Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

ama onlarr yapabilmişş bn nedenn yapamıyorum diyorum kendi kendimeee vee üzülüyorum sanki cocuğum olmayacakmış gibi geliyoo=(((

her insan farklıdır herkes herşeyi yapabilcek diye bişey yok ki.kiminin matemetiği daha iyidir kiminin tarihi.o matematiği yapıyor ben yapamıyorum dıye üzülüyor musun?uzun yıllarca bu işi yapamamış ama çocukları olan insanlar var.çocuksa Allahın bileceği iş O 'OL' desin yeter ki.bu tip şeyeleri düşünüp kendini başkalarıyla kıyaslama boşu boşuna da üzülme,herşeyin bir sebebi vardır.biraz sabır

Tatlı kızlar hepinize iyi akşamlar yarın görüşürüz kısmetse:KK16::KK16::KK16::KK16:

Kızlarrr:KK52::KK52:
Astrolog Olmaya karar verdimm:KK9::KK9::KK9: Her türlü Burç yorumu,Rüya Tabiri ve tarot Falınıza Bakarımm :KK16::KK16::KK16:

canım konu onalrın bişi sorması değil kii ben kendiimee üzülüyorumm yapamıyorumm olmuyoo dieeee =(

canım üzülme, yenince (yenmedin diye biliyorum ama yendiysen de üzülme) sen de rahatlayacaksın o zaman umudun artacak benim gibi bak ecrine yendi ve bebişi olcak şimdi allah ın izniyle. önce şu işi halledelim tatlım:KK34::KK34: Sonrası allah kerim :KK16::KK16::KK16:

kızlar bende accuk kaçayım iş güç dolu burda sohbet var diee gidemiyorummm...hepinizi öptümmm:KK16:
:KK16::KK16::KK16:

canım üzülme, yenince (yenmedin diye biliyorum ama yendiysen de üzülme) sen de rahatlayacaksın o zaman umudun artacak benim gibi bak ecrine yendi ve bebişi olcak şimdi allah ın izniyle. önce şu işi halledelim tatlım:KK34::KK34: Sonrası allah kerim :KK16::KK16::KK16:

cnm benn yendimm de ama olmuyoo yinede işteee ...

kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun bacılar....

ne yapım cnm regli olum işte 3. Günüm ilaç kullandııgmdanmı dır nedir aşırı oluyorum saatte 1 ped degiştiriyorum zaor geçti ....bende misafir agırladımda bugün giremedim bi girdir 1 saattir sayfa okuyorum ohhh yoruldum:KK1::KK1::KK1::KK1:ecrix e çok sevin dim benim hamişlik marta kaldı çünkü kist oldugu için korunma hapıymış ondan verdi doktor adetimin 5. Gününden itibaren kullanmaya başlıcamm bakalım hayırlısı olsun ya:44::44::44: Sen neler yapıyosun cnm?
evet masumsu kist basit bişey tedaviyle kontrolünü yapmanız harika ....olsun martta bir çırpıda olursun hamiş allah sapa sağlam sağlıklı evlatlar versin.... bende de iş çıkmaz 1 yıl:) lazere de gider oldum zaten oradada ne sıkı canınız var diyor kadın bir bilseee biz neelri yenmişiz o kadar aparatlarııı ohoooooooooo acaip kolay geldi herşey kesin bizler daha kolayda doğururuz.... (inşallah)

kızlar aranızda hemoroid olan varmı:KK17::KK17:

bacımmmmmm karamsar ben küçük acı turşular varya acı biber ve biberiye falan onları yiyince oluyorum yeryer doktor tam hemoroid dedğil dedi başlangıç dedi yemene dikkat et demişti... acıdan uzak dur ve bol lifli ürünler tüket demişti gerçekten kabak tatlısı mandalin portakal lifli otacının krakerlerini yiyince azalyorrrrr yok olyor falan

ivit kendini üzme boşunaaa....ben enyeni örneğim belki bi kaç öncesine kadar ruh hastası gibiydimm umutsuzzz hayata küsmüş:KK43:(yardım edinn diye bi yazdım siteye bak anne olmaya çalışıyorumm ama daha biçok kişi var vajiyi yenip hamiş olan:)))sen hallettin vajiyi gerisi gelir Allahın izniyle...

Son düzenleme:
kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun bacılar....

evet masumsu kist basit bişey tedaviyle kontrolünü yapmanız harika ....olsun martta bir çırpıda olursun hamiş allah sapa sağlam sağlıklı evlatlar versin.... bende de iş çıkmaz 1 yıl:) lazere de gider oldum zaten oradada ne sıkı canınız var diyor kadın bir bilseee biz neelri yenmişiz o kadar aparatlarııı ohoooooooooo acaip kolay geldi herşey kesin bizler daha kolayda doğururuz.... (inşallah)

bacımmmmmm karamsar ben küçük acı turşular varya acı biber ve biberiye falan onları yiyince oluyorum yeryer doktor tam hemoroid dedğil dedi başlangıç dedi yemene dikkat et demişti... acıdan uzak dur ve bol lifli ürünler tüket demişti gerçekten kabak tatlısı mandalin portakal lifli otacının krakerlerini yiyince azalyorrrrr yok olyor falan

ben dr a gitmedimde aynı senin gibi işte acı yiyince falan oluyo.tabi benim sorunum açıkçası wc de değil tamam oluyo ama onu çok problem yapmıyorum.o zamanlarda eşimle beraber olurken çok acı oluyo ağlatıyo beni acaba benim gibi olan varmı die.:26::26:

ben dr a gitmedimde aynı senin gibi işte acı yiyince falan oluyo.tabi benim sorunum açıkçası wc de değil tamam oluyo ama onu çok problem yapmıyorum.o zamanlarda eşimle beraber olurken çok acı oluyo ağlatıyo beni acaba benim gibi olan varmı die.:26::26:

bacım tıpkı aynada inceler gibi bacakalrnı ayırıp anüs kısmına bak bir orda uzantılı bir et parçasımı var bazıları iç kısmada büyüyebilyor uffff bende de acıda olyorrr amaa feci yiyorumm ondan ....çok acı olması kötü kanıyormu bacımmmm .... birde hametan sürüver oranaaa öyle birlikteliğe başla benimde öyle yaptığım oldu...

ya kızlar moralim çok bozuk..........

arabamızı satıyoruz ama ona bozuk değil.biz arabayı alırken kandırmışlar ve bunu yeni öğrendik:KK43::KK43:ya birde eşimin dayısı sattı bize bide diyoki yok daha yüksek fiyata alan vardıda ben size veriyorum falan en çok ona üzüldük zaten bi dayı nasıl yapar böle:KK47:ya aldığımız fiyatın çok altında satılacak satılırsa tabi:KK43::KK43::KK43:çok moralim bozuldu:KK14::KK14::KK14:

bacım tıpkı aynada inceler gibi bacakalrnı ayırıp anüs kısmına bak bir orda uzantılı bir et parçasımı var bazıları iç kısmada büyüyebilyor uffff bende de acıda olyorrr amaa feci yiyorumm ondan ....çok acı olması kötü kanıyormu bacımmmm .... birde hametan sürüver oranaaa öyle birlikteliğe başla benimde öyle yaptığım oldu...

son bi kaç seferdir kanıyo et parçası yok bende.annem içte yara olabilir dedi.sende oluyomu ilişki sırasında acı.afedersin ama açıkçası tam girince içte acıyo sadece:KK14::KK14::KK14:

arabamızı satıyoruz ama ona bozuk değil.biz arabayı alırken kandırmışlar ve bunu yeni öğrendik:KK43::KK43:ya birde eşimin dayısı sattı bize bide diyoki yok daha yüksek fiyata alan vardıda ben size veriyorum falan en çok ona üzüldük zaten bi dayı nasıl yapar böle:KK47:ya aldığımız fiyatın çok altında satılacak satılırsa tabi:KK43::KK43::KK43:çok moralim bozuldu:KK14::KK14::KK14:

Aaaaaa:KK47::KK47::KK47: Nasıl Böyle Bişey yaparlar anlamıyorum. Artık İnsanlar Kendi Birbirine Kazık atar olmuş. Valahi çok yazık:KK47:

Çok sinirlendimm:KK47::KK47: Kuzucum Kusura bakma. sert oldu Biraz amaa:KK30::KK30:

ben şunu bilir şunu derim

AKRABAYLA YE İÇ ALIŞVERİŞ YAPMAAAAAAAAAAAA.....

SIKMA CANINI MALA ÜZÜLME BACIM

Aaaaaa:KK47::KK47::KK47: Nasıl Böyle Bişey yaparlar anlamıyorum. Artık İnsanlar Kendi Birbirine Kazık atar olmuş. Valahi çok yazık:KK47:

Çok sinirlendimm:KK47::KK47: Kuzucum Kusura bakma. sert oldu Biraz amaa:KK30::KK30:

ay olsun canım nolcak yani.bende çok kızıyorum zaten:KK47::KK47:birde ben o araba için bikaç bilezik satmıştım:KK14::KK14:eşimde saf diyoki suç bende güvendim falan ya dayın tabi güvencen diyorum yok anlamıyo.şimdi en az zararla satsak diyoruz bakalım:KK43::KK43::KK43:

Canlarımm Bana da Müsade. Eşim Şimdi Gelir. Hatta zili çalmak üzeredirr:KK9::KK9::KK9:

Çıkiyim artık. Bugün Makarna Yapıcamm. Canım Çok İstedi. :KK9::KK9: Kolaya Kaçtımm:KK1::KK1:
Hadi Hepinizi Çok Öptüm. Yarınaa Görüşürüz İnşallah. Hoşçakalınn:KK3::KK3::KK3:

ben şunu bilir şunu derim

AKRABAYLA YE İÇ ALIŞVERİŞ YAPMAAAAAAAAAAAA.....

SIKMA CANINI MALA ÜZÜLME BACIM

hep öyle derlerde ne bileyim kendi dayım gibi falan düşündüm.meğer eşimin tarafı sadece kendi çıkarınaymış:KK47:.öğrendik ama acı tecrübe oldu:KK43:.diyorum şimdi dayın önümüze sıfır araba getirip bedave verse almam:KK52::KK52::KK52:ondada vardır bişi :KK52::KK52::KK52:

X