Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

hoşgeldin canımmm:KK16::KK16:bende çıkamadım bitürlü hala yatağım düzelecek duruyo:KK17::KK17:nekadar tembelim
senin ne sınavın vardı

canım dikkat et boşver dursun aç penceresini havalanmış olur... ben sabahtan açarım 1-2 saat havalanır sen de havalandırmış olursun :))) iş beklesin karamsarım ne olacak sanki iki kişisiniz toplu olur zaten biraz daha toparla kendini ondan sonra dinlene dinlene yaparsın.. ben evi temizleyin ikinci gün ışığı gitti diye gıcımık tutan biriyim :) ama inan nerdeyse bişeye dokunmuyorum... hele bi gidelyim göreyim dr ok versin ondan sonrıa başlıcam işlere o zamana kadar ufak ufak... sen yine keseyi falan gördün ben acaip meraktayım ilk baktığında 5 haftalıktı görünmemişti... randevuyu da nisana alabildim zorla... stres yapmamaya çalışıyorum, annemler teyzemler sıkıntı olmaz Allah ın izniyle diyorlar çok geç bir tarih değil diyorlar ama gel de bana sor... o yüzden valla ben görene kadar biraz bişey yapmama taraftarıyım... sen de dikkat et kendine bıstığım :KK16:

sınavı yazarım özelden canım

ben ağlıyorum eşim şaşkın şaşkın bakıyo:KK53::KK53:

:))) can çekmelerin başladı mı

canım mesaj attım ama hepsini almadı geri kalan kısmını da 10 dk sonra yollarım :))

merhaba canlarım... 2gündür yoktum amannn ya ne özledim var yaa:KK16::KK16::KK16::KK16:
bugün de sabahtan beri mutafağı sil süpür yıka pakla uğraşıyorum:KK53:
daha çok işim var girip bi selam vereyim dedimmm:KK19::KK19:

merhaba canlarım... 2gündür yoktum amannn ya ne özledim var yaa:KK16::KK16::KK16::KK16:

hoşgeldin kocasının prensesi :))aleyküm selam:)) ohhh mis gibi olmuştur şimdi ne güzel... viki ye üye olmuşun dün gördüm mesaj yazdım sana :) nerelerdeydin

hoşgeldin kocasının prensesi :))aleyküm selam:)) ohhh mis gibi olmuştur şimdi ne güzel... viki ye üye olmuşun dün gördüm mesaj yazdım sana :) nerelerdeydin

hoşbuldum:KK19: evet üye oldum çokk hoşuma gitti orası kitap önerileri falan da harika:KK16::KK16: mutfak bitti ama daha evin heryeri silincek kaç gündür evde yoktum kiii:KK1::KK1: her şey kaldı öylece:KK51:
2 gün önce annemlere gtiim ordaydım:KK12: dün de eşim izinliydi, üsküdar kadıköy gezdirdi beni:KK4: güzeldi ama ceremesini çekiyorum şimdi:KK9::KK9:

canım dikkat et boşver dursun aç penceresini havalanmış olur... ben sabahtan açarım 1-2 saat havalanır sen de havalandırmış olursun :))) iş beklesin karamsarım ne olacak sanki iki kişisiniz toplu olur zaten biraz daha toparla kendini ondan sonra dinlene dinlene yaparsın.. ben evi temizleyin ikinci gün ışığı gitti diye gıcımık tutan biriyim :) ama inan nerdeyse bişeye dokunmuyorum... hele bi gidelyim göreyim dr ok versin ondan sonrıa başlıcam işlere o zamana kadar ufak ufak... sen yine keseyi falan gördün ben acaip meraktayım ilk baktığında 5 haftalıktı görünmemişti... randevuyu da nisana alabildim zorla... stres yapmamaya çalışıyorum, annemler teyzemler sıkıntı olmaz Allah ın izniyle diyorlar çok geç bir tarih değil diyorlar ama gel de bana sor... o yüzden valla ben görene kadar biraz bişey yapmama taraftarıyım... sen de dikkat et kendine bıstığım :KK16: sınavı yazarım özelden canım :))) can çekmelerin başladı mı
ya çoğunlukla çikolata yiyorum nutellayı alıyorum kaşıklıyorum bir iki güne bitiyo...annemde çok kilo alırsın dio bende artık canım çikolata veya tatlı çekince yoğurda meyve koyup yiyorum çok güzel oluyo sende dene.sende başladımı

ya çoğunlukla çikolata yiyorum nutellayı alıyorum kaşıklıyorum bir iki güne bitiyo...annemde çok kilo alırsın dio bende artık canım çikolata veya tatlı çekince yoğurda meyve koyup yiyorum çok güzel oluyo sende dene.sende başladımı

tatlım çikolatayı ye ama çok aşırı yeme. içinde kafein var çünkü ve günde 300mg den fazla almamak lazımmış... yoksa ben de çok severim... bi de bitter i öneriyorlar... ben de çok yok, daha erken heralde dedim ama annem zamanı dedi.. geçenlerde kısın çıkan bişey istedi, Allah tan bulduk :)) bi de geçen gecee acaip bişey (adını yazmıyım) koktu burnuma sanki yapmışlar gibi koktu gecenin bi yarısı unla uğraştım valla.. normalde ertesi güne bırakırdım ama bebişim için gecenin ortasında kokuttum ortalığı :KK9:
yoğurttan ziyade süt sıkıntım var benim de. ben de ya çilekli yapıyıl ya da yanında yiyiim diyorum :)

dr bişey dedi mi sana şunu yap bunu yapma diye ?

Kafeini azaltmanız gerekir mi?
Her
gün aldığınız kafein miktarını azaltmanız gerekir. Ancak tümüyle
kesmenize gerek yoktur. Kafein
smilev.gif
kahve
smilev.gif
çay ve çikolata gibi bazı yiyecek
ve sıcak içeceklerde doğal olarak bulunur. Ayrıca bazı yumuşak
içeceklere ve ‘enerji’ veren içeceklere de katılır.
Günde 300 mg’dan
fazla kafein almamak önemlidir. Çünkü yüksek miktarda kafein doğumda
bebeğin kilosunun düşük olmasına ve hatta düşüklere yol açabilir.
Aşağıda sayılanlarda yaklaşık 300 mg kafein bulunur:
• 3 büyük bardak instant kahve (her biri 100 mg)
• 4 küçük bardak instant kahve (her biri 75mg)
• 3 bardak demlenmiş kahve (her biri 100 mg)
• 6 bardak çay (her biri 50 mg)
• 8 teneke kutu kola (her biri en fazla 40 mg)
• 4 teneke kutu ‘enerji’ verici içecek (her biri en fazla 80 mg)
• her biri 50 g ağırlığında 8 parmak çikolata
(her biri en fazla 50 mg)

Günde
bir parmak çikolata yer
smilev.gif
3 bardak çay
smilev.gif
bir teneke kutu kola ve bir
küçük bardak instant kahve içerseniz
smilev.gif
300 mg olan azami kafein miktarına
ulaşmış olursunuz. Bazı soğuk algınlığı ve grip ilaçlarında da kafein
bulunduğunu unutmayın.

canım msjın geldi çok teşekkür ederim
sınavı inş kazanırsın canım bu zamanda iş bulmak çok zor:KK50:tek maaşla geçinmekte öle
birde aile genişliyo:KK49:

canım msjın geldi çok teşekkür ederim
sınavı inş kazanırsın canım bu zamanda iş bulmak çok zor:KK50:tek maaşla geçinmekte öle
birde aile genişliyo:KK49:

çok şükür Allah ımıza bi sıkıntımız yok ama iki olursa gelir tabi daha rahat ederiz Allah ın izniyle bebeğimizi de daha rahat büyütürüz inşaallah..
kaç senedir evdeyim canın oturmak bazen güzel ama daha çok aktif olduğum zaman mutlu oluyorum ben... hem insanın kendi ayaklarının üstünde durmasının verdigi haz çok başka :KK16:

tatlım çikolatayı ye ama çok aşırı yeme. içinde kafein var çünkü ve günde 300mg den fazla almamak lazımmış... yoksa ben de çok severim... bi de bitter i öneriyorlar... ben de çok yok, daha erken heralde dedim ama annem zamanı dedi.. geçenlerde kısın çıkan bişey istedi, Allah tan bulduk :)) bi de geçen gecee acaip bişey (adını yazmıyım) koktu burnuma sanki yapmışlar gibi koktu gecenin bi yarısı unla uğraştım valla.. normalde ertesi güne bırakırdım ama bebişim için gecenin ortasında kokuttum ortalığı :KK9:
yoğurttan ziyade süt sıkıntım var benim de. ben de ya çilekli yapıyıl ya da yanında yiyiim diyorum :)

dr bişey dedi mi sana şunu yap bunu yapma diye ?

Kafeini azaltmanız gerekir mi?
Her
gün aldığınız kafein miktarını azaltmanız gerekir. Ancak tümüyle
kesmenize gerek yoktur. Kafein
smilev.gif
kahve
smilev.gif
çay ve çikolata gibi bazı yiyecek
ve sıcak içeceklerde doğal olarak bulunur. Ayrıca bazı yumuşak
içeceklere ve ‘enerji’ veren içeceklere de katılır.
Günde 300 mg’dan
fazla kafein almamak önemlidir. Çünkü yüksek miktarda kafein doğumda
bebeğin kilosunun düşük olmasına ve hatta düşüklere yol açabilir.
Aşağıda sayılanlarda yaklaşık 300 mg kafein bulunur:
• 3 büyük bardak instant kahve (her biri 100 mg)
• 4 küçük bardak instant kahve (her biri 75mg)
• 3 bardak demlenmiş kahve (her biri 100 mg)
• 6 bardak çay (her biri 50 mg)
• 8 teneke kutu kola (her biri en fazla 40 mg)
• 4 teneke kutu ‘enerji’ verici içecek (her biri en fazla 80 mg)
• her biri 50 g ağırlığında 8 parmak çikolata
(her biri en fazla 50 mg)

Günde
bir parmak çikolata yer
smilev.gif
3 bardak çay
smilev.gif
bir teneke kutu kola ve bir
küçük bardak instant kahve içerseniz
smilev.gif
300 mg olan azami kafein miktarına
ulaşmış olursunuz. Bazı soğuk algınlığı ve grip ilaçlarında da kafein
bulunduğunu unutmayın.

yok ya benim dr biraz değişik pek konuşmuyo bidahaki sefere başka dr denicem.
ya ben zaten kahve çay içmem çok canım isterse bi fincan.gazlı içecek zaten eve bile aldırmam evlendiğimizden beri yasakladım:KK1::KK1:
birde ben aşmı eriyorum normal halimmi pek bilemiyoz:44:ben zaten hamile olmadanda çok şey isterdim bi anda gece bişey çeker canım onu yemeden uyuyamam öleyim yani.şimdide tek karım eşim ikiletmeden getiriyo önceden herzaman istiyorum die asıyodu bazen almıyodu istediğimi:KK1::KK1:

çok şükür Allah ımıza bi sıkıntımız yok ama iki olursa gelir tabi daha rahat ederiz Allah ın izniyle bebeğimizi de daha rahat büyütürüz inşaallah..
kaç senedir evdeyim canın oturmak bazen güzel ama daha çok aktif olduğum zaman mutlu oluyorum ben... hem insanın kendi ayaklarının üstünde durmasının verdigi haz çok başka :KK16:

haklısın canım ama ben bebekten sonra artık iki maaş şart diyorum çünkü açıkçası çocuğu özel okulda falan okutmak istiyorum bu zamanda çocuk büyütmek çok zor
ya bu arada 43.7 kiloya düşmüşüm...

yok ya benim dr biraz değişik pek konuşmuyo bidahaki sefere başka dr denicem.
ya ben zaten kahve çay içmem çok canım isterse bi fincan.gazlı içecek zaten eve bile aldırmam evlendiğimizden beri yasakladım:KK1::KK1:
birde ben aşmı eriyorum normal halimmi pek bilemiyoz:44:ben zaten hamile olmadanda çok şey isterdim bi anda gece bişey çeker canım onu yemeden uyuyamam öleyim yani.şimdide tek karım eşim ikiletmeden getiriyo önceden herzaman istiyorum die asıyodu bazen almıyodu istediğimi:KK1::KK1:

aynı durum bende de vardı docam hep sen hamile kalırsan yandık biz reklamları izletmeyeceğim derdi :KK9: yemeyi yapmayı severim çünkü keyif alıyorum napıyım :KK9: şimdi de bişey görünce canım istemese de avucumu yalıyorum docam da yalaya yalaya incelecek diye dalga geçiyor :KK9: evet ya sağolsunlar.geçen o canımın isteği şey unlu birşeydi evde normal un azdı ben de kepekli undan yaptım tam olmamıştı bi baktın ertesi gün normal un almış da gelmiş canım benim :KK16:

haklısın canım ama ben bebekten sonra artık iki maaş şart diyorum çünkü açıkçası çocuğu özel okulda falan okutmak istiyorum bu zamanda çocuk büyütmek çok zor
ya bu arada 43.7 kiloya düşmüşüm...

doğru söylüyorsun... biz korunuyoruz dediğimiz zamanlar hep elimi uzattığımı alıyım istiyorum derdim annemlere... o yüzden maddi durum ne kadar iyi olursa o kadar iyi olur, ben biraz bakım konusunu düşünüyorum ama bakalım hayırlısı...

ben de zayıfladım canım sanki yaa ama sen baya zayıflamışsın be tatlım... çıkarman falan var mı? ben de yiyorum normal şekilde ama sanki bende zayıfladım.. anneme sordum olur ilk aylarda dedi ama bakalım.. o iyi olur hiç olmazsa almadan biraz vermiş olursun diyor :KK9:
karnın falan büyüdü mü az da olsa?

elabın sen nasılsın :KK16:
iyiyim canım sen nasılsın

hoşgeldin bende bugün yasemin nerdeee diye yazdım buraya iyi kişi lafın üstüne gelirmiş:KK52::KK52:

aynı durum bende de vardı docam hep sen hamile kalırsan yandık biz reklamları izletmeyeceğim derdi :KK9: yemeyi yapmayı severim çünkü keyif alıyorum napıyım :KK9: şimdi de bişey görünce canım istemese de avucumu yalıyorum docam da yalaya yalaya incelecek diye dalga geçiyor :KK9: evet ya sağolsunlar.geçen o canımın isteği şey unlu birşeydi evde normal un azdı ben de kepekli undan yaptım tam olmamıştı bi baktın ertesi gün normal un almış da gelmiş canım benim :KK16:

doğru söylüyorsun... biz korunuyoruz dediğimiz zamanlar hep elimi uzattığımı alıyım istiyorum derdim annemlere... o yüzden maddi durum ne kadar iyi olursa o kadar iyi olur, ben biraz bakım konusunu düşünüyorum ama bakalım hayırlısı...

ben de zayıfladım canım sanki yaa ama sen baya zayıflamışsın be tatlım... çıkarman falan var mı? ben de yiyorum normal şekilde ama sanki bende zayıfladım.. anneme sordum olur ilk aylarda dedi ama bakalım.. o iyi olur hiç olmazsa almadan biraz vermiş olursun diyor :KK9:
karnın falan büyüdü mü az da olsa?

benim eşimde dio sen böleysen çocuk nasıl olcak nasıl uğraşcam ben sizle dio:KK9::KK9:
ya mesela eskiden ortam bukadar kötü değildi yada ben görmüyodum ama şimdi çocuklar küçücük yaşta kötü alışkanlık ediniyolar falan...özelde olursa ona göre ilgi olur manevi değerleri artar ben bikaç kere gitmiştim bi okula çocuklar daha ilkokulda öğle arası namaz kılıyolar tabi farz deil onlara ama alışıyolar bence önemli.

ya karnımda işte göbek gibi bişi var küçük büyüdü diyebilirsek o var:KK9:senin büyüdümü

iyiyim canım sen nasılsın
hoşgeldin bende bugün yasemin nerdeee diye yazdım buraya iyi kişi lafın üstüne gelirmiş:KK52::KK52:

iyiyim elabım çok şükür, yemek arası verdim girdim çıkamadım hala burdayım :KK52: :KK52:

benim eşimde dio sen böleysen çocuk nasıl olcak nasıl uğraşcam ben sizle dio:KK9::KK9:
ya mesela eskiden ortam bukadar kötü değildi yada ben görmüyodum ama şimdi çocuklar küçücük yaşta kötü alışkanlık ediniyolar falan...özelde olursa ona göre ilgi olur manevi değerleri artar ben bikaç kere gitmiştim bi okula çocuklar daha ilkokulda öğle arası namaz kılıyolar tabi farz deil onlara ama alışıyolar bence önemli.

ya karnımda işte göbek gibi bişi var küçük büyüdü diyebilirsek o var:KK9:senin büyüdümü

doğru söylüyorsun Allah ını peygamberini bilen imanlı inançlı hayırlı evlatlar eylesin bebeklerimizi inşaallah :KK16:
valla geçen her zaman giydiğim kumaş pantolonumu giyiyim dedim bi tarafıyla diğer tarafı bir araya gelmedi bile :KK52: bilemedim kilo aldım ondan mı yoksa büyüdü mü anlamadım :KK9:

X