geçti doğum günüm ama teşekkür ederim minoşş
Sevgili yasemin arkadaşım bana doğum günü hediyesi göndermiş sizlerle paylaşmak istedim kızlar nedense
Eki Görüntüle 614246
Eki Görüntüle 614240
ben çekilmedim nickcim (napıyım nick in çok uzun) ben sadece fotolar kaldırılsın dedim onlar hepten cekmiş
adı neydi tarif defterime ekleyeyim.böyle kolay pratik veya güzel tarifleri herzaman beklerim
göndericem hediye sana olmaz ama bebişee olurrr yanında sanada küçük bişi gönderebilirim belkiii:44:
yazık olmuş o zaman. Ama fotoğraf olmadan da bir anlamı olmazdı ki değil mi? Zaten onlara oy veriliyor.
Eski nickim sendrom idi, öyle de hitap edebilirsin
oyyyyy bebişimi düşünürmüş tiyzeleribu
arada hamilelikten mi bu benim yüzsük arsız istemelerimmmayy ne çirkef anne oldum bennn sağol tatlımmm ben aldım kabulettim bile
kızlar yhhaa moralim cok bozukkkkk:2::2::2::2::2::2::2:
kızlar yhhaa moralim cok bozukkkkk:2::2::2::2::2::2::2:
noldu canımmm hayırdır???kızlar yhhaa moralim cok bozukkkkk:2::2::2::2::2::2::2:
tamam tatlımmm güle giiiittttkızlar ben kaçıyorum akşama uğrarım belki yanınıza hepinize kucak dolusu
noldu canım hayırdır
biraz önce kandil kutlamak için ninemi aradımm benimle birlikte evlenen iki kız daha vardı onlar hamileymiş siz nedenn yapmıosunuzz dioo bişi diyemedimm içimee sıkıntı oturduuu=(2::2:
haydaaa bunun için mi üzüyorsun kendini.boşversene kim ne zaman çocuk yapıyorsa yapsın bu senin hayatın başkalarının değil.o eşinle senin aranda kime neee
biraz önce kandil kutlamak için ninemi aradımm benimle birlikte evlenen iki kız daha vardı onlar hamileymiş siz nedenn yapmıosunuzz dioo bişi diyemedimm içimee sıkıntı oturduuu=(2::2: