Canım Kartın ERMİŞ Çıktı.
Ermis, dünyadan geri çekilmisligin ve kisinin kendi iç dünyasina dönmesinin kartidir. Kisinin kendinisini dis etkenlere karsi kapattigi, içe dönük bir yasami simgeler. İs yasamindan ve insanlardan uzaklasip dinginlik yasayabileceginiz bir nokta arayisi içerisindesiniz. İstediginiz noktaya bilinçli bir sekilde yaklastiginizi gösteriyor bu kart. Düsünceli ve çekingen tavriniz, geçici bir süreç. İçe döndügünüz bu dönemde yalnizliginizin tadini çikariyorsunuz. Fakat bu tutumunuzla dis çevreye küskünlük mesaji da verdiginizi unutmayin. Tüm bunlarin yanisira iliskinizi tek tarafli yasiyorsunuz. Bir iliskinin devami için taraflarin gerektiginde yalnizliga ihtiyaç duyduklarini partnerinizle paylasmalisiniz.
Ne Alakası Var Şimdi Bunlarla.
Biz Burda Eğlencesine Takılıyoruz.Sen Geçmişsin ne yazıyosun ??
Hiç Yakıştıramadımm
Hadis i Şerifte buyuruldu:
(Uğursuzluğa inanan, kâhinlik yapan, kâhine giden, büyü yapan ve yaptıran ve bunlara inanan bizden değildir, Kur'an-ı kerime inanmamış olur.) [Bezzar]
(Falcıya, büyücüye, kâhine giderek, onların söylediklerine inanan, Kur'an-ı kerime inanmamış olur.) [Taberani]
Bir başka hadis: (Falcıya fal baktıran, onun sözüne inanmasa bile, kırk gün kıldığı namaz kabul olmaz.) [Müslim]
(Fal bakmak, yazı ve çizgi ile gelecekten haber vermek, puta tapmak gibidir.) [Ebu Davud]
- Gaybı Allahtan başkası bilemez. Fala inanmak Kuranı yok saymaktır. Şirke koşmayın.
Gaybın anahtarları Allah’ın katındadır. Onları ancak O bilir. Karada ve denizde ne varsa hepsini bilir. Düşen hiç bir yaprak ve yerin karanlıklarında hiçbir dane yoktur ki, Allah onu bilmesin. Yaş ve kuru ne varsa hepsi Kitab-ı Mübîn’dedir.” (En’am Sûresi, 6/59.)
sen sanırım bunu berayın yazısına istinaden yazdın ama biz gidip falcıya para verme gibi bi durumuzu olmadan burda canımız sıkıldıgı için öylesine bişey yani bizde biliyoruz günah oldugunu ama biz bunu parayla ticari anlam katarak değil altı üstü burda yani birbirini görmeyen insanların yaptıgı bişey
Falcıya para ver verme, ben bundan bahsetmedim.
Gayb'dan haber vermek haramdır. Gaybı yalnız Allah bilir diyorum ki Rabbimiz bunu ayetinde de belirtmiş. Bunun eğlencesi olmaz. Hadisi şerifte buyuruyor ki inanmasan bile 40 gün namazın kabul olmaz.
Bu işin eğlencesi olmaz canım, herşey ayet ayet bildirilmiş bize.
Ben bunun haram olduğunun farkındaysam ve eğer sizi uramadan burdan çıkıp gidersem bu işin vebali beni de bağlar.
Vazife olarak uyardım. Gücenesin diye değil.
Ben kendi açımdan yaklaşmadım, islamın kişiye göre uyarlaması olmaz. Bana uysa da haram, uymasa da haram. Ben inansam da haram, inanmasam da haram. Dinde herşey nettir, mükellefe göre şekil almaz. Birşey haramsa haramdır, eğleniyorum vakit geçiriyorum inanmıyorum diyerek harama helal kılıfı geçiremezsin. Ben vazifemi yaptım, neye uyup neyi uymayacağınız beni değil sağ ve sol omzunuzda taşıdıklarınızı ilgilendirir.tamam sende kendi açından haklısın ama bu gercekci bişey değil ki biz şimdi burda berayın yazdıklareına inandık mi yani kendimizi onamı ayraladık sadece can sıkıntısı bu arada müslümanız biliyoruz ama birden cıkıp öle yazman tabi dikkat ceker
Bu işi yapıyorsun dedim mi Beray ?Canım Ben Bu İşi Yapmıyorum.Ben Bundan parada kazanmıyorum.
Allaha Şükürler olsun bizim inancımızın ne olduğu belli.
Beni Burda Tanıyanlar tanıyo zaten. Kendimi anlatmama gerek yok.
Sen Burda Hepimizi inançsız olarak Çıkardın o yazınla.
Bana Sadece Kısa Öz bir şekilde söyleseydin anlardım.
Amaa geçipte Uzun uzun yazmana gerek yoktu.
Ben kendi açımdan yaklaşmadım, islamın kişiye göre uyarlaması olmaz. Bana uysa da haram, uymasa da haram. Ben inansam da haram, inanmasam da haram. Dinde herşey nettir, mükellefe göre şekil almaz. Birşey haramsa haramdır, eğleniyorum vakit geçiriyorum inanmıyorum diyerek harama helal kılıfı geçiremezsin. Ben vazifemi yaptım, neye uyup neyi uymayacağınız beni değil sağ ve sol omzunuzda taşıdıklarınızı ilgilendirir.
Bu işi yapıyorsun dedim mi Beray ?
Burda fal bakıyorsun, ve ben kendi sözlerimle değil, hem hadis hem ayetle dile getirdim.
Rabbimizin ve Efendimizin sözlerine mi gücendin?
Rabbimizin sözlerine tabi ki gücenmiyorum.
Böyle Bişey Söz Konusu Bile Olamaz.
Her neyse sen geçtin uyarını yaptın. Biz Konuşmamızı Yaptık.
Konu Kapansın. Uzamasına Gerek yok..
Ben kendi açımdan yaklaşmadım, islamın kişiye göre uyarlaması olmaz. Bana uysa da haram, uymasa da haram. Ben inansam da haram, inanmasam da haram. Dinde herşey nettir, mükellefe göre şekil almaz. Birşey haramsa haramdır, eğleniyorum vakit geçiriyorum inanmıyorum diyerek harama helal kılıfı geçiremezsin. Ben vazifemi yaptım, neye uyup neyi uymayacağınız beni değil sağ ve sol omzunuzda taşıdıklarınızı ilgilendirir.
Bu işi yapıyorsun dedim mi Beray ?
Burda fal bakıyorsun, ve ben kendi sözlerimle değil, hem hadis hem ayetle dile getirdim.
Rabbimizin ve Efendimizin sözlerine mi gücendin?
Ben seni sevdiğim için bunu yaptım, seni gücendirmek için değil. Yürüdüğüm yolun doğruluğundan eminsem, yanlış yolda olan kardeşim de isterim ki yanımda yürüsün.
Mesele bu yani
Hadis i Şerifte buyuruldu:
(Uğursuzluğa inanan, kâhinlik yapan, kâhine giden, büyü yapan ve yaptıran ve bunlara inanan bizden değildir, Kur'an-ı kerime inanmamış olur.) [Bezzar]
(Falcıya, büyücüye, kâhine giderek, onların söylediklerine inanan, Kur'an-ı kerime inanmamış olur.) [Taberani]
Bir başka hadis: (Falcıya fal baktıran, onun sözüne inanmasa bile, kırk gün kıldığı namaz kabul olmaz.) [Müslim]
(Fal bakmak, yazı ve çizgi ile gelecekten haber vermek, puta tapmak gibidir.) [Ebu Davud]
- Gaybı Allahtan başkası bilemez. Fala inanmak Kuranı yok saymaktır. Şirke koşmayın.
Gaybın anahtarları Allahın katındadır. Onları ancak O bilir. Karada ve denizde ne varsa hepsini bilir. Düşen hiç bir yaprak ve yerin karanlıklarında hiçbir dane yoktur ki, Allah onu bilmesin. Yaş ve kuru ne varsa hepsi Kitab-ı Mübîndedir. (Enam Sûresi, 6/59.)
Değişil bir topikKızlar nie vajinusmus korkunuz var ki yarın bigun bebek olcagı zaman o cocuk ordan cıksın da kavuşayım dye katı katı agrı cekeceksinz Savaşmayın sevişin :)) Millet evlensem de sevdiğim adamla bir beden olsam diye can atıyor
ohoo bizde öyleydik valla hele ben hiç tahmin etmezdim böyle bişey yaşayacağımı.. işte insan bilemiyorkiiibizde yıllarca eşlerimize kavuşmak için neler yaşadık. tam kavuştuk derken bi de bu sorunla uğraştık uzaktan davulun sesi hoş gelrimiş. hep söylüyorum çekmeyen bilmez ama çok şükür yendim şu anda bununla savaşanlara yardım ediyorum
Ayy canım benimm cok sevindim yendiğine :) Ya bu korku zarın yırtılmamasından dolayı çıkan agrıdan kaynaklı mı utangaclık mı? Ben pek bilmiyorum acıkcası, ağrıdan kaynaklıysa doktorlar bozma işlemini gercekleştiriyorlar. Utanmaksa bilemicem bende utangac bir insanım amaa öyleee utanmıcam
sağol canımzarla alakası yok bu hastalığın tamamen acıcak korkusu.. tam ilişki sırasında eşini itmeler, kasılmalar, titremeler.. yani hiç bi şekilde kadın vücudu ilişkiye izin vermiyor.. doktorluk bişey yok zaten tamamen psikolojik kadın doğumcular bakmıyo zaten psikoloğa gönderiyolar direk
Acısada öldürmez benden vajinismuslu hanımlara gelsinCanım zor ya anlıyorum, bazen arkadaslar anlatıyorlar işte şunun ki şöyle acımıs bunun böyle acımıs diye bence toplumsal etken ve efsanelerin oldukça etkisi oluyor insanlarda :/
Acısada öldürmez benden vajinismuslu hanımlara gelsinCanım zor ya anlıyorum, bazen arkadaslar anlatıyorlar işte şunun ki şöyle acımıs bunun böyle acımıs diye bence toplumsal etken ve efsanelerin oldukça etkisi oluyor insanlarda :/