ay valla gözler doldu benim de senin bu mutluluğunu görüncecanım kasık ve bel ağrıları çok normal sanki adet olacakmıscasina ağrılar olur ama Allah korusun kan gelmedigi sürece hiç bir sorun olmaz hormonlar yukseldikce akıntı olur o da normal akıntının rengi yesile veya kahverengiye dönerse hemen doktorunu ara yeşile dönük akıntı genellikle idrar yollarında olan enfeksiyon yüzünden olur onu engellemek için de bol bol su iç ve eğer kullanmıyorsan doktoruna danisarak folikasite basla ayy cok mutlu oldum yaaaa
eşine söyledin mi kız 7 yıldan sonra büyük bir mutluluk olmuştur sizin için
canım benim yaasağolasın ecem, bak tecrübenin yaşı yok dimi folikasite başlamıştım folidoce aldım hatt bi kutu yarın bitiyor...
aslında söylemeyecektim senin balonlu sürprizini yapacaktım ama dayanamadım elab
aradım söyledim ne yapacağını ne söyleyeceğini şaşırdı dağım benimsonra bi kez daha aradı "hani filmlerde baba olacaksın dediklerinde adamlar olmadık şeyler yapardı da gülerdik ya şimdi yere göğe sığmıyorum ne yaptığımı bilmiyorum) dedi... Allah ım sevincimizi tam eylesin tamamına erdirsin inşaallah hayırlısıyla birlikte her anlamda sağlıklı sıhhatli her anlamda aklı başında hayırlı salih eylesin inşaallah
canım ya Allah mutluluğunuzu daim etsin olsun sen yine de yap sürprizini yapabilirsen akşam bir kutlama havası olur canım valla benim olmuş gibi sevindim yüzümde gülücükler açıyo hopefor hamile diye bağırasım geldi heheh
bak gözlerim doldu yine :)) iyi ki tanımışım sizleri, her derdimde her sıkıntımda yanımda oldunuz... birlikte neler başardık. şimdi nerdeyiz... elabıııım yüzündeki gülücükleri seviyim senin tatlı dille kardeşim benim
canım benim bende iyi ki tanımışım seni ve diğerlerini gerçekten farklı bir bağ var burdaay sen şimdi herşeye ağlarsın duygusal olmaya başlarsın ama hep mutluluktan olsun gözyaşların aminn
amin canıııım... zaten başlamıştı bile ama ben kendimi ümitlendirmemek için üstünde durmadım ama docam "sen ya hamilesin ya da günün yaklaşıyor"dediydi
bi akşam otururken hiç ama hiç bişey yok birden hıçkırmak geldi boğazım düğümlendi ama hissettirmedim docama, sonra, benim her yerden tarifim çıkarbıktım şu kızın tariflerin diye takıldı bana ama ben bıraktım kendimi öylece garibim noluya sana yaa diyebildi, bi de film izlemiştim sonunda ağladım, genelde kayıtsız kalamam zaten ama bu sefer abarttım kendi kendime de dedim abarttın hopefor diye ama hiç hamileliğe yormamıştım
artık rahatça hamileliğe yorabilirsin canım
canım benim yaasağolasın ecem, bak tecrübenin yaşı yok dimi folikasite başlamıştım folidoce aldım hatt bi kutu yarın bitiyor...
aslında söylemeyecektim senin balonlu sürprizini yapacaktım ama dayanamadım elab
aradım söyledim ne yapacağını ne söyleyeceğini şaşırdı dağım benimsonra bi kez daha aradı "hani filmlerde baba olacaksın dediklerinde adamlar olmadık şeyler yapardı da gülerdik ya şimdi yere göğe sığmıyorum ne yaptığımı bilmiyorum) dedi... Allah ım sevincimizi tam eylesin tamamına erdirsin inşaallah hayırlısıyla birlikte her anlamda sağlıklı sıhhatli her anlamda aklı başında hayırlı salih eylesin inşaallah
dün o kadar güzel geçtiki günümüz docamla canınız istemesin dondurmalı kağıt helva aldık geze geze eve geldik ikimizin de sevdiği bulgur işinden yaptıkama ben de sürekli bir ufultu hali... "bitanem ufultuyla başladın ufultuyla bitirdin günü " dedi meğerse bebişimizin yerleşmesi ya da büyümesinden dolayıymış
Allah ım inanamıyorum kendime "bebeğimiz" diyorum
dün o kadar güzel geçtiki günümüz docamla canınız istemesin dondurmalı kağıt helva aldık geze geze eve geldik ikimizin de sevdiği bulgur işinden yaptıkama ben de sürekli bir ufultu hali... "bitanem ufultuyla başladın ufultuyla bitirdin günü " dedi meğerse bebişimizin yerleşmesi ya da büyümesinden dolayıymış
Allah ım inanamıyorum kendime "bebeğimiz" diyorum
ben de çok merak ediyorum ben hamile kalsam eşim ne tepki gösterir diyesırf o anı yaşamak için olsa hamile kalasım var erkeklerin sevinci çok değişik oluyor, ama haklılar baba oluyolarr
hopeforummm inşallah evladın çokkk çokkk hayırlı bi evlat olur, inşallah evinizdeki huzuru bereketi neşeyi ikiye katlar
sen çokk şeker bi anne olcaksınnnnn
canım canım ne kadar güzel bir dua bu amin amin can-ı gönülden amin
hiiiii yaseminim çok teşekkür ederim, siz benim küçük kuzucuklarımsınız
kendine de bebişe de iyi bakk yoksa bozuşuruz
güzel haberi diğer topikte de paylaş kızlar gaza gelsin
hopefor canim tebrik ederim cok sevindim