Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

yalnız kalmayı seviyorum sanırım kart bundan bahsediyo teşekkürler beroşş

Ne Alakası Var Şimdi Bunlarla.
Biz Burda Eğlencesine Takılıyoruz.Sen Geçmişsin ne yazıyosun ??
Hiç Yakıştıramadımm

Bu işin eğlencesi olmaz canım, herşey ayet ayet bildirilmiş bize.

Ben bunun haram olduğunun farkındaysam ve eğer sizi uyarmadan burdan çıkıp gidersem bu işin vebali beni de bağlar.

Vazife olarak uyardım. Gücenesin diye değil.

Son düzenleyen: Moderatör:

sen sanırım bunu berayın yazısına istinaden yazdın ama biz gidip falcıya para verme gibi bi durumuzu olmadan burda canımız sıkıldıgı için öylesine bişey yani bizde biliyoruz günah oldugunu ama biz bunu parayla ticari anlam katarak değil altı üstü burda yani birbirini görmeyen insanların yaptıgı bişey

Falcıya para ver verme, ben bundan bahsetmedim.

Gayb'dan haber vermek haramdır. Gaybı yalnız Allah bilir diyorum ki Rabbimiz bunu ayetinde de belirtmiş. Bunun eğlencesi olmaz. Hadisi şerifte buyuruyor ki inanmasan bile 40 gün namazın kabul olmaz.

tamam sende kendi açından haklısın ama bu gercekci bişey değil ki biz şimdi burda berayın yazdıklareına inandık mi yani kendimizi onamı ayraladık sadece can sıkıntısı bu arada müslümanız biliyoruz ama birden cıkıp öle yazman tabi dikkat ceker

Canım Ben Bu İşi Yapmıyorum.Ben Bundan parada kazanmıyorum.
Allaha Şükürler olsun bizim inancımızın ne olduğu belli.
Beni Burda Tanıyanlar tanıyo zaten. Kendimi anlatmama gerek yok.
Sen Burda Hepimizi inançsız olarak Çıkardın o yazınla.
Bana Sadece Kısa Öz bir şekilde söyleseydin anlardım.
Amaa geçipte Uzun uzun yazmana gerek yoktu.

Ben kendi açımdan yaklaşmadım, islamın kişiye göre uyarlaması olmaz. Bana uysa da haram, uymasa da haram. Ben inansam da haram, inanmasam da haram. Dinde herşey nettir, mükellefe göre şekil almaz. Birşey haramsa haramdır, eğleniyorum vakit geçiriyorum inanmıyorum diyerek harama helal kılıfı geçiremezsin. Ben vazifemi yaptım, neye uyup neyi uymayacağınız beni değil sağ ve sol omzunuzda taşıdıklarınızı ilgilendirir.

Bu işi yapıyorsun dedim mi Beray ?
Burda fal bakıyorsun, ve ben kendi sözlerimle değil, hem hadis hem ayetle dile getirdim.
Rabbimizin ve Efendimizin sözlerine mi gücendin?

Hâşâ, kimsenin inancına da laf söylemedim.

Öyle olsaydı, bir altına şunu yazmazdım; "Beraycım inancın nedir bilmiyorum ama sadece vazife olarak uyarmak istedim."

Bu kadar net.

Rabbimizin sözlerine tabi ki gücenmiyorum.
Böyle Bişey Söz Konusu Bile Olamaz.
Her neyse sen geçtin uyarını yaptın. Biz Konuşmamızı Yaptık.
Konu Kapansın. Uzamasına Gerek yok..

Rabbimizin sözlerine tabi ki gücenmiyorum.
Böyle Bişey Söz Konusu Bile Olamaz.
Her neyse sen geçtin uyarını yaptın. Biz Konuşmamızı Yaptık.
Konu Kapansın. Uzamasına Gerek yok..

Ben seni sevdiğim için bunu yaptım, seni gücendirmek için değil. Yürüdüğüm yolun doğruluğundan eminsem, yanlış yolda olan kardeşim de isterim ki yanımda yürüsün.
Mesele bu yani

o zaman seni ilgilendirmez sen görevini yaptın biz hiç bişeye gücenmedik uzatmaya da gerek yok

Ben seni sevdiğim için bunu yaptım, seni gücendirmek için değil. Yürüdüğüm yolun doğruluğundan eminsem, yanlış yolda olan kardeşim de isterim ki yanımda yürüsün.
Mesele bu yani

Anladım tatlım.Tamam Sorun Yok..

Son düzenleme:

Lütfen dini yorumlar katmayalım , herkes kendi yazdığından sorumlu arkadaşlar , gereksiz yere uyarı almayın

Değişil bir topik Kızlar nie vajinusmus korkunuz var ki yarın bigun bebek olcagı zaman o cocuk ordan cıksın da kavuşayım dye katı katı agrı cekeceksinz Savaşmayın sevişin :)) Millet evlensem de sevdiğim adamla bir beden olsam diye can atıyor

ohoo bizde öyleydik valla hele ben hiç tahmin etmezdim böyle bişey yaşayacağımı.. işte insan bilemiyorkiii bizde yıllarca eşlerimize kavuşmak için neler yaşadık. tam kavuştuk derken bi de bu sorunla uğraştık uzaktan davulun sesi hoş gelrimiş. hep söylüyorum çekmeyen bilmez ama çok şükür yendim şu anda bununla savaşanlara yardım ediyorum

Ayy canım benimm cok sevindim yendiğine :) Ya bu korku zarın yırtılmamasından dolayı çıkan agrıdan kaynaklı mı utangaclık mı? Ben pek bilmiyorum acıkcası, ağrıdan kaynaklıysa doktorlar bozma işlemini gercekleştiriyorlar. Utanmaksa bilemicem bende utangac bir insanım amaa öyleee utanmıcam

sağol canım zarla alakası yok bu hastalığın tamamen acıcak korkusu.. tam ilişki sırasında eşini itmeler, kasılmalar, titremeler.. yani hiç bi şekilde kadın vücudu ilişkiye izin vermiyor.. doktorluk bişey yok zaten tamamen psikolojik kadın doğumcular bakmıyo zaten psikoloğa gönderiyolar direk

Acısada öldürmez benden vajinismuslu hanımlara gelsin Canım zor ya anlıyorum, bazen arkadaslar anlatıyorlar işte şunun ki şöyle acımıs bunun böyle acımıs diye bence toplumsal etken ve efsanelerin oldukça etkisi oluyor insanlarda :/

aynen öylee. ben kendi adıma söylüyorum tamamen bu çevreden kaynaklıydı.. duyduklarım , konuşulanlar.. itibar etmemek gerekiyo işte ama insanın bilinçaltına işliyor. dedim ya evlendiğim geceye kadar ummazdım bende böyle bi şey çıkacağını. çok kolay ,yaparım, ne var diyodum ama hiç tahmin ettiğim gbi olmadı

he bi de zaten acı falan yokki onu söyleyenler ya kandırıyodur ya da çok kastıkları için acı çekmişlerdir.. valla ben bu kadar rahat olduğunu bilseydim daha önce yapardım:1:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…