Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

ben çekilmedim nickcim (napıyım nick in çok uzun:KK9::KK9::KK9:) ben sadece fotolar kaldırılsın dedim onlar hepten cekmiş :KK52::KK52:

yazık olmuş o zaman. Ama fotoğraf olmadan da bir anlamı olmazdı ki değil mi? Zaten onlara oy veriliyor.

Eski nickim sendrom idi, öyle de hitap edebilirsin :KK34:

adı neydi tarif defterime ekleyeyim.böyle kolay pratik veya güzel tarifleri herzaman beklerim:KK16::KK16:

adı keçi ayağı diye geçiyor normalde onu kare kare kesip o karenin bir kenarını bıçakla biraz daha kestiğinde m harfi gibi oluyor.şekli tam anlatamadım da adı ordan geliyor olmalı.

kızlar ben kaçıyorum akşama uğrarım belki yanınıza hepinize kucak dolusu:KK54::KK54::KK54::KK54:

:KK1::KK1: göndericem hediye sana olmaz ama bebişee olurrr:KK16::KK16::KK16::KK16: yanında sanada küçük bişi gönderebilirim belkiii:44::KK31::KK31::KK9::KK9:

oyyyyy bebişimi düşünürmüş tiyzeleri:KK16::KK16::KK16::KK16: bu
arada hamilelikten mi bu benim yüzsük arsız istemelerimmm:KK17::KK17: ayy ne çirkef anne oldum bennn:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:sağol tatlımmm ben aldım kabulettim bile:KK16::KK16::KK16::KK16:

oyyyyy bebişimi düşünürmüş tiyzeleri:KK16::KK16::KK16::KK16: bu
arada hamilelikten mi bu benim yüzsük arsız istemelerimmm:KK17::KK17: ayy ne çirkef anne oldum bennn:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:sağol tatlımmm ben aldım kabulettim bile:KK16::KK16::KK16::KK16:

kız ne yüzsüzlüğü delimisinnn sen çok tatlı bi annesinn:KK16::KK16::KK16::KK16:

biraz önce kandil kutlamak için ninemi aradımm benimle birlikte evlenen iki kız daha vardı onlar hamileymiş siz nedenn yapmıosunuzz dioo bişi diyemedimm içimee sıkıntı oturduuu=(:-)2::2::KK5:

haydaaa bunun için mi üzüyorsun kendini.boşversene kim ne zaman çocuk yapıyorsa yapsın bu senin hayatın başkalarının değil.o eşinle senin aranda kime neee

haydaaa bunun için mi üzüyorsun kendini.boşversene kim ne zaman çocuk yapıyorsa yapsın bu senin hayatın başkalarının değil.o eşinle senin aranda kime neee

ama onlarr yapabilmişş bn nedenn yapamıyorum diyorum kendi kendimeee vee üzülüyorum sanki cocuğum olmayacakmış gibi geliyoo=(((

biraz önce kandil kutlamak için ninemi aradımm benimle birlikte evlenen iki kız daha vardı onlar hamileymiş siz nedenn yapmıosunuzz dioo bişi diyemedimm içimee sıkıntı oturduuu=(:-)2::2::KK5:

canım ya üzülme emin ol burda çoğu kişi yaşamıştır bu durumları.çok şükür çözümsüz bi sıkıntın yok inş biraz egzersizle halledeceksin öle değilmi.şimdi düşünmüyoz de geçiştir ben öle yapıyodum.kimse bişi diyemiyodu.:KK34::KK34:sıkma canını hayattın boyunca yaşayacağın tek sıkıntı bu olsun.yenince bumuymuş diceksin:KK1::KK1:

sıkma canınıııııııııı çok duyduk çoookkk:)))sorunmu var çocuğunuz mu olmuyo neden olmuyoo bak şu hamile bak bu hamileee...düşünmüyoruz diyodukk halaaa bak şunu yapınnn bak bunu da yapın olmazsa felann....hiiiççççç canını sıkmaaa boşgeçç...sen önüne bak...olur hepsi zamanlaa Rabbim nezaman vermek isterse bilki en uygun zaman odurr oyüzden hiç bakma elaleme:)))

ilahi yaren korkuttun be tatlım, olur Allah ın izniyle biz daha düşünmüyoruz diyeydin biz hep öyle diyorduk :KK9::KK9::KK9:

X