Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

10 gun olmuş ki :26:

canım ya inan seni umutlandırmak istemiyorum ama bence bi kan testi yaptır:26:.benim bi tanıdığımdada öle olmuştu.tabi olmayabilir sadece gördüğümü söylüyorum

yaa ben kan ve igneden cok korkuyorummmm :18: o yuzden bata kadar beklicem bakalim nolcak :26:

Eki Görüntüle 614403

kizlarr bakinnn eger o seffaf akinti yumurtlamaysa bu test degil, eger bu testse o akinti yumurta degil, cikamadim isin icinden doktorun dedigi dogru galiba o testler yaniltabiliyomus

Canim bende ovulasyon testi kullaniyorum.2 cizgi koyu ciktiktan sonra yavas yavas siliklesiyo cizgiler. 2 cizgi hep silik bi sekilde oluyo.bide cift cizginin ciktigi gunleri ve siliklesince de 2 gun daha calisma yapmak gerekiyormus.akintiya gelince de yumurtlaman uzun suruyor yada hala devam ediyor olabilr.bu yuzden sen bugunleride degerlendir derim.

nacisim cok sagoll ben cift cizgiyi yakalamistim iki gun kadar once demekki yavas yavas siliklesiyosa benim yumurtlamam uzun suruyo dogru diyosun degerlendireyim bu gunleri

kizlar ben cikayimda dua okuyayim sizlerede dua edicem sizde bana edin olur mu

kızlar hepinize hayırlı kandiller dualarınızda benide unutmayınn rabbim bu mübarek gecede hepimizin göbüşünün hayırlı saglıklı bebişlerle doldursunn... benim yarın kardeşim geliyo yanıma sık giremem büyük ihtimaall ara ara girmeye çalışıcmm kendinize iyi bakın hoşşakalınn öpüyorum hepiniziiiiben gelene kadar kaç tane hamiş çıkcak bakalımmm

Kızlar dün gece bütün vajililere dua ettim ve vajiyi yenenler hamile kalsın diye de ettim inş dualarımız kabul olur canlarım ve herkes tez zamanda yener hamile olmak isteyenlerde hamile kalırr

günaydın canım.yalnız değilsin merak etme

keşke uyuyabilsek canım calısıyoruz sanda günaydın

havadan sanırım...ben de sersem gibiyim uykumdan uyanıyorum sürekli,bir halsizlik var üstümde

Kızlar dün gece bütün vajililere dua ettim ve vajiyi yenenler hamile kalsın diye de ettim inş dualarımız kabul olur canlarım ve herkes tez zamanda yener hamile olmak isteyenlerde hamile kalırr

Allah dualarini kabul etsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…