Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

Kuzum Şimdi sen Hamile Olmasann Ne resimler Koyacaktım. Burayaa amaaa neyseee

hatta okadar rahat olunkii yarın günüm var ilk defa:)))ve enson gün bende ...ne yapsam die düşünüyorummm fikir olurr ne bulursanız paylaşın:)))işime gelir midemde bulanıyoya rahat rahat tariflere bakıyorumm:)))

bizde sadece yeşillikle deniyoruz ama bugün turşuda eklicem güzel olabilir , teşekkürler fikir için

anamm topikde bi haller var bestimm yoksam üstünemi görüyonn???bak nasıl telaşlandırdım dimii sınavlarda var

heheh kız ders çalışamadım hala senle konuştum eşim geldi bişiler hazırladım yedi sohbete daldık sonra pazara gittim geldim , aklım size kaydı kızlar napıodur dedim kk da bi baktım burda buldum kendimi

seviyorum siz ben yaaaakoy kuzum koyyy bekliyorumm

ecrinnn kız psikolojime alttan alttan hamileliği sokmaya mı çalışıyorsunuz.hamile değilim ama olursam eşim yandı.kesin .... krizim tutar.adını yazmıyorum bu mevsimde olmayan bir meyve canınız çekmesin

kızlar burası dilediğimizi konuşcamız yer vala ne yazarsanız yazın bende otlanırım bu vesile ile

seni kötü yerden yakaladım hopefor o zaman hangisini yapcaksın bakalım:26::26::26:

valla öyle oldu yok bugün içli köfte yaptım geçti bugün bulgur bulgur olmayalım

canım tarif defterim evde şuan aklımda değil tarifi,nette de vardır belki ama tariften tarife değişiklik olabilir.ben bulunca yazayım sana

tatlım vardır nettede hepsi iyi olmuyor, ben senin yaptığını alıyım müsait bi zaman

heheh kız ders çalışamadım hala senle konuştum eşim geldi bişiler hazırladım yedi sohbete daldık sonra pazara gittim geldim , aklım size kaydı kızlar napıodur dedim kk da bi baktım burda buldum kendimi

bak hele bakk:)))çabıkkk dersiiiinnnn başına:)) sınavlardan sonra maç yaparız bak senleee

seviyorum siz ben yaaaakoy kuzum koyyy bekliyorumm

biz de seni seviyoruz tatlıııım

yandın bacım buraya giren çıkamıyooor benim de çalışmam lazım ama bak burdayım gerçi pratik oluyor bana.. haaa haaa kendimi kandırıyorum

bak hele bakk:)))çabıkkk dersiiiinnnn başına:)) sınavlardan sonra maç yaparız bak senleee

ama ama siz burda böle sohbet ederken benim ders çalışmam haksızlıkkkkk

ecrinnn kız psikolojime alttan alttan hamileliği sokmaya mı çalışıyorsunuz.hamile değilim ama olursam eşim yandı.kesin .... krizim tutar.adını yazmıyorum bu mevsimde olmayan bir meyve canınız çekmesin

bilmem yapıyomuyumdur acababenim eşim ençok midem hassaa old.için ondan kokardı garibimin korktuğu geldi başına...ama tavsiye ederim bu hamilelik iyi bişeymişş:)))yarın günüm varya akşamda accuk işyapayım dedimm sağolsunn bayaa yardımı oldu ö böle yapınca işe gidicek die geç vakit üzülüyoeum git yat diyorum ama işimede gelmiyo değil hanii:))))

ama olmamııış hareketliydi bu, bebeğin anne karnında büyümesini gösteriyordu

ama ama siz burda böle sohbet ederken benim ders çalışmam haksızlıkkkkk

bak heleee dil papuç kadar sonra bizim yüzümüzden sınavda sorularla aran bozulursa karışmam bak çekerim kulağını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…