Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimse de yok bir sohbet edelim
selam kızlar nasılsınız. ben dr dan geldim az önce şimdilik bişey görünmüyor dedi pazartesi tekrar kan ve idrar testi istedi beta hcg ye bakılsın dedi 10 gün sonra da geldiğinde keseye bakıcaz dedi... yaa aklım karıştı gerçi teyzem gözükmeyebilir gözkse bile nokta şeklindedir dedi ama ne biliyim moralim bozuldu sanki. kızlar dua edin nolur bu kadar sevinmişken yarım kalmasın sevincim...
cnm merak etmeee daha çok ufak olduğu için gözükmemiştir benim arkadaşımında başına gelmişti 10 gün sonra tekrar gitti bu sefer gözükmüştü içini ferah tut sen
inşaallah bestim ya... kasım anneleri diye bi topic var ordakilere de yazdım dr un dedikleri sağolsun bitanesi telaş etme geç döllenme olabilir dedi. kendisi de 6 haftalıkken gitmiş ve yatağını gördüm sadece olabilir dedi... sen de böyle söyleyince biraz olsa da nahatladım ama alnım hala kırışık...
ben varım ben
selam kızlar nasılsınız. ben dr dan geldim az önce şimdilik bişey görünmüyor dedi pazartesi tekrar kan ve idrar testi istedi beta hcg ye bakılsın dedi 10 gün sonra da geldiğinde keseye bakıcaz dedi... yaa aklım karıştı gerçi teyzem gözükmeyebilir gözkse bile nokta şeklindedir dedi ama ne biliyim moralim bozuldu sanki. kızlar dua edin nolur bu kadar sevinmişken yarım kalmasın sevincim...
çatladım sıkıntıdan nasılsın ne yapıyon
kızlarr bırsey sorabılırmıyım
kız albeninin yarışmasına ses kaydedip koydum dün yaseminle onu takip ediyoruz dünden beri , link koyduk hatta kızlarada söyleyelim dedik çok heyecanlıyımmmm
ayy canım okudum da ama facem yok nasıl dinleyecem ben çok merak ettim verdiğin linki açtım ama beğenmeden dinlenmiyo mu olmasa arkadaşın facesinden bakarım
sor bakalım
ya bnım ılk ılskıye gırmemde bıse olmadı ıslerımı yaptım penbe bı kan wardı halada suruyo bu ıkıncı gun gelıyo acba neden ya bıraz rengı koyulastı azaldı ılkde kasıklarımda arıyodu korkuyorum acıkcası
canım sıkma canını minnacıktır ondan gözükmemiştir inş en kısa sürede görünür bebişin sana kendini sıkarak bebişe de zarar verme
özeline bak o zaman :)
canım korkma bendede ilk gün gelmemişti ikinci gün geldi.bi doktara göründüm normal dedi.sen de git doktara bi sor istersen
özeline bak o zaman :)
ya bnım ılk ılskıye gırmemde bıse olmadı ama ıkıncınde sabah kalktım bısey yoktu ew ıslerımı yaptım penbe bı kan wardı halada suruyo bu ıkıncı gun gelıyo acba neden ya bıraz rengı koyulastı azaldı ılkde kasıklarımda arıyodu korkuyorum acıkcası