Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

oyy tiyzesi dşünürmüş bebişimi:)))o minnaklardan var evimizde ama bizimkinin radyasyondan kaçacak deliği yok yazık pc tam olarak döbişim üstünde

üzülme bacım bol bol dua oku ... zor bir süreç atlatıyorsunuz inşallah daha güzel yarınlarınız olur inşallah
uyku hapı bilmemde ben zaten depresanalrın ve benim bu dediğim ilacın müthiç ağrlaştırıcı bir etkisi var onun için demiştim yoksa yapmayacağını biliyorum zaten bacım

bacılar iyi hafta sonları bana müsadeee... sıkıntısısz huzurlu akşamlar güzel yarınlar diliyorum sizlere...

kızlar ben geldim...
Geçmişi bi okuyayım dedimde kayınvalide konusu almış başını gitmiş.
Karamsarcığım da amma dertliymiş bu kayınvalideden.
Bence canım sen onun dediklerini hiç umursama o gidince nasıl olsa kendi bildigini okuyacaksın

oyy tiyzesi dşünürmüş bebişimi:)))o minnaklardan var evimizde ama bizimkinin radyasyondan kaçacak deliği yok yazık pc tam olarak döbişim üstünde

o zaman eve hemen kaktüs alıyorsun , kaktüs radyasyonu emiyor şekercim

Ya kızlar ben de bu allat yazıyo ya evleneli su kadar old diye ondan yapmak istiyommmmm nası yapcammm

bilmiyorum ki ecrinimm :26: reglime 2hafta kadar var çok istiyorum ama kendi kendime de gelin güvey olmak istemiyorum hamile olsam bile mide bulantılarım için erken değil mi :44: biraz önce de bulantılarımdan iki kepçe çorbayı zar zor içtim yemekde yiyemedim içinde ki etten tiksindim et lafına bile midem bulanıyo sanki kaç gündür gece terlemelerim var ama bu gece daha fenaydı dayanamadm attım yorganı üstümden :105: ne oluyo bilmiyorum inşallah hamileyimdir çokta istiyorum hani ama bakalım kısmet artık

karamsar bacımızın vajiyi yeneli tam 1 ay olmuş.... 2.ayına giryorrrrrrrr hayırlı olsun vajisiz geceler diliyorum herkese

karamsar bacımızın vajiyi yeneli tam 1 ay olmuş.... 2.ayına giryorrrrrrrr hayırlı olsun vajisiz geceler diliyorum herkese

teşekkür ederim canımcım rahat uyuduğum bir ayhiç olmayacak gibi geliyodu.Rabbim herkese bu duyguyu nasip etsin ve kimseye böyle sıkıntı vermesin

kimse yok benim uykum kaçtı burdayım

ben geldimmm hopeforum:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…