Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üzülme bacım bol bol dua oku ... zor bir süreç atlatıyorsunuz inşallah daha güzel yarınlarınız olur inşallahk.pederim kendi havasnda tatlim normale dondu ama sagi solu belli olmuyo, esim basvuru yapti haber bekliyo daha biraz once de sikintidan bunaldi disari cikti bende ona uzuluyorum sıkılıyorum heralde o yuzden hasta modundayim nasil davranayim bilemiyorum onun stresi var uzerimde :/
uyku hapı bilmemde ben zaten depresanalrın ve benim bu dediğim ilacın müthiç ağrlaştırıcı bir etkisi var onun için demiştim yoksa yapmayacağını biliyorum zaten bacımya eskilere takılıp kalmış kadın.ya kadın kendi çocuğunu kıskanıyo yeri geliyoama bak ii akıl ettin ya ben yemeklerine falan uyku hapı atayım çok konuşamasınya çokmu kötüyüm:26::26::26:ama tanısanız sizde hak verirsiniz
zaten eşim yanımda olmasa zor dayanırım.annem haklı falan demiyo Allahtançok seviyorum onuayyyyyyy kızlar adetime bi hafta kaldı dua edinde hayırlısıyla olmayayım
oyy tiyzesi dşünürmüş bebişimi:)))o minnaklardan var evimizde ama bizimkinin radyasyondan kaçacak deliği yok yazık pc tam olarak döbişim üstünde
Ya kızlar ben de bu allat yazıyo ya evleneli su kadar old diye ondan yapmak istiyommmmm nası yapcammm
Ya kızlar ben de bu allat yazıyo ya evleneli su kadar old diye ondan yapmak istiyommmmm nası yapcammm
canım bu bulantıları dikkate al gece yanmalar falann.....adet oldunmu sen???bende böle bi dönem geçirdim hatta sen deyince aklıma gelsiii gece uyanırdım kanter içinde yorganı falan atardımmm...ve adet olmadım biliyosun...ya hastasın yada hamiş haberin olsun:)))
bu haftasonu benden gelin haberini duyabilirsinizzzz
bu haftasonu benden gelin haberini duyabilirsinizzzz
karamsar bacımızın vajiyi yeneli tam 1 ay olmuş.... 2.ayına giryorrrrrrrr hayırlı olsun vajisiz geceler diliyorum herkese
teşekkür ederim canımcım rahat uyuduğum bir ayhiç olmayacak gibi geliyodu.Rabbim herkese bu duyguyu nasip etsin ve kimseye böyle sıkıntı vermesin
bilmiyorum ki ecrinimm :26: reglime 2hafta kadar var çok istiyorum ama kendi kendime de gelin güvey olmak istemiyorum hamile olsam bile mide bulantılarım için erken değil mi :44: biraz önce de bulantılarımdan iki kepçe çorbayı zar zor içtim yemekde yiyemedim içinde ki etten tiksindim et lafına bile midem bulanıyo sanki kaç gündür gece terlemelerim var ama bu gece daha fenaydı dayanamadm attım yorganı üstümden :105: ne oluyo bilmiyorum inşallah hamileyimdir çokta istiyorum hani ama bakalım kısmet artık
kimse yok benim uykum kaçtı burdayım