Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

evet bende giydiğim pantolonun falan göbeğimin altına indiriyorum yukarda olunca rahatsız etmeye başladı

kızlar bana müsade saati 4 ettim valla :) siz de yoksunuz zaten ortalıklarda öpüyorum hepiniz nanaklarınızdan

saol canım elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum seninki nasıl gidiyo

Canim benimki istahsizlik ve bulantiyla geciyo. Simdiden 2 kilo verdim bile gerci normalmis ilk aylarda kilo vermek ama benim canim hic bisey istemiyo hersey pis kokuyo.

elab nasılsın ne var ne yok

valla canımmm napimm ben aynı ..amannn nazar değmesinnn bizim adamla aramız çoookk iyi bu aralarr.geri ben de alıştım ona pek umursamıyorummm.ondan da kaynaklanabilir bu mutluluğumm.bebk işini de baktım sen yapmıon dedim benim kız evde kalmasınnn beklimmm biraz dahaaa.puhahahhaaaaa...
şaka bi yana bu ay ovulasyon tessti yaptımmm.ift çizgiyi gördüğüm gün ve ertesi gün birlikte oldukkk.bakalım şimdi batı bekliommm.Allahım hayırlısın versin tabii de bu ay son denememiz..sonra doktora gitcezz olmazsa yaniii.bir de doğu geldi bu sene biize gerçi annem vajinismusu bilmiyordu...eee evleneli 2 seneye yaklaşııooo.sen doğur ben evini de taşırımm bebeğe de bakarımm dediii.kadın ne güveniooo kendinee.sen naptın.biraz ayıp olcak ama bizim bi arkadşın eşi de 2. bebeği istemiyordu...diğer arkadaşın bulduğu dahiyane çözüm prezrvtfin ucun iğneyle delll ..heheheee..

ya kızlar bu ara duygusallığım üstümde herşeye ağlıyorum artık
anammmmmmmmmm hamilelikkkk iyice yerleşmiş desene maşallahhh güzel ağlayışlar bunlar olsun

iyi canım sen nasılsın
selam abcım ne olsun yazdım cvbın gelmeynce dedim yemeğe gitti elab bende mutfağa daldım sonra kipat okudum uyumuşummmm öyleee geçti bugunum görüşemedik uffffff çok öpüyom hepiniziii

kızlaaaar ben deldiiiim yemek molası verdim :))) çatladım girene kadar valla :)))
ii iii mola verecek halde düzene girmiş çalışmalar bak bu iyi

karamsarım bende de oluyor :)) geçen oliver twist i izledik bir ağlama geldi bana bir kaç yerinde docam değiştiriyim mi bile dedi :))) galiba dedikleri doğru hassaslık gerçekmiş
bu arada neyine ağaldın yahu oliver twistin anam bu hamilellik bennn dışarda sert durummm acaip amaa ilk 1 yıl çok ağaldım bu vajiden dolayı ağlamalı biri olmuştum eşimleee o derdi birde hamile olsan nasıl olur acaba diyeee..... acaba bizde normalin üstündemi duygusal oluruzz yoksa herşey normal seyrinde mi gider bacıalrım:)

canım mesaj attım ama hepsini almadı geri kalan kısmını da 10 dk sonra yollarım :))

bu aradaaa nutella canavarı seniii ye tatlıyı çıkar hakkıyı mı oldun bacımmm... senin de mi oğluşun olcak yoksaa:):):)

gökçeeeem nasılsın canım ya

:))) yok bi posta uyumuştum akşam uyanınca duamı okuyum dedim ondan önce de buraya bir göz attım...asayiş berkemal :)))
iydir bacım msjna cvbı bu saatte yazdım kusura bakmayasın yeni girinceee...iyim işte ne olsunnn amannn seni sormalı asıl

pakizeeeeeeeeee bacımm nereelrdesin yahuuuuuu :)
nasılsın ne var yok .... eşinle aranın daha iyi olmasına sevindim....

bizim inişli çıkışlı
çoğuda ikimizinde baskın olmasından oluyor ya bakalım.....

haaa sen yap oğluşunuuu benim kızım olsunnnn ne çabuk unuttun....

kızımı vereyim sana demiştimmmm hem büyük olsun oğluşun bu sayedeee daha iyi bakar kızımaaa:):):)

amaaa bu arada iki takıntılı adamın çocukları nasıl olur burasını bilemem hani:):):):)
şaka bir yanaa almışında testini hadi bakalım 23 nisanda haberini verirsin belki kim bilir:)
gel gelellim arkdşnın yaptığı taktik başkaaa bizim adam öyle şeylereee pabuç bırakırmı allahasennnn bakayım bend eerteledim isteğimi

ama bugun ender saraçın programında izledim
21 martı bm dünya down sendromlu çocuklar günü ilan etmiş
21.kromozomdaki rahatsızlık dawn sendromu yaptığı için veee
30 yaş üzerindeee
heledeee35den sonraaa ilk hamilelikde risk artıyormuş allah korusun... yani diyim 1.ci yaptım 2.bebişe sıkıntııı ne bilem tekrar akşam bir dahaaa açamayacam desemdeee açtım konuyu senin yüzünden sorunlu olcak bebekler diye:):):) bende başka bir alemimmmm neyse şimdi uyuttumda adamı öyle girebildim neteee herşeye muhalefettttttttt ufff

Merhaba arkadaşlar bakındım ama benzeri bir konu bulamadım...
Bendeki sorun çarşamba akşamı başladı bi anda sol kolumun göğüs kenarına tam olarak koltuk altımada yakın inanılmaz birr sıkışma oldu ölüyorum sandım elim ve kolum mosmor oldu böyle kırmızı benek benek gerisi mor şekil aldı acaip korktum ama nasıl anlatsam ne nefes verebiliyordum ne alabiliyordum 10 dk sürdü rahat eşim koluma masaj yaptı ve hafif hafif öksürdüm ama öksürürken dahi bıçak saplanması gibi birşeyler saplanıyordu öyle atlattım o anı ve sonrasında omuzuma koltuk altıma koluma feci ağrılar girmeye başladı sanırım üşümekten oldu dedim umursamadım sonra perşembe akşamı aynı saate yakın tekrar aynısı oldu ve tekrar aynı yöntemle rahatladım cuma sabahı markete giderken bi anda daha değişik bir şekilde geldi koltuk altımdan sırtıma omur iliğimden geçti gitti ve sol üst ğöğüs ten geçip beni tekrar yol ortasında kitledi onu çok zor atlattım ve sonra akşama kadar ne arkama yaslanabildim ne bişiy hemen ufak ufak sıkışmalarla gelip gitti sıklıkla oldu ama küçük küçük oldu ve şimdi az önce uyandığımda omuzumun arkası tam koltuk altı bölgeme yakın sol tarafım öyle ağrıyorki anlatamam çok sıkıldım bu durumdan aynı durumu yaşamış olan varmı acaba yani neden oluyor olabilir :26:

CANLARIM ÇARŞAMBA GÜNÜNDEN BERİ BUNLARI YAŞIYORUM FARKI Bİ YERDE KONUSUNU AÇTIM DAYANILMICAK BİR HAL ALDI HAREKET ETSEM KİTLENİYORUM SİZLERİN BİR BİLGİSİ VARMI BU NEDEN OLUYOR OLABİLİR

canım çok geçmiş olsun.korkutmak istemem ama ben sana dr a git derim.normal ağrı gibi değil tarif ettiğine göre morarma falan:44::44:böyle evde çekme canım

canım çok geçmiş olsun.korkutmak istemem ama ben sana dr a git derim.normal ağrı gibi değil tarif ettiğine göre morarma falan:44::44:böyle evde çekme canım

ilk gün öyle morardı sonrakilerde olmadı canım ama şimdi sıklıkla oluyor şu an bile sol omuzumun hemen arkası öyle bir ağırlaştıki anlatamam vucudumu biraz zorliyim yatakta dönerken falan hemen geliyor yine o sıkışma ve kesinlikle sol tarafıma yatamıyorum ogünden beri dönsem bile kitleniyorum... ay ne bu ya hiç böyle olmamıştı...

cecemimmm çok üzüldüm geçmiş olsun, kesinlikle doktora git derim çünkü kalple ilgili bişey olabilir, belki ufak bi kalp üfürümü falandır ama ihmal etme , ekg mi ne çekiyolar heralde kalp için baktır her şeyineee

ayy hiçde sevmem dr a gitmeyi ama geçmezse mecbur gidicem canım bune böyle ya mahvetti benii otursam oluyor kalksam oluyor 2 büklüm olsam oluyo oluyoda oluyo yaniiii

canım çok üzüldüm...hani sol taraf olmasa...belki yel girmiştir kuluç olmuştur bilemedim...sen güzelce dr a git böyle sürekli kurarsın şu mu bu mu diye.Allah yardımcın olsun

canım çok üzüldüm...hani sol taraf olmasa...belki yel girmiştir kuluç olmuştur bilemedim...sen güzelce dr a git böyle sürekli kurarsın şu mu bu mu diye.Allah yardımcın olsun

sağol canımm evet bende yel girmiştir falan diye düşündüm ama senin dediğin gibi sol taraf olması beni düşünüdrdü canımm

kılzar addetim 10 gün geçikti 1 hafta önce test yaptım negatifti bidaha yapmak istemiyorum test ama 10 günde geçti sadece mide yanması var başka belirtiside yok bide akıntım var allahım ne olur hamil e kalırım inşş

canımm benimmm geçmişler olsunnn....zor durumlar yaşamışsın ve çarşambadan beri neden bekliyosun tatlımmm yaaa...sağlık ihmale gelirmi Allah korusunnn...lütfen pazartesi günü hemen olsada olmasada doktora git...sol taraf la alakalı bide ....seni bukadar zor duurumda bırakan şeyi sakın ola erteleme hemen git....bizede haberddar et....öpüyorum seniii canımm dikkat et kendinee

canımmm 10 gün geçtiyse yine test yap ve sonuç pozitifde negatifde olsa jinekoloğa git...bebiş varsa zaten gitmen iyi olur eğer gecikme varsa adette bununda çözümü bulunur oyüzden iki şekildede senin eninde sonunda doktora gitmen şart....yada test yerine direk doktora git zaten kan tahlili isticektir önce ve hamileysen hemen çıkar değilsende bi çözüm bulunur adet gecikmeside önemli...öpüyorum seni:))

sağol canım benim zaten bende öyle düşündüm bakalım bi pazartesi olsun durumlara bakıcam sen nasıl oldun durumlar nasıl kendine dikkat et kuzucuk öptüm senii

zaten bi önceki ay korunma ilacı kullandım hem kist için hemde düzenlesin die doktor geçerse gel dedi ama doktorum il de ben ilçedeyim eşimin izin almasını bekliyoruz da bilmiyorum offf

zaten bi önceki ay korunma ilacı kullandım hem kist için hemde düzenlesin die doktor geçerse gel dedi ama doktorum il de ben ilçedeyim eşimin izin almasını bekliyoruz da bilmiyorum offf

canım regl gecikmesi eğer bir sorun yoksa tamamen stresten kaynaklı oluyor vucudumuzda strese girdiğimizde ürettiğimiz bir hormon varmış o hormon regl olmayı engelliyormuş biyerde okumuştum erkeksi hormonmu ne öyle birşey yazıyordu benim geçen ay 23 gün gecikti bak yine gecikicek gibi dr a gitmiştim bir sorun yok demişti ve 1 gün gecikti ay valla zor bu iş de ben birde daha bu hastalığı yenemedim sen yine yenmişsin Rabbim hayırlı sağlıklı bir bebiş nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…