin durumu ? sıkma canını stresden heryerin ağırırı tutulur aman dikkat et

k.pederim kendi havasnda tatlim normale dondu ama sagi solu belli olmuyo, esim basvuru yapti haber bekliyo daha biraz once de sikintidan bunaldi disari cikti bende ona uzuluyorum sıkılıyorum heralde o yuzden hasta modundayim nasil davranayim bilemiyorum onun stresi var uzerimde :/

böylelerine işte büyüğe danışmakdan soğuturlar.. ne ediyolarsa kendilerine amannn... bende trabzon of doğumluyum ama doğuluyuz aslen... biz bu dediğini fasulye turşusu ile benzer yaptığımız birşey var...ona benzettim.. hadi neyse bacım afiyet olsun.... neyse 3 oğlu varmış onlarda büyüsün evrsin görürü gününü sizinki...

ya eskilere takılıp kalmış kadın.ya kadın kendi çocuğunu kıskanıyo yeri geliyoama bak ii akıl ettin ya ben yemeklerine falan uyku hapı atayım çok konuşamasınya çokmu kötüyüm:26::26::26:ama tanısanız sizde hak verirsiniz

diyorum zaten buldu benim gibi sessiz saygılı vicdanlıyı konuştukça konuşuyo yaptıkça yapıyo.diğer ikisinde görsün bakalım nasıl oluyomuş gelin ii sustursunlar onu.ya bide kendi evi gibi ben istemedikçe bişeyler alıyo evimeamaaaaaaaaaaan konuşmicam konişmicam konuştukça sinirlerim bozuluyo

bacım dieğr tarafa yazcaktım baktım burdasın oyüzden buraya yazayım.....
sen de ne var ne yok keseye bakmaya gittinizmi sonraaa sağlığın iydir inşlh

hiç güleceğim yoktu ya çok film izliyon sen herhalde kız uyku ilacı falan ayy canım yaa ne kaynanaymış ki bunu düşündün

kızlar bana müsade, canınızı sıkmayın koyverin gitsin kafaya takınca içinden çıkılmıyor, siz üstünüze düşeni yapın hem Allah ın nazarında hem kocanızın nazarında iyi olursunuz hem de sizin gönlünüz rahat olur

ecrin ecrin ecrin pc başındayken döbüşüne yastık falan birşey koy tatlım radyasyondan ne kadar az etkilenirse o kadar iyi bir de küçük kaktüsler var ya güccük :) saksılarda onlar da radyosyonu emiyormuş

hepinizi çok öpüyorum, sevgileeer

aman neyse takma bacım sen kocanı düşün ayağını yıkayan kocanı düşün .... kız bizimkide öyle olaydıdaaa anası bizden çıkmayaydı hadi neyse konuşmayak bu kadınalrı amann

cidden durduk yere sinir bozulyor

hopeforrr bacım senin kaynana varmıydı yaa çok pozitifsinde hadi neyse... iyi hafta sonları bacım görüşürüz

güle güle şeker şey

canım bu bulantıları dikkate al gece yanmalar falann.....adet oldunmu sen???bende böle bi dönem geçirdim hatta sen deyince aklıma gelsiii gece uyanırdım kanter içinde yorganı falan atardımmm...ve adet olmadım biliyosun...ya hastasın yada hamiş haberin olsun:)))

zaten eşim yanımda olmasa zor dayanırım.annem haklı falan demiyo Allahtançok seviyorum onuayyyyyyy kızlar adetime bi hafta kaldı dua edinde hayırlısıyla olmayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…