canlarım benim canım kardeşlerim size yazarken bir daha ağıt çöktübanakızlar galiba hamileyim yani dr aa göre pozitif
netten lab. sonuçlarına baktım dr u aradım 65.8 dedim evet dedi pozitif dediben tabi ağlar modda dr a gerçekten mi vari şeyler söylüyorum. dr heyecan var galiba, sakin ol heyecan yapma dedi,
nasıl yapmam elabım, yaseminim nasıl yapmam
Günaydın baş demirbaşım
nasılsınız???özledimmmm sizi
bende iyiyim canımm hasret giderdim geldim,,sizi gördüm güzel haberleri aldımm daha iyi oldum
ben geldim canlarımeşim yeni gitti işe gece yarısı gelcek
ben de yemek temizlik falan uğraşıcam işte
bugün gelinliğimi, nişanlığımı ve kına abiyemi yıkadım çamaşır makinesinde soğuk suyla yıkadım. korktum ama bişey olmadıdaha yeni yıkadım valla düğünden beri ama çok duygulandım
hoşgeldin canım ben hiç yıkamadan kaldırdım korktum bişey olur diye iyi yapmışsın sen çalışkan kız
ben de öylece kaldırmıştım ama dün açtım kabını ter kokusu parfüm kokusu cofff diye yüzüme çarptı
bende yıkayayım dedim temis temis dursun
sen napıyosun nasılsın
iyi yapmışsın ne yapim sıkılıyombir yandan ne yemek yapcam diye düşünüyom asıl o beni sıkıyo off hergün düşünmek sıkıyo yapmak değil
hoşgeldin canım yoktun iki gündü tek demirbaş kalmıştım
aynen sorma beni deeekereviz çorbası ve karnıbahar yapıcam ben napimm evde onlar var
bi de kuru yufkadan lorlu börek yaparım olur biter
sende pratik bişiler yaparsın işte
bu aralar işlerim çok yoğun canım sürekli arazideyim pc başında oturacak vaktim olmuyor.eee napıyosunuz bakalım?
karnıbahar sevmiyo eşim bakalım ne bulcam ama aklıma hiç bişey gelmiyo şunu yaptık şunu canım istemiyo diye diye yemekleri bitirdim