Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

kızlar ya bişi sorucam size benim adet olma tarihim 14 marttı olmadım geçiyo 3 gün önce kassıklarımda batmalar oluyodu aniden ay falan yapıyodum o kadar bide akıntım çok biraz önce çamaşırıma baktım beyaz sümüksü uzayan akıntım var test yapmaya korkuyorum sizce yapmalımıyım testi

yap canım nie korkuyosunki belkide sonuç pozitiftir
ay ben günüm gelmeden yapmıştım:KK52::KK52::KK52:

yap canım nie korkuyosunki belkide sonuç pozitiftir
ay ben günüm gelmeden yapmıştım:KK52::KK52::KK52:

o kadar çok yaptımki cnm negatif çıkıcak die korkuyorum ama akıntılar çok kafamı karıştırıyo böle olmazdı y ne olur dua edin sonuç pozitif olsun

kız hopeforr ne ara girdinn

o ara :KK9: :KK9:

kızlar ya bişi sorucam size benim adet olma tarihim 14 marttı olmadım geçiyo 3 gün önce kassıklarımda batmalar oluyodu aniden ay falan yapıyodum o kadar bide akıntım çok biraz önce çamaşırıma baktım beyaz sümüksü uzayan akıntım var test yapmaya korkuyorum sizce yapmalımıyım testi

canım hala adetin gelmediyse ilişki günlerine de dikkat ettiysen kan testi yaptır canım belki idrar da çıkmayabilir...

yakaladım seni gizli kaçak hopefor:KK52::KK52:

anaaaam yakalandım yine :KK52: :KK52: :KK52: yok elabım ben de yazacaktım ama baya baya geçmiş olmuş burda :KK9: onları okuyordum. valla benim 10 gün kaldı sınava ama burdayım işte.. neyse azcık sesini duyamıyorum bari mesajlaarını okuyayım da çıkayım :))) sen nasılsın bıstığım :KK16:

kızlar karamsar bugün dr a gidecekti sanırım şimdiye kadar bi haber yok... inşaallah güzel haberlerle gelir :KK16:

bak bak küçük sıpaya bak ben girdim yakaladım diyor kendi çıkıyor...

anaaaam yakalandım yine :KK52: :KK52: :KK52: yok elabım ben de yazacaktım ama baya baya geçmiş olmuş burda :KK9: onları okuyordum. valla benim 10 gün kaldı sınava ama burdayım işte.. neyse azcık sesini duyamıyorum bari mesajlaarını okuyayım da çıkayım :))) sen nasılsın bıstığım :KK16:

yakalarım ben böyle yaaa :KK4::KK4:sen gir kaç yada akşamları gir ben seni görmeyeyim yok öyle yakalarım böyle (kafiyeye bak ):KK52::KK52:iyiyim ben sen nasılsın bebiş nasıl

kızlar karamsar bugün dr a gidecekti sanırım şimdiye kadar bi haber yok... inşaallah güzel haberlerle gelir :KK16:

evet ya bende merak ediyorum inş güzel haberlerle gelir
:))))))))))))))))))) guldurdun beni

ne güzel güldürdüysem seni gül canım gül :KK9::KK9:
bak bak küçük sıpaya bak ben girdim yakaladım diyor kendi çıkıyor...

geldim geldim kızma hemen :KK15::KK15:

kız ne ediyonnnnnn

oy oy sevgicim de gelmiş,iyiyim canım ne olsun sen nasılsın... (biliyorum sen bana kızcan)
yakalarım ben böyle yaaa :KK4::KK4:sen gir kaç yada akşamları gir ben seni görmeyeyim yok öyle yakalarım böyle (kafiyeye bak ):KK52::KK52:iyiyim ben sen nasılsın bebiş nasıl
geldim geldim kızma hemen :KK15::KK15:

akşamları giriyorum bazen işim bitince o zamanda takılıp kalıyorum... gündüz girince çıkamıyorum elabım biliyosun benim işleri... az kaldı ama... ama çok özlemişim sizi takılmalarımızı...bebiş iyi teyzesi çok şükür, bugün midem bulandı biraz ama seviniyorum oh iyi demekki ki bunlara sebep oluyo diye :KK52: :KK52:

oy oy sevgicim de gelmiş,iyiyim canım ne olsun sen nasılsın... (biliyorum sen bana kızcan)

akşamları giriyorum bazen işim bitince o zamanda takılıp kalıyorum... gündüz girince çıkamıyorum elabım biliyosun benim işleri... az kaldı ama... ama çok özlemişim sizi takılmalarımızı...bebiş iyi teyzesi çok şükür, bugün midem bulandı biraz ama seviniyorum oh iyi demekki ki bunlara sebep oluyo diye :KK52: :KK52:

kız ben zaten burdayım ayy ben sana ne ara kızcaktım hatırlatta unutmadan kızayımm:)))))

biliyom canım inş iyi sonuçlanır senin iş kutlama yaparız burda halay çekeriz :KK64::KK64:::KK64:
bebeşi de aferin biraz yorsun seni :KK52::KK52: inşallah sağlıklı doğar bebeğimiz :nazar::nazar:

X