pek yorumluyamayacam reglinden kaç gün olduki geçeli bacım ortalama reglin başlamasından sayacaksın 14 gün sonrasını hesaplayınca şak diye tutuyorrr bacım ki ultrasonda benim dediğim günlerde yumurtalar baya kaliteli çıkmıştı
canım ya inan seni umutlandırmak istemiyorum ama bence bi kan testi yaptır:26:.benim bi tanıdığımdada öle olmuştu.tabi olmayabilir sadece gördüğümü söylüyorum
Eki Görüntüle 614403
kizlarr bakinnn eger o seffaf akinti yumurtlamaysa bu test degil, eger bu testse o akinti yumurta degil, cikamadim isin icinden doktorun dedigi dogru galiba o testler yaniltabiliyomus
Canim bende ovulasyon testi kullaniyorum.2 cizgi koyu ciktiktan sonra yavas yavas siliklesiyo cizgiler. 2 cizgi hep silik bi sekilde oluyo.bide cift cizginin ciktigi gunleri ve siliklesince de 2 gun daha calisma yapmak gerekiyormus.akintiya gelince de yumurtlaman uzun suruyor yada hala devam ediyor olabilr.bu yuzden sen bugunleride degerlendir derim.
bu topikte şanlıurfalı yok mu ya??????????????????????
günaydın canım.yalnız değilsin merak etme
keşke uyuyabilsek canım calısıyoruz sanda günaydın
evet hiç uyuyamıyom ya gece uyuduğumdada sürekli uyanmaktan uykumu da alamıyom
Kızlar dün gece bütün vajililere dua ettim ve vajiyi yenenler hamile kalsın diye de ettim inş dualarımız kabul olur canlarımve herkes tez zamanda yener hamile olmak isteyenlerde hamile kalırr