Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

valla ne olsun işte diğer topicte gelinler bir bir dökülüyo başka althea işten ayrıldı artık girmiyo pek cadıkedi yok izmire gitmiş kv yanına hopefor öyle demişti hopeforda bir girip çıkıyo sınavı var ona çalışıyo (inş iyi geçer) sonra best albeninin yarışmasına katıldı belki haberin vardır yotube de videosu vardı yasemin iyi bugün burda değil spor yapıyo galiba gökçe de girip çıkıyo kitap topiği kurdu oraya takılıyoz başka başka aklıma gelenler bunlar diğer kızlarda iyi işte :KK52::KK52::KK52:

Vala Canım Çok Güzel Özet Geçtin :KK16::KK16:
Bütün Kızlardan Haberim Oldu :KK9::KK9: Çook Sağol:KK54::KK54:
Althea Neden ayrılmış İşten :26: Üzüldüm Onun adına:26::26:
Cadıkedi'yi bende Görmüyorum. Hiç Girmiyor Heralde:KK30::KK30:

Vala Canım Çok Güzel Özet Geçtin :KK16::KK16:
Bütün Kızlardan Haberim Oldu :KK9::KK9: Çook Sağol:KK54::KK54:
Althea Neden ayrılmış İşten :26: Üzüldüm Onun adına:26::26:
Cadıkedi'yi bende Görmüyorum. Hiç Girmiyor Heralde:KK30::KK30:

önemli değil canım althea iş yoğunluğundan ve uzaklıktan ayrıldı
şimdi ben çıkıyom canım öptüm seni iyi akşamlar

canım az önce geldim dr dan.çok şükür bi sıkıntı yokmuş:KK16::KK16::KK16:
6+5 haftalık 9.haftaya kadar dikkat et dedi
kendini yormadan kalkıp iş falan yapabilirsin dedi
aşağıdan bakacaktı yine,istemedim görünmez dedi olsun ben baktıramam dedim.yukardan baktı göründü:KK1::KK1:
işte ilaçlarıma devam etcem dikkat edincede bi sıkıntı yok inş:KK16::KK16:
ama iş yerine öle demedim evde biraz dinleneyim die yatmam gerekiyomuş dedim:KK1::KK1:
ya birde ilk defa bu sabah bulantım çok oldu ve çıkardım hala bulantım var...

oh çok şükür :KK16: :KK16: :KK16: geçmiş olsun bıstığım 6+3 günlüğüz biz siz bizden 3 gün büyüksünüz :KK9: oğlumun ya da kızımın abisi ya da ablası olacak bebişin :KK16: çooook geçmiş olsun karamsarım Allah ım bir daha yaşatmasın her anlamda sağlıklı sıhhatli aklı başında hayırlı eylesin inşaallah. canım dikkat et iyi olmuş işe gitmediğin. biliyorum süt yoğurt sevmiyorsun, ben de pek sevmem hele de sütü ama hergün mutlaka bir bardak içmeye çalışıyorum... Allah ım sıkıntısız bir şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin inşaallah hepimize :KK16: :KK16: :KK16:

Hopefor Ve Karamsar.:KK16::KK16:

Kızlar sizdemi Hamilesiniz ?:KK52::KK52:
Ayy Çok Şaşırdım vala :KK53::KK53::KK53: Daha Yeni Haberim Oluyor.:KK5:
Çook sevindimm:KK54::KK54:
Allah Sağ salim Kucaklarınıza Almayı Nasip etsin meleklerinizi:KK54::KK54:

evet canım çok şükür :KK16: :KK16: :KK16: Allah razı olsun berayım amiiiiin :KK16: :KK16: :KK16: Allah ım tez zamanda sana da nasip etsin inşaallah :KK16: :KK16: :KK16:

evet hemde büyük ihtimal doğumumuzda aynı zamana denk gelio:KK16::KK16:
teşekkürler canım Allah istediğin zaman hayırlııyla sanada nasip etsin:KK16::KK16::KK16:
benimki biraz sıkıntılı gibiydi korkuttu bizi ama çok şükür bişey yokmuş

çok şükür karamsarım çok şükür... evet ya benim ki 11.11 görünüyor Allah ın izniyle, değişir muhtemelen ama dediğin gibi aynı zamanlara denk gelecek inşaallah :KK16: :KK16: :KK16:

evet canım çok şükür :KK16: :KK16: :KK16: Allah razı olsun berayım amiiiiin :KK16: :KK16: :KK16: Allah ım tez zamanda sana da nasip etsin inşaallah :KK16: :KK16: :KK16:

çok şükür karamsarım çok şükür... evet ya benim ki 11.11 görünüyor Allah ın izniyle, değişir muhtemelen ama dediğin gibi aynı zamanlara denk gelecek inşaallah :KK16: :KK16: :KK16:

gece 2 de uyandığına göre kesin canın bişeyler çekmiştir:)))))

ya kızlar sayfanın ilk başlarını tekrar okudum o kadar farklı isimler varmışki yazmışlarki ilk zamanlar buraya şimdi bakıyorumda onlardan eser yok

oh çok şükür :KK16: :KK16: :KK16: geçmiş olsun bıstığım 6+3 günlüğüz biz siz bizden 3 gün büyüksünüz :KK9: oğlumun ya da kızımın abisi ya da ablası olacak bebişin :KK16: çooook geçmiş olsun karamsarım Allah ım bir daha yaşatmasın her anlamda sağlıklı sıhhatli aklı başında hayırlı eylesin inşaallah. canım dikkat et iyi olmuş işe gitmediğin. biliyorum süt yoğurt sevmiyorsun, ben de pek sevmem hele de sütü ama hergün mutlaka bir bardak içmeye çalışıyorum... Allah ım sıkıntısız bir şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin inşaallah hepimize :KK16: :KK16: :KK16:

aminnnnnnn canım inş:KK16::KK16::KK16:
ya ben artık süt ve yoğurt sevmediğim için farklı yollara giriştim,yoğurt yiyebilmek için içine elma çilek yada muz ekliyorum süt içinde ekmekle mama gibi yapıyorum:KK52::KK52::KK52:napim yoksa yiyemiyorum:26:
özel msjıda bekliyorum:KK34::KK34:
ha birde gökçede istemişti ben sildim yazdıklarımı silmediysen onada gönderirmisin

aminnnnnnn canım inş:KK16::KK16::KK16:
ya ben artık süt ve yoğurt sevmediğim için farklı yollara giriştim,yoğurt yiyebilmek için içine elma çilek yada muz ekliyorum süt içinde ekmekle mama gibi yapıyorum:KK52::KK52::KK52:napim yoksa yiyemiyorum:26:
özel msjıda bekliyorum:KK34::KK34:
ha birde gökçede istemişti ben sildim yazdıklarımı silmediysen onada gönderirmisin

Karamsarcim bebisinde bir sorun olmamasina cok sevindim.sen yinede dikkatli olmaya calis cunku 3.aya kadar hepimiz risk teskil ediyoruz.

olur böyle canım hamileliktendir sıkma canını

ya ben normalde pek ağlayamam ben ağlayınca eşim şaşırır demekki önemli bişi olmuş yoksa sen hayatta ağlamazsın dr:KK1::KK1:
şimdide beklediğim bi film var onun fragmanını izledim ağlamaya başladım:KK43::KK43:ay vizyona girince gitcem bakalım ozaman nasıl ağlarım...

ya ben normalde pek ağlayamam ben ağlayınca eşim şaşırır demekki önemli bişi olmuş yoksa sen hayatta ağlamazsın dr:KK1::KK1:
şimdide beklediğim bi film var onun fragmanını izledim ağlamaya başladım:KK43::KK43:ay vizyona girince gitcem bakalım ozaman nasıl ağlarım...

ağlamaların bu sebeplerden olsun canım geçer herhalde zamanla ilk aylardan dolayıdır

kızlaaaar ben deldiiiim :KK52::KK52: yemek molası verdim :))) çatladım girene kadar valla :)))

karamsarım bende de oluyor :)) geçen oliver twist i izledik bir ağlama geldi bana bir kaç yerinde docam değiştiriyim mi bile dedi :))) galiba dedikleri doğru hassaslık gerçekmiş :KK52:

X