Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

bi kac sorum var kızlar deneyimli olarak bi bakabilirmisinizzzzzzzzzzz.:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

masumsu kızz sen de ne var ne yok işler nasıl

ne yapım cnm regli olum işte 3. Günüm ilaç kullandııgmdanmı dır nedir aşırı oluyorum saatte 1 ped degiştiriyorum zaor geçti ....bende misafir agırladımda bugün giremedim bi girdir 1 saattir sayfa okuyorum ohhh yoruldum:KK1::KK1::KK1::KK1:ecrix e çok sevin dim benim hamişlik marta kaldı çünkü kist oldugu için korunma hapıymış ondan verdi doktor adetimin 5. Gününden itibaren kullanmaya başlıcamm bakalım hayırlısı olsun ya:44::44::44: Sen neler yapıyosun cnm?

valla cnm bende öle bişi yok ama arkadaşım öyleydi çok zor bi durumm allah kolaylık versin

bişey sorcaktımda ya arada bi çıkıyoya bu.eşimle beraber olurken zorluk çekiyorum acaba ondanmıdır diye merak ettim.hatta bugün eşimle birlikte olurken resmen ağladım:KK14::KK14:

bişey sorcaktımda ya arada bi çıkıyoya bu.eşimle beraber olurken zorluk çekiyorum acaba ondanmıdır diye merak ettim.hatta bugün eşimle birlikte olurken resmen ağladım:KK14::KK14:

cnm bilmiyorumki seni yanıltmayım ama arkadaşımın afedersin zonkluyodu oturamıyodu bile oda çok aglardı ama eşiyle birlikte olurken zorlanıyomuydu bilmiyorumm:44::44::44: ilç falan kullanmıyomusun cnm

kızlar ben çıkıyorumm herkesi öpüyorum:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: yine gelcem:KK52::KK52::KK52:ben gelene kadar kimse konuşmasın haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa okuyamıyorum sonraaaa:KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:

cnm bilmiyorumki seni yanıltmayım ama arkadaşımın afedersin zonkluyodu oturamıyodu bile oda çok aglardı ama eşiyle birlikte olurken zorlanıyomuydu bilmiyorumm:44::44::44: ilç falan kullanmıyomusun cnm

yok ben dr a gitmeye korkuyorum kendim farkettim acı yemiyorum falan idare ediyorum ama arada kaçıyo demekki:26::26::26:

Allah razı olsun canımmmm darısı sizlere inşallahhhh....

Allah razı olsun canımm benim de için bi tuhaf:KK53::KK53::KK53::KK9::KK9::KK9::KK9:

Allah razı olsun canımm Rabbim isteyen herkese yaşatsınnn ben kötü haber beklerken haberlerin en güzelini yıllardır görmediğim arkadaşımdan öğrendim hemde gittiğim hastanede laborantmış meğer:)))

teşekkür ederim canımmm Allah razı olsunn...isteyen herkse aratmadan yaşatsın Rabbimm...

canım benim inan çok sevindim umudum arrtı çok ama çok güzel haber valla keyfim yerine geldi:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Allah razı olsunn canımmmm içimi ferahlattınız valla iyiki varsınız :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:değişik duygularla böylee tuhaf bi sırıtma suratımda:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:sizi seviyorummm yafffff:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

evet canım yaptımm geçmeden yapma boşuna insanı üzüyo:KK43:(bide sinir eder gibi kıpkırmızı bi tek çizgi çıkmıştıııı gıcıkkk:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:bekle mutlaka benim geçen adetimden 7 gün geçti belli oldu 4 gün geçtiğinde çıkmamıştı....

hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün bişey sorabialirmiyim adetini 4 gün geçtiğinde çıkmamıştı dedimişsin ya kandamı gebelik testindemş

kızlarr persembe günü memleketimee gidiyorum afyonaa bizim oralarda termal meşurdurrr babam 2 günlük villaa tutmuş sıcak suu harikaa vallaha yıkan yıkan deneee =))))))):KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

canimmm bende ilk alirken biraz zorlaniyorum esim yonu unutuyo surekli bide gaz sikintim var gitgellerde afedersin popom aciyo resmen ama alisana kadar katlancaz

kızlarr persembe günü memleketimee gidiyorum afyonaa bizim oralarda termal meşurdurrr babam 2 günlük villaa tutmuş sıcak suu harikaa vallaha yıkan yıkan deneee =))))))):KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

kiz sicak suyu buldun kacirma bariiiii iyice gevset kaslarini egzersiz yappp :KK52:

aynen canım valla eşimlee bi haftadırrr hayallerr kuruyoruzz ohh ohh=))

oh ne guzell yaaaa burda da termal oteller var bi ara gidelim dedik ama geri vazgectik temiz mi degil mi insan guvenemiyo ki ama sicak su gibisi yokkkkk :KK52:

hepinizden dua istiyorum öncelikle....çünkü bugün öyle ummadığım anda öyle farklı bi şekilde özel bi haber aldımkii tarifi yok...:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:anne adayıymışım kızlarrrr.....hopeforüm küre gerek kalmadı:))))çok şükür kötü bişiler var heralde diyodum testlerde çıkmamıştı ama meleğimmiş:)))ama tedirginim henüz kese yok haftaya gidicem inş.tekrar çağırdı...bana dua edinnn noooolurrr sağlıklı hayırlısıyla kucağıma almayıda nasip etsin Rabbim benimle beraber herkese....çok karışık duygularımmmm eşime henüz sürpriz planlıyorum haberi yok:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:sizi seviyorummm:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

tatlım çok sevindim.Allah tamamına erdirsin inş.sağsalim kucağına almayı nasip etsin.darısı bize bende istiyorummmmmmmmmmm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

canim skldi yine allahim sen sabir ver!

bu aralar cok duygusalim herseye aliniyorum su an da gozlerim dolu dolu acayip sinirlendimmm.

iyi geceler kizlar uyumam lazim skntilarimi unutmak icin.

X