Kızlar neden kimse bana pas vermiyor bugün?
Ben çevrimiçiyim, sadece görünmez moddayım:44:
Kızlar sordum birkaç sayfa geride kaldı tekrar soruom , kimler İstanbul'da???
Organizasyon planlayıp bululaşalımmııııı
Kızlarr Bu Arada Tekrar Söyliyim. Tarot Kartı BakıyorummBaktırmak İsteyen Olursa Yazsın bana
banada bak nasıl oluyor bilmiyorum ama
Canım Seni Çevrimdışı sanıyorlar. O yüzdendir.
Yoksa Konuşurlar. Biliyosunn
Biz Konuşalım :) Kendinden Bahset biraz.
Kızlarr Bu Arada Tekrar Söyliyim. Tarot Kartı BakıyorummBaktırmak İsteyen Olursa Yazsın bana
Beraycım bende istiyorum banada bakarmısın ?
Tatlım Kartın Aziz Çıktı
Aziz, inanmisligi ve bundan dogan derin güveni simgeler. Eski dönemlerde Tarot'un bir olayin gidisatini genelde olumlu etkileyen, koruyucu üç kartindan biri olarak degerlendirilirdi. Ayrica ahlak ve namus degerlerinin ve bunlardan olusan kisisel iyi niyetin sembolüdür.
Aziz; güven, basari, ve sayginlik gibi konularin disinda daha derin düsünceleri temsil eder. Yasamdan daha derin doyumlarin alinabilecegi bir arayisi gösterir. İs hayatinda karsilasilacak negatif görevlerde kendi ilkelerinden vazgeçmemeyi simgeler. Varolusunuza dair sorularla ugrasilacak bir döneme girilecegini haber verir. Bu sorgulama süreci sonunda karar verme yetiniz gelisecek. İliskilerde ise karsilikli güven ve sempatiyi isaret eder. Aziz, evlenme istegi olarak da yorumlanabilir. Özgüveninizi isteklerinizin gerçeklesmesi için kullanin. Gücününüzü degerlerinize bagli ve prensiplerinize ters düsmeyecek sekilde kullanin. Gelismelerin sizi sevindereceginden emin olabilirsiniz.
tesekkür ederim berayim :) tam da ,,korkular'' cikti iyi mi
Savas arabasi, ileriye atilacak büyük bir adimin simgesidir. Sizi asina oldugunuz çevreden koparip kendi yolunuzdan gideceginizi gösterir. Yeniligin iyi seyler getirecegini ve sevindirici olacagini gösteren tek tarot kartidir.
Bu kart kisinin kendine olan asiri güvenini asip, güç kullanimini abartmamasi yönünde uyarir. İleriye yönelik önemli bir adim attiginizin göstergesidir. Bu da size yeni bir kariyerin, kapilarini ardina kadar açtigini gösterir. Ancak bu dogru yolda bencillik etmemeniz gerektigini unutmamalisiniz. Baskalarinin empoze ettigi düsüncelerden kurtulup kendinize özgü dünya görüsü benimsemelisiniz. İstekleriniz ve duygulariniz arasindaki uçurumun yarattigi çeliskiyi kaldirarak, içinizdeki çeliskilere son vermelisiniz. Eski çevrenizden bir kopus süreci yasayacaksiniz. Bu belki de yeni bir iliskinin baslangici anlamina gelebilir. Bu eski aliskanliklarinizi silecek yeni bir olayin habercisi olabilir.
bana da bakabilir misin berayyyyy
Olsun canım Allahın selamı alınmaz mı
Kendimden bahsedeyim: Ne anlatayım
Tarot fal mıdır? Bilgim yok da.
Yani İşte Fal gibi Bişey. Karışık
Hadis i Şerifte buyuruldu:
(Uğursuzluğa inanan, kâhinlik yapan, kâhine giden, büyü yapan ve yaptıran ve bunlara inanan bizden değildir, Kur'an-ı kerime inanmamış olur.) [Bezzar]
(Falcıya, büyücüye, kâhine giderek, onların söylediklerine inanan, Kur'an-ı kerime inanmamış olur.) [Taberani]
Bir başka hadis: (Falcıya fal baktıran, onun sözüne inanmasa bile, kırk gün kıldığı namaz kabul olmaz.) [Müslim]
(Fal bakmak, yazı ve çizgi ile gelecekten haber vermek, puta tapmak gibidir.) [Ebu Davud]
- Gaybı Allahtan başkası bilemez. Fala inanmak Kuranı yok saymaktır. Şirke koşmayın.
Gaybın anahtarları Allah’ın katındadır. Onları ancak O bilir. Karada ve denizde ne varsa hepsini bilir. Düşen hiç bir yaprak ve yerin karanlıklarında hiçbir dane yoktur ki, Allah onu bilmesin. Yaş ve kuru ne varsa hepsi Kitab-ı Mübîn’dedir.” (En’am Sûresi, 6/59.)
Savas arabasi, ileriye atilacak büyük bir adimin simgesidir. Sizi asina oldugunuz çevreden koparip kendi yolunuzdan gideceginizi gösterir. Yeniligin iyi seyler getirecegini ve sevindirici olacagini gösteren tek tarot kartidir.
Bu kart kisinin kendine olan asiri güvenini asip, güç kullanimini abartmamasi yönünde uyarir. İleriye yönelik önemli bir adim attiginizin göstergesidir. Bu da size yeni bir kariyerin, kapilarini ardina kadar açtigini gösterir. Ancak bu dogru yolda bencillik etmemeniz gerektigini unutmamalisiniz. Baskalarinin empoze ettigi düsüncelerden kurtulup kendinize özgü dünya görüsü benimsemelisiniz. İstekleriniz ve duygulariniz arasindaki uçurumun yarattigi çeliskiyi kaldirarak, içinizdeki çeliskilere son vermelisiniz. Eski çevrenizden bir kopus süreci yasayacaksiniz. Bu belki de yeni bir iliskinin baslangici anlamina gelebilir. Bu eski aliskanliklarinizi silecek yeni bir olayin habercisi olabilir.