Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

hopeforummm ayyyyyyyy nasıl duygulandımm yaaa kendim geldim aklıma bi daha yaşadım mutluluğucanımmm benimmm çoooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkk ama çoooooooooooooookkkkkkkkkkk sevindim bu mutluluğu sıcağı sıcağına paylaşmak isterdim seninle ama olsunnnminiminnak yetzesinin kujuşu:))))
Rabbim inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsinnndikkat et kendine çünkü sen ne kadar iyi olursan bebişin de iyi olacak...

Rabbim sizi korusun kollasın inş..seni artık iki canlı olarak emanet ediyorum Rabbime

Hopeforum canıım kuzum tebrik ederim bu ne güzel haberayberk ece izinde foruma girmedim hangi ara hamile kaldın kız cadı bilmiyordum seni de tebrik ederim

Son düzenleme:
bende iyiyim canımm hasret giderdim geldim,,sizi gördüm güzel haberleri aldımm daha iyi oldum

ben geldim canlarım eşim yeni gitti işe gece yarısı gelcek
ben de yemek temizlik falan uğraşıcam işte
bugün gelinliğimi, nişanlığımı ve kına abiyemi yıkadım çamaşır makinesinde soğuk suyla yıkadım. korktum ama bişey olmadı daha yeni yıkadım valla düğünden beri ama çok duygulandım

hoşgeldin canım ben hiç yıkamadan kaldırdım korktum bişey olur diye iyi yapmışsın sen çalışkan kız

hoşgeldin canım ben hiç yıkamadan kaldırdım korktum bişey olur diye iyi yapmışsın sen çalışkan kız

ben de öylece kaldırmıştım ama dün açtım kabını ter kokusu parfüm kokusu cofff diye yüzüme çarptı
bende yıkayayım dedim temis temis dursun
sen napıyosun nasılsın

ben de öylece kaldırmıştım ama dün açtım kabını ter kokusu parfüm kokusu cofff diye yüzüme çarptı
bende yıkayayım dedim temis temis dursun
sen napıyosun nasılsın

iyi yapmışsın ne yapim sıkılıyom bir yandan ne yemek yapcam diye düşünüyom asıl o beni sıkıyo off hergün düşünmek sıkıyo yapmak değil

iyi yapmışsın ne yapim sıkılıyom bir yandan ne yemek yapcam diye düşünüyom asıl o beni sıkıyo off hergün düşünmek sıkıyo yapmak değil

aynen sorma beni deee kereviz çorbası ve karnıbahar yapıcam ben napimm evde onlar var
bi de kuru yufkadan lorlu börek yaparım olur biter
sende pratik bişiler yaparsın işte

aynen sorma beni deee kereviz çorbası ve karnıbahar yapıcam ben napimm evde onlar var
bi de kuru yufkadan lorlu börek yaparım olur biter
sende pratik bişiler yaparsın işte

karnıbahar sevmiyo eşim bakalım ne bulcam ama aklıma hiç bişey gelmiyo şunu yaptık şunu canım istemiyo diye diye yemekleri bitirdim

karnıbahar sevmiyo eşim bakalım ne bulcam ama aklıma hiç bişey gelmiyo şunu yaptık şunu canım istemiyo diye diye yemekleri bitirdim

hihi ben de öyleyim sebzeleri en son çare yapıyorum ben de sevmem pek karnıbahar ama eşim sever , yapmasam da kızıyo çürütme sebzeleri diye

aynı sorun bende de var.eve gidene kadar saat 8 olacak bir de yemek yap et 9 dolapta mantı vardı onu yapıcam en kötü ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…