ya ben hani isteyenlerde var böyle görünce içleri burkulmasın diye yapmıyorum sevgim... sen 10 haftalık olmuşsun maaşallah, yiğenim nasıl annesi
kız ben zaten burdayım ayy ben sana ne ara kızcaktım hatırlatta unutmadan kızayımm:)))))
biliyom canım inş iyi sonuçlanır senin iş kutlama yaparız burda halay çekeriz:
bebeşi de aferin biraz yorsun seniinşallah sağlıklı doğar bebeğimiz
iyi teyzesi çok iyi annesini bulandırıyo işte ne olcak ayy cnm senindemi miden bulandı oyyyy oyyyyy devamı gelirseeee
banane bananemazoşistmiyim ben niye hatırlatıyım
inşaallah bıstığım inşaallah, amin elabım amiiinn
oh maaşallah maaşallah... evet ara ara çok değil ama bulanınca seviniyorum beniki test falan yaptırcan mı sevgi
alacagın olsun kız senin sendemi hatırlattın bana bu testii hep aklımdaydı off dusunmek istemiyorum allahın zoruna gitmesin diye yapcam ama tabi aklımdan o şeyi geçirmeyerek ama sakın yanlış anlama öylesine içim rahat etsin diye yapcam ama yapmayanlarda var vee o testler de yanılma payıda varmış sağlama hasta hastayada sağlam diyorlarmışş
cnm benim daha benm cnm hiç ama hiç bişey çekmedi sadece ilk gunler ee malum urfadayız miss gibi kebaplar etler falan çekiyodu ama çekmemesi imkansız kız adım attığın yer kebap kokuyo ama şimdi hiçç çünkü daha midem bulanıyoo inş öyle yazdım diye için gitmedii:))))) kız benm cnm çeksede üşenirim valla yapmaya ne yalan söyluyeyim inş cnm hazır şeyler çeker zaten hamile kalmdan öncede eşim işe giderdi ben evde tek bugune kadar asla kendime kahvaltı hazırlamış biri değilim
cnm istemez yalnızlıktann
amin cnm bende çıkayım artık arkadaşa gitcem hadi öptum göruşuruzz:)))
sen yaz yaz ondan sonra inşaallah canın çekmez dedolapda var canım yaparım daha olmazsa :)) yok tatlım benim de öyle çok istemedi canım bişey... annem inşaallah öyle devam eder diyor... kimisinde olmayabiliryormuş... yok ben üşenmem yemekten keyf alırım ben ama haklısın docam yokken ben de yemek istemem pek mesela şimdi pek bişey yiyesim yok ama bebiş için bişeyler yicem mecburen...bu arada hafif hafif dönüyorum ben :)) dönmekten ziyade nasıl anlatılır ki tansiyonun düştüğünde ya da çıktığında olur ya öyle oluyorum :)) senin de ilk di dimi sevgi
kızlar karamsar bugün dr a gidecekti sanırım şimdiye kadar bi haber yok... inşaallah güzel haberlerle gelir
Hopefor Ve Karamsar.
Kızlar sizdemi Hamilesiniz ?
Ayy Çok Şaşırdım valaDaha Yeni Haberim Oluyor.
Çook sevindimm
Allah Sağ salim Kucaklarınıza Almayı Nasip etsin meleklerinizi
canım az önce geldim dr dan.çok şükür bi sıkıntı yokmuş
6+5 haftalık 9.haftaya kadar dikkat et dedi
kendini yormadan kalkıp iş falan yapabilirsin dedi
aşağıdan bakacaktı yine,istemedim görünmez dedi olsun ben baktıramam dedim.yukardan baktı göründü
işte ilaçlarıma devam etcem dikkat edincede bi sıkıntı yok inş
ama iş yerine öle demedim evde biraz dinleneyim die yatmam gerekiyomuş dedim
ya birde ilk defa bu sabah bulantım çok oldu ve çıkardım hala bulantım var...
Hopefor Ve Karamsar.
Kızlar sizdemi Hamilesiniz ?
Ayy Çok Şaşırdım valaDaha Yeni Haberim Oluyor.
Çook sevindimm
Allah Sağ salim Kucaklarınıza Almayı Nasip etsin meleklerinizi
evet hemde büyük ihtimal doğumumuzda aynı zamana denk gelio
teşekkürler canım Allah istediğin zaman hayırlııyla sanada nasip etsin
benimki biraz sıkıntılı gibiydi korkuttu bizi ama çok şükür bişey yokmuş
oooo beraycım sen çok şey kaçırıyon doğuracaklar nerdeysesen yeni duyuyon tabi yoğunluğun çok giremiyon canım sen gir biz sana geçmişi anlatırız canım
Vala ya Çok Şey Kaçırmışım
Eee haberler sende o zaman. Başka ne var ne yok kızlarda ??
Ne yapıyolar sesleri Çok Çıkmıyoo