Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

hihi ben de öyleyim sebzeleri en son çare yapıyorum ben de sevmem pek karnıbahar ama eşim sever , yapmasam da kızıyo çürütme sebzeleri diye
bende buldum hehe kurutulmuş yeşil fasulye var eşimin en sevdiği yemek onu yapcam yanına da pilav çorba salata tamamdır
aynı sorun bende de var.eve gidene kadar saat 8 olacak bir de yemek yap et 9 dolapta mantı vardı onu yapıcam en kötü ihtimal

ay işimizde zor bizimde bende buldum işte yemeğimi mantıyı iyi dedin onu da yarın yaparım komşum yapıp satıyo alayımda yaparım sağol

iyi akşamlar kızlar öpüldünüz iş bitti şimdi evde ki görevime gidiyorum hoşçakalın

günaydınnn ben varım tabiki de diğer topiği okumaktan buraya gelemedim

Günaydınnnnnn kızlarrrrrrr

Canlarım Hepinize Günaydınn
Giremiyorum Yine Doğru Düzgün. İnanın Hiç Vaktim Olmuyo
Sürekli Misafirim var.:26:
Bugünde Annemlerle,Amcamlar gelecekler Memleketten.
Anlayacağınız Bir Kaç Gün daha Yokum.
Hepiniz aklımdasınız ama Sizleri seviyorum.
En Kısa Sürede Tekrar Görüşürüz İnşallah
Öpüyorum Hepinizi

hoşgeldin anne adayı nasılsın bakem

hoşbulduk bıstığım, iyiyim çok şükür, dün biraz koşturdum yorulmuşum, öğlene doğru biraz ütü yaptım dinleniyim azcık dedim girdim saat 1 ceğrek olmuş sen nasılsın tatlııııım

kizz sakin yorma kendini 2 tane ütüle, otur bitki cayini ic...sakin cok ayakta kalma haa :))

yorma kendini bebişe iyi bak bende iyiyim canım işteyim çalışıyom öyle işte

kızlarrrr albeninin facebook üzerinden yaptığı yarışmaya bende ses kaydı çekip gönderdim bugün
henüz yüklemediler siteye ama , bana şans dileyin

moralim bozukkk eşime mesai yüklediler , sabaha kadar göremicem kocamı 16 saat yani offf offf
neyse napalım kader

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…