tamam tamam saat 4 de gidicem sözzzz
bilmem yapıyomuyumdur acababenim eşim ençok midem hassaa old.için ondan kokardı garibimin korktuğu geldi başına...ama tavsiye ederim bu hamilelik iyi bişeymişş:)))yarın günüm varya akşamda accuk işyapayım dedimm sağolsunn bayaa yardımı oldu ö böle yapınca işe gidicek die geç vakit üzülüyoeum git yat diyorum ama işimede gelmiyo değil hanii:))))
yapıyosun yapıyosunbenimkisi ben bişey demeden kendiliğinden yapar Allahtan o konuda çok şanslıyım.işim evime uzak olduğundan sabah çıkıyorum akşam evdeyim malum zor yetişiyorum.aman bırak yapsınlar valla.miden de düzelir inşallah canım
yapıyosun yapıyosunbenimkisi ben bişey demeden kendiliğinden yapar Allahtan o konuda çok şanslıyım.işim evime uzak olduğundan sabah çıkıyorum akşam evdeyim malum zor yetişiyorum.aman bırak yapsınlar valla.miden de düzelir inşallah canım
Sevgili yasemin arkadaşım bana doğum günü hediyesi göndermiş sizlerle paylaşmak istedim kızlar nedense
Eki Görüntüle 614246
Eki Görüntüle 614240
Sevgili yasemin arkadaşım bana doğum günü hediyesi göndermiş sizlerle paylaşmak istedim kızlar nedense
Eki Görüntüle 614246
Eki Görüntüle 614240
ben senin geleceğin için söylüyorumm annembüjme dudaklarını
ben de şanslıyım o konuda altiş öğlen geldi, suyunu koydu kendiligindenben tuzunu da atıver bitanem dedim "buldun tabi benim gibi kocayı atıver bitanem tutuver bitanem diyosun" diyo
ay hangi ara ilerlediniz anlamadımki.
bende şimdi karnımı doyuruyorum.gerçekten çok kolay ve güzel oldu.buyrun beraber yiyelim .tekrar teşekkürler althea(doğrumu yazdımki) 15 tatilde k.validemler gelecek onlarada yapayım.nekadar becerikli gelinim var desin
afiyet olsun canım beğenmene sevindimevet canım doğru yazdın yazmaan da sorun değil anladım ben
:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:
güzel günlerde kullan canımmm güzelmiş...yasemincim 23 temmuz hayatımmm:)))))dip not=ŞAKASevgili yasemin arkadaşım bana doğum günü hediyesi göndermiş sizlerle paylaşmak istedim kızlar nedense
Eki Görüntüle 614246
Eki Görüntüle 614240
tamam büzmüom
Hediyen çok güzelmiş güle güle kullan best_ciğim.
Hopefor sen çorba yarışmasından neden çekildin? Tabi sen diye hatırlıyorum ben onu
hehehe çok güldüm ya atıver bitanem tutuver bitanemşimdi hayat müşterek,ikimiz de çalışıyoruz ki onun izni benden daha fazla çalışma saatleri farklı evde daha çok zamanı var.evde olsam el sürdürtmem de çalışınca yardım şart.
güzel günlerde kullan canımmm güzelmiş...yasemincim 23 temmuz hayatımmm:)))))dip not=ŞAKA
tamam şincik anlaştık