Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

Vala Canım Çok Güzel Özet Geçtin
Bütün Kızlardan Haberim Oldu Çook Sağol
Althea Neden ayrılmış İşten :26: Üzüldüm Onun adına:26::26:
Cadıkedi'yi bende Görmüyorum. Hiç Girmiyor Heralde

önemli değil canım althea iş yoğunluğundan ve uzaklıktan ayrıldı
şimdi ben çıkıyom canım öptüm seni iyi akşamlar

oh çok şükür geçmiş olsun bıstığım 6+3 günlüğüz biz siz bizden 3 gün büyüksünüz oğlumun ya da kızımın abisi ya da ablası olacak bebişin çooook geçmiş olsun karamsarım Allah ım bir daha yaşatmasın her anlamda sağlıklı sıhhatli aklı başında hayırlı eylesin inşaallah. canım dikkat et iyi olmuş işe gitmediğin. biliyorum süt yoğurt sevmiyorsun, ben de pek sevmem hele de sütü ama hergün mutlaka bir bardak içmeye çalışıyorum... Allah ım sıkıntısız bir şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin inşaallah hepimize

Hopefor Ve Karamsar.

Kızlar sizdemi Hamilesiniz ?
Ayy Çok Şaşırdım vala Daha Yeni Haberim Oluyor.
Çook sevindimm
Allah Sağ salim Kucaklarınıza Almayı Nasip etsin meleklerinizi

evet canım çok şükür Allah razı olsun berayım amiiiiin Allah ım tez zamanda sana da nasip etsin inşaallah

çok şükür karamsarım çok şükür... evet ya benim ki 11.11 görünüyor Allah ın izniyle, değişir muhtemelen ama dediğin gibi aynı zamanlara denk gelecek inşaallah

gece 2 de uyandığına göre kesin canın bişeyler çekmiştir:)))))

ya kızlar sayfanın ilk başlarını tekrar okudum o kadar farklı isimler varmışki yazmışlarki ilk zamanlar buraya şimdi bakıyorumda onlardan eser yok

aminnnnnnn canım inş
ya ben artık süt ve yoğurt sevmediğim için farklı yollara giriştim,yoğurt yiyebilmek için içine elma çilek yada muz ekliyorum süt içinde ekmekle mama gibi yapıyorumnapim yoksa yiyemiyorum:26:
özel msjıda bekliyorum
ha birde gökçede istemişti ben sildim yazdıklarımı silmediysen onada gönderirmisin

Karamsarcim bebisinde bir sorun olmamasina cok sevindim.sen yinede dikkatli olmaya calis cunku 3.aya kadar hepimiz risk teskil ediyoruz.

olur böyle canım hamileliktendir sıkma canını

ya ben normalde pek ağlayamam ben ağlayınca eşim şaşırır demekki önemli bişi olmuş yoksa sen hayatta ağlamazsın dr
şimdide beklediğim bi film var onun fragmanını izledim ağlamaya başladımay vizyona girince gitcem bakalım ozaman nasıl ağlarım...

ağlamaların bu sebeplerden olsun canım geçer herhalde zamanla ilk aylardan dolayıdır

kızlaaaar ben deldiiiim yemek molası verdim :))) çatladım girene kadar valla :)))

karamsarım bende de oluyor :)) geçen oliver twist i izledik bir ağlama geldi bana bir kaç yerinde docam değiştiriyim mi bile dedi :))) galiba dedikleri doğru hassaslık gerçekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…