Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

ben de müsadenizi isteyerek çıkıyorum.iyi akşamlar.... karnım çok acıktı yaw

son bi kaç seferdir kanıyo et parçası yok bende.annem içte yara olabilir dedi.sende oluyomu ilişki sırasında acı.afedersin ama açıkçası tam girince içte acıyo sadece
kanıyor ya anüs çatlağı bile olabilir kabız oluyorsan sık sık active gibi probiyotik yoğurtlar ye bacım... Açıkcaı yok valla öyle bir acım çok şükür olmadı

evet aman boş ver bacım arabayla öğrenmişiniz işte asıl yüzünü nedense çok çıkarcı bir toplum olduk.... Okadar çıakrın arasında burdaki vaji topiği kadar samimi riyasız bir topluluk bulamıyorum inan gerçek hayatımda ki çok sevilen ve çevresi olan biriyimmm... Aaman uzak dursunlar diyorum zaten bir çoğu çoluğna çocuğna matematik anlatayım diye yaklaşır falannnn...

bacımnasılsın sanırım bir topicde sıkıntılıyım vari bişeyler yazmışsın nasılsın eşin ne yaptı işler güçler nasıl

tatlilarim napiosunuz? ben firina tavugu verdim de aklima ne geldi. düdüklü almayi dusunyuorum. hangisini önerirsiniz?

-daha cok et icin kullanicam, bu yuzden eti mumkunse en kisa zamanda yumusacik yapmali
-fazla yüksek olmasin fiyati :)
-bide bunlarin ekrani nasil oluyor? ben acemiyim simdi et icin ayri corba icin ayri ayarlari oluyor mu? gösteriyor mu su kadar dk. kaldi diye? böyle bisey varsa hemen alicam :)

valla bacım benimki remettanın klasik çeyizlerinin içinden çıkan klasik bir düdüklü memnunum ama tefalinki gibi ayarı mayarı yok :)

bacım yeterama bir dur yerinde evrim.... msj attım özelden sanaaaa gelmediyse muhtemelen msj kapasten doludurrr

yaa ben gecmisi okuyana kadar gitmis herkessssss uf gec kaldm

bacımnasılsın sanırım bir topicde sıkıntılıyım vari bişeyler yazmışsın nasılsın eşin ne yaptı işler güçler nasıl

ay kuzum sorma dun k.pederime canim skldı, esim su an da bosta ise girecekti vazgecti cunku daha iyi bi is icin alim yapilacak onu bekliyo hayirlisi bakalim

ay kuzum sorma dun k.pederime canim skldı, esim su an da bosta ise girecekti vazgecti cunku daha iyi bi is icin alim yapilacak onu bekliyo hayirlisi bakalim

zor bir süreçden geçiyonuz farkındayım anlatımalrınla ama düzelecektir inşlh bacım bol bol dua et bugun allahım güzel biriş kapısı açsın mutluluğnuzu artırsın diğerlerini takma pederi neneyi salla gitsin

canlarim bisey sorcam bugun seffaf uzayan bi akintim vardi pedte ve silince de geldi o akinti hemen ovu testi yapayim dedim ikinci cizgi silik cikti acaba yanlis mi oldu dedim yine bi test daha yaptim o da silik cikti anlayamadim testte mi bi bozukluk var yoksa bende mi durun foto yuklucem

aynen canim takmiyorum artik

kizlarr bakinnn eger o seffaf akinti yumurtlamaysa bu test degil, eger bu testse o akinti yumurta degil, cikamadim isin icinden doktorun dedigi dogru galiba o testler yaniltabiliyomus

Tatlı kızlar hepinize iyi akşamlar yarın görüşürüz kısmetse

ben tanısıp yardımcı olmanızı istıyorum yazdıgımı okumusunuzdur ben bu sorunu cozmek we buradn arkadslar edınmek ıstıyorum bna yardım edermısımnızz:)

Eki Görüntüle 614403

kizlarr bakinnn eger o seffaf akinti yumurtlamaysa bu test degil, eger bu testse o akinti yumurta degil, cikamadim isin icinden doktorun dedigi dogru galiba o testler yaniltabiliyomus
pek yorumluyamayacam reglinden kaç gün olduki geçeli bacım ortalama reglin başlamasından sayacaksın 14 gün sonrasını hesaplayınca şak diye tutuyorrr bacım ki ultrasonda benim dediğim günlerde yumurtalar baya kaliteli çıkmıştı

ben tanısıp yardımcı olmanızı istıyorum yazdıgımı okumusunuzdur ben bu sorunu cozmek we buradn arkadslar edınmek ıstıyorum bna yardım edermısımnızz:)

burasını cok begendım cok hos bıyer cok sıcsk ınsanlar bana yardım edrsenız sewınırm :) edemesenızde edıcek arkadslara yonlendırısenınz sewnırm :)

buraya yazman zaten arkadaş olammız için yeterli hoş geldin derdin ne bacım vajilimisin

sanırım berns çıkmış bende azcık çıkayım adam gelecekkk ....

Iyi akşamlar bacılarrrrrr

Eki Görüntüle 614403

canım ya inan seni umutlandırmak istemiyorum ama bence bi kan testi yaptır:26:.benim bi tanıdığımdada öle olmuştu.tabi olmayabilir sadece gördüğümü söylüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…