Kuzum Şimdi sen Hamile Olmasann Ne resimler Koyacaktım. Burayaa amaaa neyseee
kuru soğanla salça kavurup içine giriyor zaten.ben küçük küçük salatalık domates,yeşillik taze sogan falan doğruyorum.kalıpla şekil veriyorum.ortasında çukur oluyor oaraya da turşuları minik minik doğruyorum ve nar ekisi gezdiriyorum üsütüne.yani benim kısıra tursu ve nar eksısı de dahil oluyor.ben böyle seviyorum ama birkaç arkadaşım sadece yeşillikle yapıyor.havuç da fena olmaz bence
anamm topikde bi haller var bestimm yoksam üstünemi görüyonn???bak nasıl telaşlandırdım dimii sınavlarda var
sizin oraların yemekleri de güzel olur haa, tembel seni, annem bize ilkokulda verdi. ilk yaptığım kısırdısonra yeşil fasulye, pilav derken üniversitede ve evlendiğimde hiç zorluk çekmedim. canım annem benim
olabilir az bişey koyup denenebilir. ama nar ekşisiz olmaaaaz
ne güzel yüzünüzde bir tebessüm açtırabiliyorsam ne mutlu bana ben sizi düşünmeyeceğim de kimi düşünecem ecrinim, en kötü günlerimi sizinle aştım Allah ıma çok şükür.
bak şimdi becerebilirsem bişey koyacağım sayfaya bana çok enteresan ve hoş geldi
sizin oraların yemekleri de güzel olur haa, tembel seni, annem bize ilkokulda verdi. ilk yaptığım kısırdısonra yeşil fasulye, pilav derken üniversitede ve evlendiğimde hiç zorluk çekmedim. canım annem benim
valla doğru var güzel yemeklerimiz hem yemek yapabiliyom demiştim tembel değilim bennama pasta da tembelim onu da senden öğreniriz ciicm
kızlar burası dilediğimizi konuşcamız yer vala ne yazarsanız yazın bende otlanırım bu vesile ile
seni kötü yerden yakaladım hopefor o zamanhangisini yapcaksın bakalım:26::26::26:
canım tarif defterim evde şuan aklımda değil tarifi,nette de vardır belki ama tariften tarife değişiklik olabilir.ben bulunca yazayım sana
heheh kız ders çalışamadım hala senle konuştum eşim geldi bişiler hazırladım yedi sohbete daldık sonra pazara gittim geldim , aklım size kaydı kızlar napıodur dedim kk da bi baktım burda buldum kendimi
kuru soğanla salça kavurup içine giriyor zaten.ben küçük küçük salatalık domates,yeşillik taze sogan falan doğruyorum.kalıpla şekil veriyorum.ortasında çukur oluyor oaraya da turşuları minik minik doğruyorum ve nar ekisi gezdiriyorum üsütüne.yani benim kısıra tursu ve nar eksısı de dahil oluyor.ben böyle seviyorum ama birkaç arkadaşım sadece yeşillikle yapıyor.havuç da fena olmaz bence[/QUOTE
Off canım nasıl çekti anlatamam canım yha ekşi ekşi olsa ne güzel giderdi şimdi.
bu pazar arkadaşlarım gelecek ben de yapayım bari,karnım acıktı sanırım her konuştuğumuz şeyden istiyor canım
seviyorum siz ben yaaaakoy kuzum koyyy bekliyorumm
heheh kız ders çalışamadım hala senle konuştum eşim geldi bişiler hazırladım yedi sohbete daldık sonra pazara gittim geldim , aklım size kaydı kızlar napıodur dedim kk da bi baktım burda buldum kendimi
bak hele bakk:)))çabıkkk dersiiiinnnn başına:)) sınavlardan sonra maç yaparız bak senleee
ecrinnn kız psikolojime alttan alttan hamileliği sokmaya mı çalışıyorsunuz.hamile değilim ama olursam eşim yandı.kesin .... krizim tutar.adını yazmıyorum bu mevsimde olmayan bir meyve canınız çekmesin
Eki Görüntüle 614215 bakıın bii
ama ama siz burda böle sohbet ederken benim ders çalışmam haksızlıkkkkk
ama olmamııışhareketliydi bu, bebeğin anne karnında büyümesini gösteriyordu
bak heleee dil papuç kadarsonra bizim yüzümüzden sınavda sorularla aran bozulursa karışmam bak çekerim kulağını
Eki Görüntüle 614215 bakıın bii