Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

hopefor sen harika bir hatunsun bizlere kötü örnek olyon aaaaaa:)

ay kim der kaynanam olsunda gelsin die:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
bak gördünmü karamsar bacım benle hemfikir... hakkat ya senin kaynanadamı öğretmen okulları kapatıp tatile çıkyorrrr anam anam

bak ya hala mönü sayıyorrrr yahu bacımmmmmmmmmm allahasennnnnnnn kaynanası olan var olmayan var millet şimdi kaynanası olmayanlar üzülür yapma böyle menüleri sayyon oda yapcak yedirecek eeee kaynanası olmayanlar demezmi keşke benimde kaynanam olaydıda bana geleydidee döktüreydim onaaa oktay ustanın tüm kitabını saymışın be bacım yapma yahu

ya kızın seceneği arttın :)))))) yapsın yedirsin ona diyecek bişeyi kalmasın ne docasının ne de kaynanasının işte. çoğu oktaydan değil:KK52::KK52:

ay benimkide gelmese keşke:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
ya geleceği zaman hep bi gerginlik sıkıntı olacakmı yaptıklarımı beğenecekmi ohoooooooooo daha neler neler
küssede uğramasa bize nerdeeeeeeeeeeeee:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
islim kebabı pilav salata birde bizim oraya özgü bi yemek var çok seviyo ondan yaparım olur biter:KK34:

sen bakma tatlım ona :KK9::KK9: deme kız öyle onunn sıkıntısı daha beter olur :KK20::KK20: sen yap koy önüne o beğenmezse docan beğenir, yanında değerin, gönlünde sevgin artar :KK16::KK16::KK16: kimse bilmezse kocan bilir canım benim:KK52::KK52::KK52::KK52:

BAK SENİN KAYNANA İÇİN TÜM TOPİC HİZAYA GEÇTİ NELER NELER DÖKTÜRTTTÜ SANA KOLAY GELE BACIMM.....

Tabi o işin şakası kaynana bahane biz senin için yazıyoruzz yoksa kv de neymiş:)

kızlar yardımlarınız için teşekkür ederim menüyü sayıyorum
knorr bulyon ile kremalı tavuk çorbası(başka bi topicte buldum)tabi işlem uzun erinirsem mercimek çorbası
islim kebabı, pilav, salata,dible(bizim oraya özgü bi yemek)
tatlıyı o getirir getirmeyecek olursa yemeyiversinler:KK1:sizce ekleyip çıkarmam gereken bişey varmı:44:
ha birde acaba pilavın üstüne t.yağlı tavuk didikleyip koysammıki

hopefor sen harika bir hatunsun bizlere kötü örnek olyon aaaaaa:)

bak gördünmü karamsar bacım benle hemfikir... hakkat ya senin kaynanadamı öğretmen okulları kapatıp tatile çıkyorrrr anam anam

yok benimki genç daha okulda iki çocuğu var.okul bitiyo hemen buraya damlıyo ya ben başka yerde uzun süre kalamam kadın geliyo öle kalıyo.hadi 15 tatil neysede yaz daha kötü oluyo.o gelmeden eve gerginliğini getiriyo:KK52: zaten geçen akşam ondan tartıştık eşimle.ya kimseye söyleyemiyorum burda bari söyleyeyim sevmiyorum işte onu sevmiyorum:KK47:

muhabbetiniz bol olsun bayanlar :KK16: ben hic iyi degilim iki gundur dunden beri midem bulaniyo basim agriyo usuttum mu anlamadm ki burda havalarda iyi aslinda gece yorgani attim ustumden nasil terlediysem durup dururken bi anda ates basiyo geri normale donuyom menopoza giren kadinlar gibi oldun ciktm :KK5:

Allah Allah ben de gelinsin karışılsın yensin içilsin isterim bacılar ne biliyim ben.:KK9::KK9: ben de var tuhaflık siz de mi anlamadım :KK37::KK37::KK37: ben sadece gitmekten hoşlanmam :KK52::KK52::KK52:

knorr bulyon ile kremalı tavuk çorbası(başka bi topicte buldum)tabi işlem uzun erinirsem mercimek çorbası
tatlıyı o getirir getirmeyecek olursa yemeyiversinler:KK1:sizce ekleyip çıkarmam gereken bişey varmı:44:

dible tarıfini isterim bir ara karamsar :KK34::KK34:

bizim kaynanayı bize nasıl getirtirebilirim:)

seninki otursun oturduğu yerde gökçeeee boşver sen :KK52::KK52::KK52:

ya kızın seceneği arttın :)))))) yapsın yedirsin ona diyecek bişeyi kalmasın ne docasının ne de kaynanasının işte. çoğu oktaydan değil:KK52::KK52:

sen bakma tatlım ona :KK9::KK9: deme kız öyle onunn sıkıntısı daha beter olur :KK20::KK20: sen yap koy önüne o beğenmezse docan beğenir, yanında değerin, gönlünde sevgin artar :KK16::KK16::KK16: kimse bilmezse kocan bilir canım benim:KK52::KK52::KK52::KK52:

sağolsun zaten o biliyo kıymetimi.ha k.validemde biliyoda bizimki biraz değişik yani bende bi sıkıntı bulamıyoya saçma sapan bahaneler uyduruyo işte:KK52::KK52::KK52:

yok benimki genç daha okulda iki çocuğu var.okul bitiyo hemen buraya damlıyo ya ben başka yerde uzun süre kalamam kadın geliyo öle kalıyo.hadi 15 tatil neysede yaz daha kötü oluyo.o gelmeden eve gerginliğini getiriyo:KK52: zaten geçen akşam ondan tartıştık eşimle.ya kimseye söyleyemiyorum burda bari söyleyeyim sevmiyorum işte onu sevmiyorum:KK47:

haaaa sen de dertliymişsin be karamsar desene :KK9::KK9:

muhabbetiniz bol olsun bayanlar :KK16: ben hic iyi degilim iki gundur dunden beri midem bulaniyo basim agriyo usuttum mu anlamadm ki burda havalarda iyi aslinda gece yorgani attim ustumden nasil terlediysem durup dururken bi anda ates basiyo geri normale donuyom menopoza giren kadinlar gibi oldun ciktm :KK5:

geçmiş olsun canım:KK16::KK16::KK16:

afiyet olsun bacım didiver madem öyle tavuk varsa dit..ben öyle severim:KK52: kadın yorulmadan yer işte :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

ufff yokmu kocası ya kayınpeder şart... eskiler derdi babannem kocasız karının oğluna kız verirken 1 değil 2 düşünmek gerek...bizim kadında öyle ama aynı şehirdeyizzzz kaç aydır görmüyorum dahada uzun süre görmem bişey olursa belki giderim:KK70::KK70::KK70::KK70:
yoksaaaa çok uğraştım çabaladım hayatımı zehir ettiler çok derse alsın oğlunu turşusunu kursun... analarını ağaltırım :)

BAK SENİN KAYNANA İÇİN TÜM TOPİC HİZAYA GEÇTİ NELER NELER DÖKTÜRTTTÜ SANA KOLAY GELE BACIMM.....

Tabi o işin şakası kaynana bahane biz senin için yazıyoruzz yoksa kv de neymiş:)

teşekkür ederim canlarım ya işte hep böyle kadının havası yetiyo beni germeye:KK47:gerçi eşim dio annem her zaman şikayet edecek bişi bulur die:KK52::KK52:bende en aza indirmeye çalışıyorum:KK52::KK52::KK52::KK52:bak olacağı söyleyeyim yar yemekten sonra bulaşığa yardıma gelecek bi bakcam ocağı falan domestosla silecek dolapları silecek falan...sonrada sende pek temiz değilsin dicek:KK52::KK52:alıştım valla:KK52::KK52::KK52::KK52:

afiyet olsun bacım didiver madem öyle tavuk varsa dit..ben öyle severim:KK52: kadın yorulmadan yer işte :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

ufff yokmu kocası ya kayınpeder şart... eskiler derdi babannem kocasız karının oğluna kız verirken 1 değil 2 düşünmek gerek...bizim kadında öyle ama aynı şehirdeyizzzz kaç aydır görmüyorum dahada uzun süre görmem bişey olursa belki giderim:KK70::KK70::KK70::KK70:
yoksaaaa çok uğraştım çabaladım hayatımı zehir ettiler çok derse alsın oğlunu turşusunu kursun... analarını ağaltırım :)

kocası varda etkisi yok:KK52::KK52::KK52::KK52:yani düşünsene evde herkes diken üstünde kadın heran bi sıkıntı çıkarabilir durumu var yani.hasta cidden dr luk eşime diyorum götürelim die.bi bakıyosun kahkaha atıp şaka yapıyo bi bakıyosun bir anda sinirli biri oluveriyo işte

teşekkür ederim canlarım ya işte hep böyle kadının havası yetiyo beni germeye:KK47:gerçi eşim dio annem her zaman şikayet edecek bişi bulur die:KK52::KK52:bende en aza indirmeye çalışıyorum:KK52::KK52::KK52::KK52:bak olacağı söyleyeyim yar yemekten sonra bulaşığa yardıma gelecek bi bakcam ocağı falan domestosla silecek dolapları silecek falan...sonrada sende pek temiz değilsin dicek:KK52::KK52:alıştım valla:KK52::KK52::KK52::KK52:

banada gelsin yaaaa:)

öyle kaynanaya can kurban kızzzzz... bizimki ev aldık eşya bozulmasın diye oğluna buna ne ev alyon demezmiiiiiiiiiiii fıttırdım lan dedimmmmmmmmm hele dur kim kime ev alyorrrrr hoppppppppppppppppp neyse bizim adamda anne saçmalama gökçenin maaşı ödeme o yapyor ben zaten düğünde sizin taktıkalrnızın kredisini ödüyorum demezmi..... sonra yani şimidden erkenden ev alacandaaa ne bilim kiraalrda azcık sürtün kıymet bilsin demezmiiiiiiiiii.... eşim menekşe çiçeğni attı vurdu kırdı yere:KK70::KK70::KK70:

o zaman bizim adama az aşık oldum ama delilik var ruhlarında
... öylemi bende ave çağırdım çatladı sonrada daha gelemz oldu...
sonra ev uzakdı işime diye tuttum daha pahalı bir muhite kiraya çıktımmmmm ee oğlun ödesin evide satyorum altın hesabı yapcammmmmmmmm kaldılarmı öyleeeeeeeeee böyleelrneee böyle yapacannnnnnnnnnnn ......:)

karamsar dible nasıl bir yemekse tarifini ver hakkaten nereye ait bir yemek bacım nerelisinz siz

geçmiş olsun canımmm

kocası varda etkisi yok:KK52::KK52::KK52::KK52:yani düşünsene evde herkes diken üstünde kadın heran bi sıkıntı çıkarabilir durumu var yani.hasta cidden dr luk eşime diyorum götürelim die.bi bakıyosun kahkaha atıp şaka yapıyo bi bakıyosun bir anda sinirli biri oluveriyo işte

bacımmmmm takıntısı ve herşey dörtdörtlük olsun tavrıda varsa bizim adamda öyle götürdük ilaç verdi...:)
aile hekimide yazyor dozu hafifde başlat sen yemeğne kat kadın tık uyur... bizim adam alsın uyuyor gidiyorrrr valla düzelir götürün be bacım yazık :)

sana ne oldu bacımmmmmmm aman dikkat et ... işler nasıl düzeldimi eşinin kayın pederin durumu ? sıkma canını stresden heryerin ağırırı tutulur aman dikkat et

X