Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

ya ben hani isteyenlerde var böyle görünce içleri burkulmasın diye yapmıyorum sevgim... sen 10 haftalık olmuşsun maaşallah, yiğenim nasıl annesi :KK16:

iyi teyzesi çok iyi annesini bulandırıyo işte ne olcak ayy cnm senindemi miden bulandı oyyyy oyyyyy devamı gelirseeee

kız ben zaten burdayım ayy ben sana ne ara kızcaktım hatırlatta unutmadan kızayımm:)))))

banane banane :KK52::KK52: mazoşistmiyim ben niye hatırlatıyım :KK52::KK52:

biliyom canım inş iyi sonuçlanır senin iş kutlama yaparız burda halay çekeriz :KK64::KK64:::KK64:
bebeşi de aferin biraz yorsun seni :KK52::KK52: inşallah sağlıklı doğar bebeğimiz :nazar::nazar:

inşaallah bıstığım inşaallah, amin elabım amiiinn :KK16: :KK16:

iyi teyzesi çok iyi annesini bulandırıyo işte ne olcak ayy cnm senindemi miden bulandı oyyyy oyyyyy devamı gelirseeee

oh maaşallah maaşallah... evet ara ara çok değil ama bulanınca seviniyorum ben :KK9: iki test falan yaptırcan mı sevgi

banane banane :KK52::KK52: mazoşistmiyim ben niye hatırlatıyım :KK52::KK52:

inşaallah bıstığım inşaallah, amin elabım amiiinn :KK16: :KK16:

oh maaşallah maaşallah... evet ara ara çok değil ama bulanınca seviniyorum ben :KK9: iki test falan yaptırcan mı sevgi

alacagın olsun kız senin sendemi hatırlattın bana bu testii hep aklımdaydı off dusunmek istemiyorum allahın zoruna gitmesin diye yapcam ama tabi aklımdan o şeyi geçirmeyerek ama sakın yanlış anlama öylesine içim rahat etsin diye yapcam ama yapmayanlarda var vee o testler de yanılma payıda varmış sağlama hasta hastayada sağlam diyorlarmışş

alacagın olsun kız senin sendemi hatırlattın bana bu testii hep aklımdaydı off dusunmek istemiyorum allahın zoruna gitmesin diye yapcam ama tabi aklımdan o şeyi geçirmeyerek ama sakın yanlış anlama öylesine içim rahat etsin diye yapcam ama yapmayanlarda var vee o testler de yanılma payıda varmış sağlama hasta hastayada sağlam diyorlarmışş

canım üzdüysem kusura bakma... aklına getirme canım ama napalım biz bize düşüni yapalım Allah ım hakkımızda hayırlısını ve her anlamda sağlıklı sıhhatli her anlamda aklı başında olanı nasip etsin inşaallah...
ben de ikili testin digerlerine göre daha güvenilir olduğnu duymuştum sevgi

yok cnm uzmedin valla komsulardan duydum bende ahanda karşı komşumm ve etrafımda kaç kişiye sağlıksız dediler ama hepsi senden benden akıllı sende dusunme sen yaptırcanmı

sevgi geçen gece 1 - 1.30 gibi oturuyoruz burnuma bişeyy koktu sanki böyle pişirmişler de kokusu geliyor gibiydi... geneldede pek üşenemz canımın istediğini kalkar yaparım ama onu yapmazdım o saatte kalktım yaptım valla ve o saatte de yedim :KK9: o zamanda normal un kalmamıştı kepekli undan yapmıştın docacağızım dün beyaz un almış elinin altında olsun diye :KK16: :KK16::KK16:
oluyo mu sende de ;?

cnm benim daha benm cnm hiç ama hiç bişey çekmedi sadece ilk gunler ee malum urfadayız miss gibi kebaplar etler falan çekiyodu ama çekmemesi imkansız kız adım attığın yer kebap kokuyo ama şimdi hiçç çünkü daha midem bulanıyoo inş öyle yazdım diye için gitmedii:))))) kız benm cnm çeksede üşenirim valla yapmaya ne yalan söyluyeyim inş cnm hazır şeyler çeker zaten hamile kalmdan öncede eşim işe giderdi ben evde tek bugune kadar asla kendime kahvaltı hazırlamış biri değilim cnm istemez yalnızlıktann

yaptırcam galiba sevgi... Allah a karşı çıkmak değil asla niyetim ama zor çok zor... inşaallah test sonuçları da doğumdan ve hatta sonrasında da hep iyi olur yavrularımız :KK16::KK16::KK16:

amin cnm bende çıkayım artık arkadaşa gitcem hadi öptum göruşuruzz:)))

cnm benim daha benm cnm hiç ama hiç bişey çekmedi sadece ilk gunler ee malum urfadayız miss gibi kebaplar etler falan çekiyodu ama çekmemesi imkansız kız adım attığın yer kebap kokuyo ama şimdi hiçç çünkü daha midem bulanıyoo inş öyle yazdım diye için gitmedii:))))) kız benm cnm çeksede üşenirim valla yapmaya ne yalan söyluyeyim inş cnm hazır şeyler çeker zaten hamile kalmdan öncede eşim işe giderdi ben evde tek bugune kadar asla kendime kahvaltı hazırlamış biri değilim
cnm istemez yalnızlıktann

sen yaz yaz ondan sonra inşaallah canın çekmez de :KK9: dolapda var canım yaparım daha olmazsa :)) yok tatlım benim de öyle çok istemedi canım bişey... annem inşaallah öyle devam eder diyor... kimisinde olmayabiliryormuş... yok ben üşenmem :KK9: yemekten keyf alırım ben :KK9: ama haklısın docam yokken ben de yemek istemem pek mesela şimdi pek bişey yiyesim yok ama bebiş için bişeyler yicem mecburen...bu arada hafif hafif dönüyorum ben :)) dönmekten ziyade nasıl anlatılır ki tansiyonun düştüğünde ya da çıktığında olur ya öyle oluyorum :)) senin de ilk di dimi sevgi

sen yaz yaz ondan sonra inşaallah canın çekmez de :KK9: dolapda var canım yaparım daha olmazsa :)) yok tatlım benim de öyle çok istemedi canım bişey... annem inşaallah öyle devam eder diyor... kimisinde olmayabiliryormuş... yok ben üşenmem :KK9: yemekten keyf alırım ben :KK9: ama haklısın docam yokken ben de yemek istemem pek mesela şimdi pek bişey yiyesim yok ama bebiş için bişeyler yicem mecburen...bu arada hafif hafif dönüyorum ben :)) dönmekten ziyade nasıl anlatılır ki tansiyonun düştüğünde ya da çıktığında olur ya öyle oluyorum :)) senin de ilk di dimi sevgi

ayy nasıl guldumm :))))))yazdım ne biletim akılsızlık işte benm de başım donuyo ama ani işlerde ve hareketlerde bulunma kız benimde ilk ilk ne sandın kaçıncı olcakk :))))) okadar yureklımıyımki ilk olmasınn:)))) senin yuzunden gidemez oldum haaa

kızlar karamsar bugün dr a gidecekti sanırım şimdiye kadar bi haber yok... inşaallah güzel haberlerle gelir :KK16:

canım az önce geldim dr dan.çok şükür bi sıkıntı yokmuş:KK16::KK16::KK16:
6+5 haftalık 9.haftaya kadar dikkat et dedi
kendini yormadan kalkıp iş falan yapabilirsin dedi
aşağıdan bakacaktı yine,istemedim görünmez dedi olsun ben baktıramam dedim.yukardan baktı göründü:KK1::KK1:
işte ilaçlarıma devam etcem dikkat edincede bi sıkıntı yok inş:KK16::KK16:
ama iş yerine öle demedim evde biraz dinleneyim die yatmam gerekiyomuş dedim:KK1::KK1:
ya birde ilk defa bu sabah bulantım çok oldu ve çıkardım hala bulantım var...

Hopefor Ve Karamsar.:KK16::KK16:

Kızlar sizdemi Hamilesiniz ?:KK52::KK52:
Ayy Çok Şaşırdım vala :KK53::KK53::KK53: Daha Yeni Haberim Oluyor.:KK5:
Çook sevindimm:KK54::KK54:
Allah Sağ salim Kucaklarınıza Almayı Nasip etsin meleklerinizi:KK54::KK54:

evet hemde büyük ihtimal doğumumuzda aynı zamana denk gelio:KK16::KK16:
teşekkürler canım Allah istediğin zaman hayırlııyla sanada nasip etsin:KK16::KK16::KK16:
benimki biraz sıkıntılı gibiydi korkuttu bizi ama çok şükür bişey yokmuş

canım az önce geldim dr dan.çok şükür bi sıkıntı yokmuş:KK16::KK16::KK16:
6+5 haftalık 9.haftaya kadar dikkat et dedi
kendini yormadan kalkıp iş falan yapabilirsin dedi
aşağıdan bakacaktı yine,istemedim görünmez dedi olsun ben baktıramam dedim.yukardan baktı göründü:KK1::KK1:
işte ilaçlarıma devam etcem dikkat edincede bi sıkıntı yok inş:KK16::KK16:
ama iş yerine öle demedim evde biraz dinleneyim die yatmam gerekiyomuş dedim:KK1::KK1:
ya birde ilk defa bu sabah bulantım çok oldu ve çıkardım hala bulantım var...

karamsar canım çok şükür:nazar::nazar: gözün aydın bişey yokmuş sen dikkat bari bişey olmasın bebişe Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah:KK49::KK49::KK49::emir_bebek::emir_bebek:

oooo beraycım sen çok şey kaçırıyon doğuracaklar nerdeyse :KK9::KK9:sen yeni duyuyon tabi yoğunluğun çok giremiyon canım sen gir biz sana geçmişi anlatırız canım

evet hemde büyük ihtimal doğumumuzda aynı zamana denk gelio:KK16::KK16:
teşekkürler canım Allah istediğin zaman hayırlııyla sanada nasip etsin:KK16::KK16::KK16:
benimki biraz sıkıntılı gibiydi korkuttu bizi ama çok şükür bişey yokmuş

Hmm anladım Kuzum benim. :KK52::KK52::KK52:
Dikkat et Kendine.:KK16::KK16:
Kendini Yorma ve hiç birşeye üzülme tamam mı bebekim:KK16::KK16:

oooo beraycım sen çok şey kaçırıyon doğuracaklar nerdeyse :KK9::KK9:sen yeni duyuyon tabi yoğunluğun çok giremiyon canım sen gir biz sana geçmişi anlatırız canım

Vala ya Çok Şey Kaçırmışım :KK9::KK9::KK9:
Eee haberler sende o zaman. Başka ne var ne yok kızlarda ??:KK76::KK76:
Ne yapıyolar sesleri Çok Çıkmıyoo:KK16::KK16:

Vala ya Çok Şey Kaçırmışım :KK9::KK9::KK9:
Eee haberler sende o zaman. Başka ne var ne yok kızlarda ??:KK76::KK76:
Ne yapıyolar sesleri Çok Çıkmıyoo:KK16::KK16:

valla ne olsun işte diğer topicte gelinler bir bir dökülüyo başka althea işten ayrıldı artık girmiyo pek cadıkedi yok izmire gitmiş kv yanına hopefor öyle demişti hopeforda bir girip çıkıyo sınavı var ona çalışıyo (inş iyi geçer) sonra best albeninin yarışmasına katıldı belki haberin vardır yotube de videosu vardı yasemin iyi bugün burda değil spor yapıyo galiba gökçe de girip çıkıyo kitap topiği kurdu oraya takılıyoz başka başka aklıma gelenler bunlar diğer kızlarda iyi işte :KK52::KK52::KK52:

Son düzenleme:
X