Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

kızlar slm..
bugün doktora gittim günüm geçiyodu gebelik yokmuş malesef hala adet olmadım baya da gecikti düzensizlik zaten var doktor kan tahlili yaptı yumurtlama takibine başladık ama dha bi kere bakabildik daha adet olmadım ilaç verdi adet oluyum die tarsulal dı galiba adet olunca 3. günü gel dedi hormon tahlili ve muane edicem dedi guatr tahlillim temiz çıktı kansızlıgımda bitti bitek eşimde tathlil verdi bugün devlet hastanesinde yaptırdık benim doktorum özelde dedidki devlette yapılan sonuçlar yeterli bilgiyi vermiyo güvenilir degil dedi burda bida yaptırın dedi ama biraz düşük galiba aranızda eşinizin tahlil yaptıgı varsa cvplasın normalmi bu degerler
sayı 80 milyon dio
hızlı:yüzde 10
yavaş :yüzde 40
yerinde:yüzde 10
hareketsiz :yüzde 40
sizce degerler nasıl bilgisi olan varmı

cnmm çok sevindim senin adına allah sağ sağim kucagına almayı nasip etsin iinş bizede dua et senin duan kabul olurr

canım çookkk tebrik ederim gözün aydın Allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK52::KK52::KK52::KK52:

Çok Sağolun Kızlar. İnşallah Allahım sizlerede nasip eder,isteyen herkese nasip eder:KK16::KK16:

Çok Sağolun Kızlar. İnşallah Allahım sizlerede nasip eder,isteyen herkese nasip eder:KK16::KK16:

Berayyy canım öbür topiğe yazdım ama görmedin heralde:KK52:
Çok şaşırmıştım hamile olduğunu görünce, ayrıca da çok sevindim, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh:KK16:

kızlar..:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
nasılsınız hadin sohbet edelimm eskisi gibi sohbet etmiyoruzz nerdesinizzz:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:

canım ya giremiyorum nete k.validemler geldi tatile
ben aynıyım işte 5 aylık olduk:KK49::KK49:
sen nasılsın neler yapıyosun

benimde aynı işte kaynanamlar vardı benimde ancaa girdim nete bende ne yapım hastaneye gittim işre hormon tahlili yaptırdım ya östojen hormonum yüksek çıktı biraz oda kist varsa yüksek çıkarmış herzamanki gibi kist çıktı sag yumurtalıgımda cnm sıkıldı biraz doktor bide hamileliği kolaylaştıracak iaç verdi ınofolic onu kullanıcm bakalım hayırlısı

kızlar dün doktora gittim hormon tahlili için bide normal muane yapıldı hormon tahlilinde östrojon hotmonum yüksek çıktı arştırdım yüksek olması hiç ii degilmiş aranızda böle olan varmı? bu hormon kist oldugunda yüksek çıkarmış baktık muanemde yine sag yuımurtalıgımda kist çıktı 2.5 luk doktor önemli bişi degil dedi ama kist yumurtlama olmazsa çıkarmış büyük ihtmimall yumurtlamamda bi sorun var doktor bi ilaç verdi hamileligi kolaylaştırıcı diye araştırdım adetide düzenliyomuş ve yumrtayı inceltip çatlatıyomuş bebek olanan kadar kullanıcam adı:ınofolic (ilaç degil gıda takviyesiymiş) bu aranızda kullanan varmı sonuç alan :44::44::44::44::44::44:

kızlar neden artık uğramıyorsunuz topiçe?? hadi kimde ne yenilikler var öğrenelim :))
ben yeneli 1 ay oldu fakat yendikten hemen sonra hastalandım. antibiyotikler almak zorunda kaldım daha yeni yeni zevk almaya başlıyorum çok sükür :)) hehehehe hersy yolunda suan...

kendi adıma ben işten ayrıldıgımdan beri pcyı acmıyorum.cok gereklı olursa telden kullanıyorum netı.ondan aksattım bıraz.sehervakti senın gec oldu ama bak nasıl ılerleme var.ben hala acı duyuyorum delı olucam yaaa zevkı falan soyle kenarda dursun yanı!dr.a da gıtmeye korkuyorum offff kendımden sıkıldım valla
:KK53:

kendi adıma ben işten ayrıldıgımdan beri pcyı acmıyorum.cok gereklı olursa telden kullanıyorum netı.ondan aksattım bıraz.sehervakti senın gec oldu ama bak nasıl ılerleme var.ben hala acı duyuyorum delı olucam yaaa zevkı falan soyle kenarda dursun yanı!dr.a da gıtmeye korkuyorum offff kendımden sıkıldım valla
:KK53:

aynen cnm hamıle kaldım ama zevk dıye bışey hıç duymadım bugune kadar bılmemkı neden daha dr bıle gıtmedım artık eşimde acı çektıgı anlıyo dokunmak bıle ıstemıyo ben acı çekıyorum dıye

X